Saç dökülmesi kızlar nolurrr yardimm

Aybukeaybuke60

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
21
Puanlar
28
Kızlar tepe bölgemde seyreklik oluştu sadece orasi icin kullanabileceğim bi ürün önerirmisiniz lütfen bunu aldim ama emin değilim. Ve hamileyim 5 aylık saçlarım düzelsin istiyorum. Biraz olsun doğuma kadar
1000239076.webp

Kan değerlerine baktırdın mı canım gebelikte kansızlıktan d vıtamını eksikliğinden saç dökülmesi oluyor

Kan değerlerine baktırdın mı canım gebelikte kansızlıktan d vıtamını eksikliğinden saç dökülmesi oluyor
Öncesindede vardı toparlamaya vaktim olmadi bi türlü şimdi ayrintili ultrasyonum var ferritinim 19 du doktor hala demir ilaci yazmadi gidince söyleyeceğim büyük ihtimal ferritinden kaynakli ama böyle serumlarlada hizlandirmak istiyorum yasim daha 26 saçımı istedigim gibi salamiyorum önden ayiramiyorum çok sevdiğim halde keske düzelse 🥹🥹

Öncesindede vardı toparlamaya vaktim olmadi bi türlü şimdi ayrintili ultrasyonum var ferritinim 19 du doktor hala demir ilaci yazmadi gidince söyleyeceğim büyük ihtimal ferritinden kaynakli ama böyle serumlarlada hizlandirmak istiyorum yasim daha 26 saçımı istedigim gibi salamiyorum önden ayiramiyorum çok sevdiğim halde keske düzelse 🥹🥹
benimde aynı felaket dökülüyor sen doktoruna söyle kullanmaya başla canım o senin canından kanından besleniyor ondan dolayı dökülme artmıştır birde benim saçlarım dipleri yağlandı uçları matlaştı bi tuhaf 🫩

Dökülsünde o tepem dolsun ya dökülmeye çare yine var ama o saçlar cıksa geri bi an önce sizdemi hamilesiniz 🩷 valla maske krem şart uçlara benimde çok kuru revox x-TREME şampuan aldim yeni o baya iyi geldi saçim 3,4 gün gidiyo yağlanmadan

adetinin 2. günü gidip iyi bi doktora hormon paneli ver

Kızlar tepe bölgemde seyreklik oluştu sadece orasi icin kullanabileceğim bi ürün önerirmisiniz lütfen bunu aldim ama emin değilim. Ve hamileyim 5 aylık saçlarım düzelsin istiyorum. Biraz olsun doğuma kadarEki Görüntüle 3823598

Doktorunuza danışın, eczanelerde satılan ampullerden sizin için hamile olarak uygun olanı alıp saç diplerinize sürün.

Evigen
Bepanthen
Redox-c

Bu üçü kullandım sıkça saç diplerime hindistancevizi yağ ve susam çekirdeği ile karıştırıp sürdüm.

Bemiks ekleyenler var bu karışıma ama kokusu çok çok çok ağır hamile olduğunuz için asla tavsiye etmem.

Silikon içerikli şampuanlar, saç kremleri, maskeler saç döküyor.

Doktorunuza danışın, eczanelerde satılan ampullerden sizin için hamile olarak uygun olanı alıp saç diplerinize sürün.

Evigen
Bepanthen
Redox-c

Bu üçü kullandım sıkça saç diplerime hindistancevizi yağ ve susam çekirdeği ile karıştırıp sürdüm.

Bemiks ekleyenler var bu karışıma ama kokusu çok çok çok ağır hamile olduğunuz için asla tavsiye etmem.

Silikon içerikli şampuanlar, saç kremleri, maskeler saç döküyor.
Bunlardan kullanmistim daha çok dokmustuu malesef😥

Back
X