• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saç boyasıyla kol kıllarını boyamak

eloof

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2008
10
0
86
Elazığ
arkadaşlar ben saç boyasıyla kol kıllarımı boyamak istiyorum sarı ve doğal bi görünüme.hangi saç boyasını tercih etmeliyim sizce.

bence kollarına ağda yap cnm bi arkım bıyıklarının rengini açtı daha bi parlak sarı olmazmı nasl belli oluyodu anlatamam.

ağda yap çok seyrek çıkıyo sonra ve hiç diken dikeno olmuyo tüyler çıkarken ben hep yapıyorum hemde yılda 1 kez sonra çok yavaş uzuyo kollar. :) kolay gelsin.

Ben saç boyasıyla boyuyorum canım...
Tüy sarartıcıları katiyen tasiye etmem, diplerinden siyah siyah çıkartıyor uzatıyor gibi geldi.
Herhangi bir boyanın en sarı renklisini al 10-15 dk tut yeter,çok sarartma hafif rengini kırsın yeter
esmer ve buğday tenlilerde sapsarı tüy hiç güzel durmaz.
biraz kaşınıyor, zor bekliyorum ama sık dişini
yılda birkaç kez boya yeterli geliyo zaten

palettenin sarısını kullanıyorum, herhangibiri olabilir farketmez.sonuçta saç değil.
en az 1 ay hatta birkaç ay diyebilirim

hmm çok saol bide tüy sarartıcı kremde turuncu olmuştu bende bundada truncu olmasndan korkuyorm

bence de ağda daha mantıklı tüy sarartıcının da etkisi hemen geçiyor gibi sir ağda daha iyi sanırım ama o da bazı ciltlerde sivilce yapıyor

arkadaşlar ben saç boyasıyla kol kıllarımı boyamak istiyorum sarı ve doğal bi görünüme.hangi saç boyasını tercih etmeliyim sizce.

canım arkadaşım bellisimanın platın renginı kullanıyor.zaten az ama yınede boyuyor.kılların kalınsa bencede sarartma dahada göze çarpar. ama zaten ınce telli telliyse dene içinde kalmasın.

bende nevacolor un küllü açık altın sarısını aldım ilk defa deneyeceğim arkadaşlar sonucu yazarfım tamamen ALLAHA EMANET YAPIYORUM NEKADAR BEKLETMEM GEREK BıLMıYORUM :)
SONUCU YAZARIM

tüy sarartıcı kulanmayın arkadaslar tüyleri besliyo sora acayip uzuyo kıllar ben yaptım uzadı sakın kullanmayın besliyo kıları

Bende bugday tenliyim ve kollarimdaki tüyler beni sinir ediyo makineyle alip durdum ama bütün kolum tüylü ne halt yicem ben ya???

bu ne güzel bir konuymuş böyle, ilk kez duydum. kaydirigubbakcemile3 tüy sarartıcı benim kollarımı mahvetti, denemeyin sakın. babamla yarışcak duruma geldim. sir ağda yapmaya korkuyorum beyaz tenliyim hemen sivilce oluyor. saç boyasını ilk kez duydum. yapan arkadaşlar biraz anlatabilir mi, kollarımız da boyanırsa ?

Back
X