Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç dibi kaşıntısı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Bende de aynı sorun vardı. Bir sürü şampuan denedim olmadı en sonunda sirke kullanmaya başladım. 3 gün boyunca hergün. Sonrasında kaşıntı ve sivilcelerden kurtulduğum gibi saçlarımın parlak ve canlı göründüğünü farkettim ve haftada 3-4 kere kullanmaya devam ettim. Yıllardır sirke kullanıyorum ve kırıksız bir şekilde uzattım saçımı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet ben de elma sirkesi zeytintağı ve biraz ılık suyu karıştırım saç diplerime sürüyorum.1-2 saat beklettikten sonra normal yıkayıp son durulama suyumu maden suyu ile yapıyorum.Son derece parlak kaşıntısız kepeksiz saçlara kavuştum.Tavsiye edeim.Ben de işe yaradığına göre herkes de yarar herhalde son zamanlarda saç derim felaketti çünkü şükür toparlandı

ben çok ağır şampuanla mesela clear ile çok yıkarsam çok kaşınır çünkü kuruyor dipler..cildimdede böyle çok sabunlanırsam mesela yaz aylarında günde 2 kez sabunla yıkanırım o zamanda çok kaşıntım olur derim çok kötü olur..yağlı krem sürdüğümde bir süre sonra düzeliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…