Saç Rengi ve Saç Boyama saç boyası ve oksidan krem

elif005

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
66
3
36
Amasya
arkadaşlar ben internetten lorael inoa 9.1 sipariş ettim geldi farklı bir oksidan alıp boyayacaktım ama talimatlarında yazanlar ve profesyonel bir boya olması beni acaba kendi oksidanı mı olmalı diye düşündürdü. herhangi bir oksidan işimi görür mü? kendi oksadanı 50lirra ve 1000ml ben onu ne yapcam ki 60gr kullanın yazıyor. memnun kalır mıyım onu da bilmiyorum yardımcı olur musunuz kullananlar nasıl kullanıyor?artık kuaföre boyatmıyorum batırdılar da saçlarımı.sizin fikirlerinize göre boyucam.

neden kendı oksidanını kullanmak istemıyorsunuz anlamadım ?

hatırladığım kadarıyla inoa amonyaksız bir boyaydı. kendi oksidanı değil de başka bir oksidanla da olur mu bilemiyorum...:44:

neden kendı oksidanını kullanmak istemıyorsunuz anlamadım ?

çok pahalı olduğu ve 1 litrelik satıldığı için bir boya için olan ml yok. yani 60gr nasıl ayarlıcam 60gr koyun diyor. başka oksidanla boyadım ve gayet ii sonuç aldım. bu da bilgisine benim gibi kullanmak isteyenlerin.

önceki saçım açık sarıydı ve ben sarıdan çok fazlaca küllü saç seviyorum birkaç kez daha boyadığımda eminim çok daha iyi oturacak. bu ilk hali su an daha iyi dağılmaya başladı saçıma.

çok güzel olmuş bende saçımı majiblond 911 boyadım geçen hafta ve böyle oldu sence 8.1 boyasam tam tutupta küllü olur mu? ve inoanın majirel veya excellence tan farkı ne acaba :18:

canım ben birkaç kez majıblond ile boyadım başta çok hoş geliyor sonra rengini açınca saç parlıyor .ben inoanın renkleri daha mat ve küllü diye tercih ettim. boya kalitesi olarak aman aman bir fark yok ama küllü istiyorsan kesinlikle inoa. birde bir dahaki boyamada kendi oksidanını alıcam eminim çok daha i sonuç alırım o zaman ki sonuç farkını yazarım yine. oksidan renk olarak pek fark etmiyor fakat saçın yumuşaklığı filan oksidanla alakalı diye düşünüyorum. ben lorael serisinden sadece bu ikisini kullandım farkları da resimde olduğu gibi umarım sende istediğin renge kavuşursun.

ayrıca 8.1 küllü olur fakat sarıdan direkt geçince çok koyu gelir sana.zaten gördüğün üzre küllü sarı 9.1 de alt yapı açık sarı olunca gayet ii küllü koyu oluyor daha koyu istersen tabi 8.1 gayet iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…