Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesi lütfen yazın.

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

melekeda

Wait for it.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
2.468
3.753
53
Son 2 aydır inanılmaz saçlarım dökülüyor. tsh 6.7 olmuş tiroid sebepli yani. Sabah akşam saçımı tarayıp döküleni topluyorum. Evi her iki günde bir süpürüyorum. Saçlarımı hep tokayla bağliyorum yemek yaparken başımı örtüyorum ama etrafta saclar gormekten kurtulamiyorum. Bugun yemekten cikti diye ki yemek hamurdu ustune nasil dustu anlamiyorum esimle kavga ettik gercekten dikkat ediyorum ama sonuca ulasamiyorum. Sağ sol saç dolu ama acayip. Bir insan sacindan nasil bu kadar etrafta olur aklım almiyor.
Hanımlar saçım zaten kısa omuzumda o kadar tiksiniyorum ki eşim kabul etse kazırım ama kabul etmiyor. Nolur bana bi çare söyleyin bu evdeki etraftaki saçtan kurtulma yolu nedir.
Bu arada tiroid icin 1 haftadır ilaç kullanıyorum.

Canım benim hamilelik kaynaklı aşırı dökülüyordu bir de uzundu saçlarım. Önünü alamıyordum, elseve arginine direnç sampuanla pantene in saç dökülmesine karşı köpük kremini kullandım bi süre, şu an dustan sonrasi hariç hiç dokulmuyor ve ben hayatımda hiç bu kadar az sacimin dokuldugunu bilmem. Misafirliğe gittiğim evi bile bıktirirdim üstüne bi de hamilelik oldu daha beter olmuştu.

Tabi hormonlarla ilgili sorunun varmış ise yarar mi bilmem bir dene istersen yine de

Şampuan gliss kullanıyorum yıkamadan önce hindistan cevizi yağı sürüyorum. Aslında parlıyor saçlarım pek şampuan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Benim sorunum bu saçlarımı etraftan nasıl uzak tutarım evde galoşla gezecek halim yok off çok bunalttı beni

Canım kuaforde ördür bi süre istersen, gerçi kisaymis biraz saçların ama yine de ufak ufak örüyorlar ya, bi süre rahat edersin belki de

Canım kuaforde ördür bi süre istersen, gerçi kisaymis biraz saçların ama yine de ufak ufak örüyorlar ya, bi süre rahat edersin belki de
Öyle örünce nasıl banyo ediliyor ve açılması nasıl oluyor ne kadar süre dayanıyor bilginiz var mı?

Nasıl geçer bilmiyorum ama benimki de döküldüğü için evde yemek yapmadan önce yaptıklarımı yazayım.Çok şükür aşırı dökülmesine rağmen yaptığım yemeklerde hiç kıl çıkmadı . Saçınızı yemek yapmadan önce taramayın ve bone takın. Boneyi taktıktan sonra kıyafetlerinizi değiştirin. Sizi çok iyi anlıyorum. Özellikle her duş almada banyoyu batırıyorum. Artık ben kendimden tiksinir hale geldim.

Kıyafet değiştirmek önemli onu anladım çünkü üstümüze yapışan saçlar düşüyor yemeğe...

Öyle örünce nasıl banyo ediliyor ve açılması nasıl oluyor ne kadar süre dayanıyor bilginiz var mı?
Canım benim arkadaşım örduruyordu 15 gun falan kullandigini söylüyordu hatta daha fazla. Normal şekilde banyo da yapılabiliyormuş, sampuan falan kullanabiliyormus bozulmuyormuş. Açınca da kivir kivir oluyo demişti. Ufak ufak örgüler hani zenciler yapıyor ya öyle

Evet bunu kesinlikle deneyeceğim bakalım adam beğenecek mi.

Tüp bebek tedavisi görüyorsanız kullandığınız hormon ilaçlarına bağlı da dökülme yaşıyor olabilirsiniz.Omuzunuzda ise daha da kısaltabilirsiniz şimdilik.Sürekli döküldüğü için kıyafetlerinize de yapışıyodur.Yemek yaparken onlar dökülüyor olabilir.Kıyafetlerinizi de iyice silkeleyin.Benimde çok dökülüyordu kısa kestirmek biraz rahatlattı.Tavsiye ederim..

Geçen hafta baya kısalttım ama kıyafetlere yapışması en büyük sorunum

Kızlar benimde saç dökülmem vardı.Allymina nın sarımsaklı şampuanını kullandım dökülme 10 teli geçmiyor baya bir azaldı.o dkülmede normal.Düşünürseniz yardımcı olurum

Tekrar tum tahlillerinizi yaptirin..ilaca devam edin sabirla..dogan sampuan kullanin paranen sulfatsiz..biotin ve cinko kullanabirsin..b12 de onemli.. sogan kurunu uygulamani tavsiye ederim ilk yikamada dokulmeyi farkedersin gecmos olsun

ben bioxcin kullanıyorum 3 aydır ve saç dökülmem tam anlamıyla bitti sizlere de öneririm

Merhaba
Bende yıllarca aynı sorunu yaşadım çok şükür atlattım Türkiye'de var mı bilmiyorum ben Marderm anti hair loss ampoules kullanıyorum şampuan olarakta furterer -triphasic 1 haftada dökülen saçlarım çıkmaya başladı kesinlikle öneririm eczacı zaten önerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…