Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaSaç boyasını nasıl doğal yöntemlerle akıtabilirimmm acillll
Saçımı röfleden açık kahveye boyadm ve siyah gibi bi renk olduu bu sacla dolaşamıyorum kuaföre gittim bişey yapamam saçın yanar dedi yardımcı olursanız çok sevinirimmm
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Saçımı röfleden açık kahveye boyadm ve siyah gibi bi renk olduu bu sacla dolaşamıyorum kuaföre gittim bişey yapamam saçın yanar dedi yardımcı olursanız çok sevinirimmm
kuaför neden birşey yapamam demiş anlamadım saçı neredeyse hiç yıpratmaya siliciler var örn.Matrix marka boya silici veya önce nizoral kepek şampuanını dene boyayı çok akıtıyor.Sabunla filan hiç deneme saçını kurutma boşuna.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi