Saç Bakım Ürünleri Sac dokulmesi icin ne yapmam gerekiyor ?

proudwoman

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
160
176
303
Merhaba ,

Saclarimin tepe kişimlari eskiye gore seyrekleşti ve banyoda falan sürekli avuç avuç sclarim dokuluyor.. Vichy ve kerastes diye markalarin serumlarini duyuyorum ama ne kadar güvenilir, nereden alablirim bilmiyorum. Üstelik internetten almak istemiyorum. Yarimci olabilir misiniz ?

Erkek arkadaşım sarımsaklı şampuan ve çam terebentin yağını kullanıyor
Saçları simsiyah ve alın bölgesinde saç çıkmaya , ve saçları sıklaşmaya başladı..
Gözle görülür elle tutulur bir fark oldu gerçekten, bu kadarını beklemiyordum ben ama görünce şaşırdım ..

Erkek arkadaşım sarımsaklı şampuan ve çam terebentin yağını kullanıyor
Saçları simsiyah ve alın bölgesinde saç çıkmaya , ve saçları sıklaşmaya başladı..
Gözle görülür elle tutulur bir fark oldu gerçekten, bu kadarını beklemiyordum ben ama görünce şaşırdım ..

Deneyecegim teşekkürler :)

Tepedeki dökülme erkek tipi saç dökülmesini çağrıştırıyor, şampuana doğum kontrol hapı ezip karıştırmak erkek tipi dökülmeye iyi geliyormuş, bir dene istersen.

Diğer yandan mevsimsel normal bir dökülme olmadığını düşünüyorsan Dr a gidip istediği testleri yaptırmanı öneririm.

Erkek arkadaşım uzun zamandır bioxin kullanıyor, çok memnun.Bir de minoxil diye bişey varmış, eczacına bir sor istersen.

Öncelikle bir kan testi yaptırın, vitamin hormon ve demir ölçtürün.
Eğer onlarda bir bozukluk varsa ne kullanırsanız kullanın fayda etmeyecektir.
Önce içeriden bir sorun olmadığına kanaat getirin ve sonra şampuana bakım yağlarına yönelin.
Ben bu şekilde atlattım, günde 100 150 tel dökülen saçlarım şuan 10 tane bile dökülmüyor.
Üstelik öyle pahalı kozmetik ve insanı ekonomik olarak sarsan şampuanlar da kullanmadım.
Sorunuz olursa cevaplayabilirim..

Back
X