Saç Rengi ve Saç Boyama Saç derdi ...

Tokiarika23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2017
2.225
5.075
88
Selam kadınlar kulubünün güzel kadınları ;
Bursada ne kuaföre gittiysem hepsi kötünün de kötüsü çıktı . Bu konu bana dert oldu kaşlarım, saçlarım hepsi berbat durumda .
Bursa da gerçekten işinin ehli iyi bir kuaför bilen varsa isim ve adres verebilir mi ??
Ben beyaz tenliyim , istedigim sac rengini de ekliyorum.
Fikirlerinizi paylasirsaniz çok sevinirim .

Eklentiler

• images (4).webp
    images (4).webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 73
Çok zor bir renk değil bu bence niye yapamıyorlar anlamadım. Genelde sarı tonları zor olur. Bunu her kuaför rahatlıkla yapar bence, yapamayan da işi bıraksın.

Bursadayken AS kuaföre gidiyordum sahibi Atilla bey. Saç sekillendirme konusunda sikintili ama boya ve kesimde beni hic üzmemisti.👍👍👍

En iyisi kuzum ya.
Kuaförler hem daha fazla kimsayal kullanıyor hemde çoğu zaman tutturamıyor. Ben ombre diye çiğ saçla gitmiştim eve. Ondan sonra daha da yaptırmadı kimseye saçlarımı.
500 lira almasını biliyorlar ama iş yapmaya gelince birşey becerdikleri yok .
En iyisi ama işte bende hiç boya yapmadim , inşallah öğrenirim:)

Bu kuaförler konusunda ben de çok dertliyim.. resmen bütün beceriksizler bana denk geliyor yeminle,, ama bi sürü para almayı sonunda da boktan bi saçla uğurlamayı iyi bilirler.. ben yaklaşık 2 senedir röfle yaptırıyorum.. defalarca kuaför değiştim .. hepsi birbirinden beter çıktı... bi de nasıl iddialılar görseniz..!! En son röflemi bayramdan önce bi arkadaşın tavsiyesiyle gittim .. onun da saçı röfle ve sarısının yoğunluğu falan mükemmeldi.. yok anacım bi çıktım yine doğru düzgün açılmamış koyu röfleler.. kıpkızarık bir dip☹️☹️😡omuz hizamdaki bu saçlardan 400 lira da para aldı beceriksiz herif.. haram zıkkım olsun..!!

Düz boya olsa evde oturur kendim boyarım yemin ederim.. ama işte röfle olunca ev ortamında ya da bi prof yardım almadan yapılmıyor..☹️ 2 senedir bi sürü paramı yedirdim bu kuaför milletine.. güzel olsa içim yanmayacak.. hayır bi de mutsuz çıkıyoruz ..😡

Bu kuaförler konusunda ben de çok dertliyim.. resmen bütün beceriksizler bana denk geliyor yeminle,, ama bi sürü para almayı sonunda da boktan bi saçla uğurlamayı iyi bilirler.. ben yaklaşık 2 senedir röfle yaptırıyorum.. defalarca kuaför değiştim .. hepsi birbirinden beter çıktı... bi de nasıl iddialılar görseniz..!! En son röflemi bayramdan önce bi arkadaşın tavsiyesiyle gittim .. onun da saçı röfle ve sarısının yoğunluğu falan mükemmeldi.. yok anacım bi çıktım yine doğru düzgün açılmamış koyu röfleler.. kıpkızarık bir dip☹☹😡omuz hizamdaki bu saçlardan 400 lira da para aldı beceriksiz herif.. haram zıkkım olsun..!!
Aynen ya verdiğim paralara acıyorum en çok.
Bu sefer iyice öneri almadan gitmeyeceğim .
Garanti veren bir yere yaptırmak istiyorum , yoksa bu sefer olay çıkartıp bir kuruş para ödememeyi düşünüyorum.

Back
X