Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç derisinde boşluk

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

britneyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
223
147
103
Iyi günler herkese yaklaşık 2 aydır saçımda dökülme var. Prozinc şampuan kullanıyorum bazen azalıyor ama dökülme devam ediyor. Geçen yılda olmuştu. Krem kullandım geçmişti. Şimdi ise tam tepemde madeni para büyüklüğünde boşluk var ve içinde hiç yeni saç yok. Dümdüz deri. Son zamanlarda çok da stresliyim. Bunu yaşayan iyileşen var mı? Troid denmiş nedenlerine ama tiroid yok bende geçen ay baktirdim. Son haftalarda neredeyse aç yaşıyorum. Boğazımdan geçmiyor yemek acaba ondan mı stres mi bilemiyorum.

Iyi günler herkese yaklaşık 2 aydır saçımda dökülme var. Prozinc şampuan kullanıyorum bazen azalıyor ama dökülme devam ediyor. Geçen yılda olmuştu. Krem kullandım geçmişti. Şimdi ise tam tepemde madeni para büyüklüğünde boşluk var ve içinde hiç yeni saç yok. Dümdüz deri. Son zamanlarda çok da stresliyim. Bunu yaşayan iyileşen var mı? Troid denmiş nedenlerine ama tiroid yok bende geçen ay baktirdim. Son haftalarda neredeyse aç yaşıyorum. Boğazımdan geçmiyor yemek acaba ondan mı stres mi bilemiyorum.
Diğer değerlerinize bakıldı mı peki kansızlık,vitamin eksiklikleri,çinko vb bunlara.

Kansızlık yok diğer değerlerime baktirmadim henüz geçen yıl baktırmıştım bir sorun yoktu. Her yaz oluyor ama ilk kez açılma oldu.

Kansızlık yok diğer değerlerime baktirmadim henüz geçen yıl baktırmıştım bir sorun yoktu. Her yaz oluyor ama ilk kez açılma oldu.
Yukarıda yemek sorununuzdan söz etmişsiniz düzenli beslenme olmadığı için vitaminsizlik olmuş olabilir.

Mantar olabilir. Doktora gidin kesin nedeni anlaşılsın

13 üne en erken randevu tarihi o zamana kadar fikirlerinizi almak istedim. Saç kiran değil de alopesi olabilir gibi çünkü saç kiranda deri vıcık olur diye söyledi bir doktor yakınım. Yakındaki saçları tutarsan gelir demişti. Umarım kel kalmam.

İkizlerimin doğumundan sonra bende de olmuştu
5 kuruş para büyüklüğünde bı kaç tane verdi
Kuaför saçkıran dedi
Doktora gittim
Meğer erkek tipi saç dökülmesiymiş
Genetik de olabilirmiş stresten de olurmuş
Bı ilaç verdi ama henüz alamadım bayram girdi araya

Sanırım stresten hayatımın en stresli zamanlarından birini yaşıyorum. Umarım doktora gidince çözülür. Teşekkür ederim

Bende geçen sene bir mantar kremi ve bir tüp e vitamini sürdüm doktor vermişti. Onunla geçti ama bu sene açıldı tepem inşallah geçer birde muhakkak kurutmak gerekiyormus saçı yazında

Evet kurutmak lazım ama işte her zaman olmuyor
Ama stres saç dökülmesinin en önemli sebebi
Yeşil mercimek de iyi gelir saça derler büyükler

Canım yemek yemek bile istemiyor ki sıkıntıdan günde bir öğün zorla yiyorum. Vücutta tepki veriyor yani gözümde de arpacık çıktı. Sanırım zayıf düştü vücudum.

Evlilikle ilgili sıkıntı stresler işte herkesin bir derdi tasası oluyor. Allah kurtulmayı iyi hissetmeyi nasip etsin herkese

Stres, vitamin eksikliği ve bağışıklık sisteminin zayıflamasıyla alopesi oluşur..
Bir doktora görünün hap ve kortizonlu ilaçlarla düzelir inşallah..
Geçmiş olsun..

Back
X