Serumler sadece saca bakim yapar.. dokulmeyi durdurmaz..
Canim benimde saclarim dehset bir sekilde dokuluyor kerastase aminexil 42 lim ve yine onun pp vitaminini kullanmayi planliorum.ama serumlar bitince dokulmem daha fazla olur mu acaba diye korkum var. Sence ?
yalnız bu kullandığım serumların kullanım kısmında hepsi dökülmeyi yüzde bilmem ne kdr durdurmaya yardımcı olur dıyor cnm ..sen pek araştırma yapmamışsın sanırım..sadece bakım için olsa bakım serumu falan derlerdi..sonuçta bütün dunya bu ürünleri dökülme için alıyor
kutuların üstündede dökülme için yazıyor cnm bnm
Sisimel canim kerastase dunyaca unlu bir marka.bu ampulleri kullanip sac dokulmesini durduran insanlar var. Bayanlari bir tarafa birak erkekler bile minoxidil yerine aminexil kullaniyor.cunku minoxil vb.urunler hayat boyu kullanim zorunlulugu var.biraktigin an daha fazlasini kaybediyorsun.
Arastirdim.. tamamen durdurmaz serumler! Guclendirir sadece..
3MSM 3500 mg
Saw Palmetto
Biotine
vitamine B5
Omega 3 balik tablet
Finasteride/ dogum kontrol hap
Minoxidil
Sac icin bunlari sadece tavsiye ederim! Serumler sadece bakim! Urunlerdeki reklamlara fazla inanmayin!!
Canim ben bide yeni medobiotin comlex k kullanmaya basladim.tablet seklinde takviye. Kerastase yi de alacam umarim ise yarar. Sen herhangibir tablet takviye kullaniyor musun?
cnm bütün dünyada tanınmış markalar bunlar dökülmeler için üretilmiş..ben faydasını gördüm kerastase ama hemen 1 kutu alıp bıramkayacaksınız mesela ben aylarca duzenlı kullandım ve etkısını gördum..ayrıca dökülmeye etkı etmese bile dökülecek olan saçıda güçlenriip dökülmesini durduruyor ..benımde araştırmam bu yönde..bence sen pahalı gördüğün için yadırgıyorsun..yinede saygı duyarım ben faydasını gördüm haa görmediklerimide yazdım
Pahali oldugu icin dgl.. 1 milyarlik igne vuruldum 1 ay boyunca. Hic bsy olmadi!! Ne igne oldugunuda hatirlamiyorum vitamindi sanirim.. ozmn saclarim gurdu doktor ne tip dokulme oldugunu cozememisti suan ise erkek dokulmem diye ad koyuldu saclarim 3te 4u dokuldukten sonra!.Yani neler yapmadim dokulme icin.. suan en iyi gelen minoxidil ile dogum hap.. senin suan dedigin serumler belki senin sac tip dokulmene gore iyi gelmistir.. bana sadece serumle dokulme yetmez.. garanti yok onlarda..hangi tip dokulmen var?
konunun başında özetlediğim gibi kişinin bünyesine göre değişebilir..zaten konumda parantez içinde belirttim her insanda farklı etkiler verebilir,yanıltmak istemem sadece kendi bünyemde yarattığı etkileri yazmak ıstedım ..bende bir tarafta açılma yok cnm genel yoğun dökülmelerim var .bide cnm sende kist varmı biliyorsun kistlerde dökülme yapıyor hiç baktırdınmı?
Baktirmistim o bolgerimi hormonlarima kadar.. yasim 23.. genetik dokulmem var benim.. senin sac dokulmen benimkiylen farkli..bu yuzden serum guzel bir etki vermis sac dokulmene.. bu arada dogum kontrol hapi icmenede oneriyorum.. dokulmeyi durdurur icten..
evt doktorum dıane-35 vermişti ama ben nedense kullanmaya korkuyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?