cnm ben burda özel bi hastanede yaptırdım dahiliye uzmanına gitmiştim.kanda biyoimya tetkikleri tiroid hormonuna çinko b12 demir deposuna kan sayımıma falan bakıldı.ferritin alt sınırı 18 iken bende 16 idi.biliyosundur ferritin 40 ın altına düşünce saç dökülmesi başlarmış.tiroide ultrasonda da bakıldı bişii çıkmadı.o zaman dahiliyeci cilt hastalıkları uzmanına sevk etti o da karışım vermişti eczanede hazırlanan.her akşam yap dedi ama benim sanki daha fazla döktü bu yağlı ilaçlı karışım düzenli yapmadım zaten küçük bi şişeydi bitti.devamı gelmedi.bende işte kan ilacımı kullanıyorum yazın daha bir oluk oluktu banyoda şimdi daha iyi ama kuruyana kadar dökülürken benim de içim gidiyo valla.mesela sabah kalktığımda şöyle saçımı sıvazlayıp çeksem epeyce geliyodu şimdi daha az.yarın bende bemiks evigen var onlardan sürsemmi aceba kafama offff ya offffffffffffffff
bişey söyleyeyimmi bende uzun süre d.kontol hapı kullandım sonra varislerim falan vardı bıraktım.geçen düşünüyordum bu dk hapı hormon dengemi mi bozdu diye hapı bıraktım sonrasında sivilcelendim ama ne sivilcelenme...uzun süre kozmetik ürünler arası gittim geldim.sanırım 1 yıl kadar uğraştım.işte o zamanlarda saçımdada sorunlar başladı işte dediğim gibi geçen yaz yani 1.5 yıl olacak aşırı dökülme var.folik asit düşüklüğü varsa ben bilmiyorum bunu.elevit içinde folik asitte var sonuçta hamilelere kullanılıyor.aceba ona düzenli devam etsemmiki.bu arada dkontrol hapım ginera idi hap bıraktığımda 2009-2010 gibiydi..ayyyy belkide bu yüzden yaşadık bunları
geçsinler dalgalarını yaşamayan bilemez avuç avuç klozete saç atarken onlar yanımızda değiller...saçımı düzleştirmek istiyorum mesela o zamanda dökülüyor millet saçını oraya buraya sallarken ben şık bir topuz yapmaya çalışarak işe gidiyorum.yaşamayan anlamaz.ben eleviti kullanabilirim işyerimdeki dr hepsini kapsayan mükemmel bir vitamin demişti.bu gidişle prof olucaz valla.
dün itibariyle feci boyun sırt tutulması yaşıyorum ilaçlarım var ve çoğunlukla yattım dün gece bugün nefes alamıyorum sanki...demir ilacımı sabah almadım öğlene doğru elevit aldım bi tane.sarı kantaronuda kestim belki etkileşim falan yapar korkuyorum..yarın akşam saçımı yıkayıp banyo yapıcam korkuyom valla bakalım yine ne kadar dökülecek...
Kızlarrr :) nette gezinirken Vichy saç gökülmesine engel serumunu buldum. aranızda kullanan var mı??
Benim hala banyoda saçlar fena gidiyo
kokuyorum dökülme durmucak diye..
bugün tedavi 6. günüm acaba acelemi ediyorum biraz zaman mı geçsin ama kel kalcam saçımın bi yeri açılcak korkusu yiyo içimi..
napcam bilmiyorum çok üzülüyorum..
bu ilaçlarda etki etmesse bittim ben
canım bu kadar moralini bozma lütfen tedavini aksatma eminim 1 ayda hissetmeye başlarsın gelişmeleri.daha çok yeni.biz hemen herşey bir anda olsun etkisini görelim istiyoruz bak ben 1 yıldır demir takviyesi alıyorum.allahın izniyle herşey düzelecek pozitif düşün lütfen moralini bozma.ne düşünürsek beynimize ve vücudumuza o etki ediyor unutma cnm
dökülmen ne durumda? Faydasını gördüğün birşey oldu mu?saol canım benim desteğim için hep dedim kii saçlarımı bir kurtarim burdaki herkesede yardımcı olcam hep böyle geçti içimden o yüzden de konuyu açtım ama gidişat böle olunca moralim bozuluyoo..
evet cnm daha erken galiba folbiol a bile başlamadım henüz iğne bitmeden başlama dedi doktor..
birde zinco ve biotinide araştırıyorum b12 iğnem bitince belki biotin takviyesi yaparım o da vitamin..
ve vücut fazlasını atıyormuş zararı yokmuşş..
dile kolay 6 ay tedavi 2. ayın sanırım etkisini göstermeye başlıcakki doktor 2. ayında kontrole gel dedi..
böyle dökülmeye devam ederse kafamda saç kalmıcak korkuyorum..
suan hamileyim ve sacim dokulmuyor.dökülmen ne durumda? Faydasını gördüğün birşey oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?