Saç Rengi ve Saç Boyama Sac boyayacagim. Burdan beni takip edebilirsiniz. (Resimli) :-)

Öncelikle Maaşallah diyeceğim. Saçların çok güzel.
Tahminime göre senin saçının doğal rengi Koyu Kahverengi 3.
Almış olduğun boya ise 7.
Basit bir hesapla (7+3)/2=5 elde edilir.
Yani bu boya ile saçını boyadığında saçının rengi Açık Kestane 5 civarında bir renk olacaktır.
level+5+-eee.jpg (image) linkindekine benzer bir renk elde etmen lazım.
Yine de bence bir kuaföre danış. En azından kozmetikçidekilerle konuş ve kutuların üstündeki resimlerle değil katalogtaki boyalı örneklerle bilgi iste.

İnşallah istediğin gibi olur saçların.

sonucu bende çok merak ettim canım..saçların çok güzel..benimde yeniden uzatasım geldi saçlarımı senin saçlarına özendim :78:

Açıcı kullanma kesinlikle, saçlarına yazık edersin, 2-3 boyamaya istediğin rengi alır saçların.

Cok tesekkürler.. Cok tatlisiniz.. Yorumun icin tesekkür ederim.

canını sıkmak istemem ama saçın pek o renk olmaz gibi geldi bana.saçın koyu renk olduğu için turuncumsu olabilir.benim öyle olmuştu.benim saçım biraz daha açık seninkinden.sonra kuaföre gidip oryalle açtırmıştım.oryalsiz pek açılmıyor malesef.ama inşallah senin öyle olmaz....

Saçlarn koyu açtirmadan banada pek tutmaz gibi geliyor ama renginde değişklik olur ne kadar para werdin bilmyirm ama kuaforde boyasan olmaz mi tabii bildigin bi kuaforde saçlarn uzun sonra yanmasnn bidee

bir iki ton açılır bence rengi, merak ettim nasıl olacak acaba fotoğraf ekle lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…