- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
- Konu Sahibi Tokiarika23
-
Koyu bakırHangi renk oluyor bu tam olarak?
Bende hiç beceremem bu işleriBenim şuanki saç rengine çok benziyor
Ama evde kendim elde ettim.
Bence de bıraksınlar , yaptıkları bildigin turuncu oluyor.Çok zor bir renk değil bu bence niye yapamıyorlar anlamadım. Genelde sarı tonları zor olur. Bunu her kuaför rahatlıkla yapar bence, yapamayan da işi bıraksın.
Koyu bakır
Kolay aslında yahu, kuafördeki gibi aletlerin fırçaların falan olunca yapıyorsun.Bende hiç beceremem bu işleri
Inşallah tutturabilirim .Hoşmuş.
Bu gidişle bende öğrencem gibi duruyor :)Kolay aslında yahu, kuafördeki gibi aletlerin fırçaların falan olunca yapıyorsun.
Kuaförlerden çok çektim ben, güvenemiyorum kimseye. 1 2 boyamada elin alışır zaten, hem daha az maliyetli tavsiye ederim.
En iyisi kuzum ya.Bu gidişle bende öğrencem gibi duruyor :)
500 lira almasını biliyorlar ama iş yapmaya gelince birşey becerdikleri yok .En iyisi kuzum ya.
Kuaförler hem daha fazla kimsayal kullanıyor hemde çoğu zaman tutturamıyor. Ben ombre diye çiğ saçla gitmiştim eve. Ondan sonra daha da yaptırmadı kimseye saçlarımı.
Aynen ya verdiğim paralara acıyorum en çok.Bu kuaförler konusunda ben de çok dertliyim.. resmen bütün beceriksizler bana denk geliyor yeminle,, ama bi sürü para almayı sonunda da boktan bi saçla uğurlamayı iyi bilirler.. ben yaklaşık 2 senedir röfle yaptırıyorum.. defalarca kuaför değiştim .. hepsi birbirinden beter çıktı... bi de nasıl iddialılar görseniz..!! En son röflemi bayramdan önce bi arkadaşın tavsiyesiyle gittim .. onun da saçı röfle ve sarısının yoğunluğu falan mükemmeldi.. yok anacım bi çıktım yine doğru düzgün açılmamış koyu röfleler.. kıpkızarık bir dip☹☹omuz hizamdaki bu saçlardan 400 lira da para aldı beceriksiz herif.. haram zıkkım olsun..!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?