Aslında ben kansızlıktan sanıyordum çünkü tüp bebek tedavimde çok kan kaybettim ama tiroid yükselmiş. Vitamin eksikliğim yok sürekli kontrol ediyorum bebek sahibi olmak istediğimiz için.Peki vitamin eksikliğiniz var mı? Sadece triod kaynaklı mı?
Şampuan gliss kullanıyorum yıkamadan önce hindistan cevizi yağı sürüyorum. Aslında parlıyor saçlarım pek şampuan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Benim sorunum bu saçlarımı etraftan nasıl uzak tutarım evde galoşla gezecek halim yok off çok bunalttı beniCanım benim hamilelik kaynaklı aşırı dökülüyordu bir de uzundu saçlarım. Önünü alamıyordum, elseve arginine direnç sampuanla pantene in saç dökülmesine karşı köpük kremini kullandım bi süre, şu an dustan sonrasi hariç hiç dokulmuyor ve ben hayatımda hiç bu kadar az sacimin dokuldugunu bilmem. Misafirliğe gittiğim evi bile bıktirirdim üstüne bi de hamilelik oldu daha beter olmuştu.
Tabi hormonlarla ilgili sorunun varmış ise yarar mi bilmem bir dene istersen yine de
Ilaç verdi kullanıyorumTroid için ilaç vermedi mi doktor ?
Benimde ne zaman strese girsem saçlarım dökülür.
Canım kuaforde ördür bi süre istersen, gerçi kisaymis biraz saçların ama yine de ufak ufak örüyorlar ya, bi süre rahat edersin belki deŞampuan gliss kullanıyorum yıkamadan önce hindistan cevizi yağı sürüyorum. Aslında parlıyor saçlarım pek şampuan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Benim sorunum bu saçlarımı etraftan nasıl uzak tutarım evde galoşla gezecek halim yok off çok bunalttı beni
Öyle örünce nasıl banyo ediliyor ve açılması nasıl oluyor ne kadar süre dayanıyor bilginiz var mı?Canım kuaforde ördür bi süre istersen, gerçi kisaymis biraz saçların ama yine de ufak ufak örüyorlar ya, bi süre rahat edersin belki de
Kıyafet değiştirmek önemli onu anladım çünkü üstümüze yapışan saçlar düşüyor yemeğe...Nasıl geçer bilmiyorum ama benimki de döküldüğü için evde yemek yapmadan önce yaptıklarımı yazayım.Çok şükür aşırı dökülmesine rağmen yaptığım yemeklerde hiç kıl çıkmadı . Saçınızı yemek yapmadan önce taramayın ve bone takın. Boneyi taktıktan sonra kıyafetlerinizi değiştirin. Sizi çok iyi anlıyorum. Özellikle her duş almada banyoyu batırıyorum. Artık ben kendimden tiksinir hale geldim.
Canım benim arkadaşım örduruyordu 15 gun falan kullandigini söylüyordu hatta daha fazla. Normal şekilde banyo da yapılabiliyormuş, sampuan falan kullanabiliyormus bozulmuyormuş. Açınca da kivir kivir oluyo demişti. Ufak ufak örgüler hani zenciler yapıyor ya öyleÖyle örünce nasıl banyo ediliyor ve açılması nasıl oluyor ne kadar süre dayanıyor bilginiz var mı?
Evet bunu kesinlikle deneyeceğim bakalım adam beğenecek mi.Canım benim arkadaşım örduruyordu 15 gun falan kullandigini söylüyordu hatta daha fazla. Normal şekilde banyo da yapılabiliyormuş, sampuan falan kullanabiliyormus bozulmuyormuş. Açınca da kivir kivir oluyo demişti. Ufak ufak örgüler hani zenciler yapıyor ya öyle
Son 2 aydır inanılmaz saçlarım dökülüyor. tsh 6.7 olmuş tiroid sebepli yani. Sabah akşam saçımı tarayıp döküleni topluyorum. Evi her iki günde bir süpürüyorum. Saçlarımı hep tokayla bağliyorum yemek yaparken başımı örtüyorum ama etrafta saclar gormekten kurtulamiyorum. Bugun yemekten cikti diye ki yemek hamurdu ustune nasil dustu anlamiyorum esimle kavga ettik gercekten dikkat ediyorum ama sonuca ulasamiyorum. Sağ sol saç dolu ama acayip. Bir insan sacindan nasil bu kadar etrafta olur aklım almiyor.
Hanımlar saçım zaten kısa omuzumda o kadar tiksiniyorum ki eşim kabul etse kazırım ama kabul etmiyor. Nolur bana bi çare söyleyin bu evdeki etraftaki saçtan kurtulma yolu nedir.
Bu arada tiroid icin 1 haftadır ilaç kullanıyorum.
Geçen hafta baya kısalttım ama kıyafetlere yapışması en büyük sorunumTüp bebek tedavisi görüyorsanız kullandığınız hormon ilaçlarına bağlı da dökülme yaşıyor olabilirsiniz.Omuzunuzda ise daha da kısaltabilirsiniz şimdilik.Sürekli döküldüğü için kıyafetlerinize de yapışıyodur.Yemek yaparken onlar dökülüyor olabilir.Kıyafetlerinizi de iyice silkeleyin.Benimde çok dökülüyordu kısa kestirmek biraz rahatlattı.Tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?