Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesi için Priorin kullananlar?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
şu an ne kullanıyosun
Ben de priorin şampuan ve tabletini 1 haftadır kullanıyorum. Saçlarım çok dökülmeye başlamıştı. Eczanede saç analizi yaptırdıktan sonra, gözeneklerimin kimyasallardan dolayı tıkalı olduğunu gördük. Bunun için de arındırıcı bir şampuan kullanmamı önerdiler ve "priorin yağlı saçlar için" olan şampuanı ve kapsülü verdiler. Kapsülleri 1 haftadır düznli kullanıyorum, herhangi bir değişiklik yok, ne tırnaklarımda, ne de saçımdaki dökülmede.

Şampuansa, evet, ilk 3-4 kullanımda parlak ve hacimli yaptı saçlarımı. Fakat 4. kullanımdan sonra saç diplerimde aşırı yağlanma ve kaşıntı başladı. Güya gözenekleri açsın diye verdiler ama daha da kötü yaptı. Yaptığım araştırmalar sonucuysa, zaten piyasadaki "market şampuanları" diye tabir edilen şampuanların içerdiği, dimethicone, paraben, edta vb. gibi tüm zararlı kimyasalları priorin şampuanın da içerdiğini öğrendim. Benim saçlarımda birikme yaparak tıkanıklığa ve dökülmeye sebep olan maddeler zaten bunlar. Hiçbir anlamı kalmadı. Ben de kullanmayı hemen bıraktım.

Bu tür şampuanlar, daha doğrusu bu maddeleri içeren şampuanlar zamanla saçta birikme yaparak dökülmeye neden oluyor. O yüzden bitkisel şampuanlar kullanmak en iyisi. Sarımsaklı bitkisel şampuanla yıkıyorum, priorin kadar parlak yapıyor, ayrıca kaşıntı falan da hissetmiyorum. Priorin kullanırken banyoda elime 25-30 tel gelirken, sarımsaklı şampuandaysa sadece 4-5 tel geliyor. Mümkün olduğunca şampuanların içeriğine bakın.

bana da dermatolog önerdi 2 hafta demir surubu kullandım. Dökülme durdu. Bu hafta da priorin kapsül ve şampuan kullanmaya başladım saclarım pırıl pırıl oldu =)) ama saç cıkarırı mı bilemıyorum şimdilik memnunum gelişmeleri yazarım.

ben sampuanını da tabletını de kullanıyorum 4.ayımdayım uzun bı sure kullanmayı dusunuyorum.sampuanı ıcın pek bı sey dıyemem saclarımın sekıl almasını zorlastırıyor.ama tabletı gayet guzel hem kullanımı kolay hem de dökülmem cok azaldı ve saclarım uzadı normalde cok zor uzamazdı ama haptan mıdır yoksa smpuandan mıdır bılemıcem ama ben haptan dıye dusunuyorum.
Merhaba ben size priorinle ilgili biseyler sormak istiyorum hala kullaniyimusunuz saclarinizdaki degisim ne alemde

Back
X