G gul77 Guru Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2008 555 28 318 Antalya 31 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi gul77 #1 arkadaslar lutfen gunlerdır okuyorum bır suru kur kafam karıstı ne yapcagımı bılemedım....2haftadır uzaması ıcın sınemakı uyguluyorum cunku kestırdım:2: karanfıl suyunu yaptım bır kac gundur...yan taraflarda ve arka kısımda acılmalar var ıstedıgım sekıl vermeıyorum utanıyorum cok bellı oluyo cunku... lutfen saç gurlestırenler yaptıklarını yazarlarsa cok sevınıcem cok ıhtıyacım varsarımsak zeytınyagıgını okudum yanı cok karasızım lutfen
arkadaslar lutfen gunlerdır okuyorum bır suru kur kafam karıstı ne yapcagımı bılemedım....2haftadır uzaması ıcın sınemakı uyguluyorum cunku kestırdım:2: karanfıl suyunu yaptım bır kac gundur...yan taraflarda ve arka kısımda acılmalar var ıstedıgım sekıl vermeıyorum utanıyorum cok bellı oluyo cunku... lutfen saç gurlestırenler yaptıklarını yazarlarsa cok sevınıcem cok ıhtıyacım varsarımsak zeytınyagıgını okudum yanı cok karasızım lutfen
F farahzeynep Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Şubat 2014 572 132 43 35 31 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi gul77 #2 gul77 .!.: arkadaslar lutfen gunlerdır okuyorum bır suru kur kafam karıstı ne yapcagımı bılemedım....2haftadır uzaması ıcın sınemakı uyguluyorum cunku kestırdım:2: karanfıl suyunu yaptım bır kac gundur...yan taraflarda ve arka kısımda acılmalar var ıstedıgım sekıl vermeıyorum utanıyorum cok bellı oluyo cunku... lutfen saç gurlestırenler yaptıklarını yazarlarsa cok sevınıcem cok ıhtıyacım varsarımsak zeytınyagıgını okudum yanı cok karasızım lutfen Genişletmek için tıkla... cilt ve sac sorularinizi paylasabilirsiniz konusunu ara cok yardimci oluyo arkadas
gul77 .!.: arkadaslar lutfen gunlerdır okuyorum bır suru kur kafam karıstı ne yapcagımı bılemedım....2haftadır uzaması ıcın sınemakı uyguluyorum cunku kestırdım:2: karanfıl suyunu yaptım bır kac gundur...yan taraflarda ve arka kısımda acılmalar var ıstedıgım sekıl vermeıyorum utanıyorum cok bellı oluyo cunku... lutfen saç gurlestırenler yaptıklarını yazarlarsa cok sevınıcem cok ıhtıyacım varsarımsak zeytınyagıgını okudum yanı cok karasızım lutfen Genişletmek için tıkla... cilt ve sac sorularinizi paylasabilirsiniz konusunu ara cok yardimci oluyo arkadas