Saç Rengi ve Saç Boyama Saç değişimi

Gugukcurose

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
12
3
6
35
Ankara
Merhaba kızlar :) derdim şu: üniversite 2. Sınıfım ve artık saçımda değişiklik istiyorum. Yalnız karar veremedim. Saçıma ışıltı attırmak istiyorum. Saçlarım uzun biraz. Kaşlarım siyah ve kalınlar. Saç rengim kestane rengi. Siz nasıl bişey önerirsiniz? Bir fikir verirseniz çok mutlu olurum.

Ya keşke erken yaşta boyaya başlamasan o kadar yorucu ki bi kere boyayınca her rengi denemek istiyo insan her ay dipler boyanmalı üstelik saçın hızlı uzuyosa 15-20 günde dipler geliyo ışıltı da bi süre sonra yıkana yıkana turuncumsu bi renk alıyo... 27 yaşındayım saçımda boya yok doğal olan en güzel gerçekten hem ışıl ışıl hem sağlıklı.. Saçlar beyazlayınca istemesek de sürekli boyayla uğraşıcaz şimdiden kimyasallara gerek yok diye boyamıyorum ben saçlarımı. Değişikliği kesimle yaptırabilirsin ama illa boyatcam diyosan da iyi bi kuaföre gidip ondan öneri al veya internet üzerinden saç renklerini fotona uygulayan siteler var onlardan dene. Ama bence boyama :)

Ttım cikolata yaptrm sacini.yakisir sana.ben kuaforum.kaslarinda koyuysa ışıltı sırıtmasın.:20:yada kaslarınin renginide kırdır biraz,aç yani.ama şunu soleyim,kestanenin uzerine ışıltıyı dusunmek bile istemem.komple açma boyama yaptir.korkma sacim yipranicak filan die.artik açıcılar eskisi gibi yipratmio.uzman bi kuafore gidersen bi sıkıntı yaşamazsn.sorucan bisiy varsa burdayim ben.:42:

Canım öncelikle çok tşkler yorumun için. Biraz özentilik midir bilmiyorum. Geçen sene de siyaha boyatmak istiyordum. Kuaförüm boyamadı. Kaşlarım çok siyah ve kalın. Kaşlarımı boyatamam çünkü çok çabuk uzuyor. Yani biraz değişiklik içindi. Tamamen boyatmam zaten. :)

Bence boyatmak yerine seklini degistirebilirsiniz. Kahkul kat kat kesim vs. Deneyebilirsiniz. Cunku bazi ark.larda yazmis boyama zormus. Bence en azindan ilk olarak sekilden baslayin sonra is hayatina atilinca boyatirsiniz ;)
Kolay gelsin....

canım doğal saçın çok daha havalı durduğunu düşünüyorum. ama illa boyayacaksan dipten boyama uçlarına doğru karamel soğan kabuğu tonlarında uçlarına doğru gölge verdirebilirsin bence. veya kaldırırım diyorsan platin ombre yaptırabilirsin...

Son düzenleme:
Yorumlar için çok teşekkür ederim kızlar :) tamamen boyatmak istemiyorum zaten. Ama işte saçlarım kabarık biraz kısa saç kullanamıyorum. Rahat edemiyorum. En iyisi uzun yıllardır şekli aynı bari rengiyle oynayayım dedim

Ciğerim yanıyor yahu bu konuyu gördüm ya şimdi :27:
Kızıl-bakır tonlar hariç denemediğim renk kalmadı gibi sarı-siyah ta önce gittim sapsarı yaptırdım sonra mavi siyah siyah ötesi bir şey yaptırdım sonra dedim kendi rengime döneyim bazı kısımları döndü bazısı dönmedi bi de yün gibi oldu tarak geçmiyor artık :52:
Madem kendi rengime dönecektim ne halt etmeye boyadım :52:

dipnot: yine sarışın mı olsam napsam :60: bağımlılık gibi bırakamıyorum :27:

dipnot2: bir boya bağımlısını izlediniz ona göre düşünün taşının.

Ciğerim yanıyor yahu bu konuyu gördüm ya şimdi :27:
Kızıl-bakır tonlar hariç denemediğim renk kalmadı gibi sarı-siyah ta önce gittim sapsarı yaptırdım sonra mavi siyah siyah ötesi bir şey yaptırdım sonra dedim kendi rengime döneyim bazı kısımları döndü bazısı dönmedi bi de yün gibi oldu tarak geçmiyor artık :52:
Madem kendi rengime dönecektim ne halt etmeye boyadım :52:

dipnot: yine sarışın mı olsam napsam :60: bağımlılık gibi bırakamıyorum :27:

dipnot2: bir boya bağımlısını izlediniz ona göre düşünün taşının.

Ayy canım ya gözümü korkutma :D Allah yardımcın olsun ne diyim :D:D ya ben tamamen boyatmak istemiyorum öyle değişiklik istiyorum biraz boydan kısalsın istemiyorum saçım napacağım bilmiyorum yani :))

Ayy canım ya gözümü korkutma :D Allah yardımcın olsun ne diyim :D:D ya ben tamamen boyatmak istemiyorum öyle değişiklik istiyorum biraz boydan kısalsın istemiyorum saçım napacağım bilmiyorum yani :))

en mantıklısını yaparsın bence :) uçlarına ya da aralara yaptırırsın paket ya da balyaj çok tatlı durur :) komple boyatmak zahmet

Back
X