Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar SAÇ DÖKÜLMESİ NEDEN??????? Yardımınıza ihtiyacım var!!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

akdenizsu

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2014
28
3
8
36
Çok fazla saç saç dökülmem vardı bunun üzerine doktora gittim ve tahlillerimi yaptırdım. Sonuç? Ne demir eksikliğim ne de hormonel bir sorunum çıktı herşey normal mevsimseldir diye düşündüm fakat her mevsimde saçlarım dökülmeye devam etti. Nasıl bir ürün kullanmam gerekiyor. Saçlarım azaldı kalanlarıda kaybetmek istemiyorum önerilerinize ihtiyacım var :(

Çok fazla saç saç dökülmem vardı bunun üzerine doktora gittim ve tahlillerimi yaptırdım. Sonuç? Ne demir eksikliğim ne de hormonel bir sorunum çıktı herşey normal mevsimseldir diye düşündüm fakat her mevsimde saçlarım dökülmeye devam etti. Nasıl bir ürün kullanmam gerekiyor. Saçlarım azaldı kalanlarıda kaybetmek istemiyorum önerilerinize ihtiyacım var :KK43:

Bizde gür ve kalın telli saçlar irsidir. saçlarım yaşım ilerledikçe çok fazla dökülmeye başladı denemediğim şampuan kalmadı. en iyi markaları dermo kozmetik şampuanlar, market şampuanları hepsini denedim. Şimdi yeni bir ürüne başladım etkisine tam olarak inandığım zaman sizinle de paylaşırım. 1 hafta oldu kullanalı emin olmadan paylaşmak istemem

Çok fazla saç saç dökülmem vardı bunun üzerine doktora gittim ve tahlillerimi yaptırdım. Sonuç? Ne demir eksikliğim ne de hormonel bir sorunum çıktı herşey normal mevsimseldir diye düşündüm fakat her mevsimde saçlarım dökülmeye devam etti. Nasıl bir ürün kullanmam gerekiyor. Saçlarım azaldı kalanlarıda kaybetmek istemiyorum önerilerinize ihtiyacım var :KK43:

Aynı sorunu bende yaşıyorum malesef :( market şampuanların dan uzak durmamız gerektiğine bende katılıyorum. Fakat biz kime inanıp ta saçımıza en uygun ürüne başlayacağız. Eczane diyorsun güvenilir sağlıklı ürünler diyorsun onca para veriyorsun söyledikleri verdikleri vaatlerin hiçbiri gerçekleşmiyor. herkes işin ticaretinde malesef :(

aktarların satmış olduğu iade garantili dedikleri bir ürün var ben aldım ve cok memnun kaldım dokulme ve kepekten eser kalmadı naturbee professıonal saç spreyi saç çıkartma etkısı oldugunuda soylemıslerdı tabı bu benım ılgı alanıma gırmedıgı ıcın yorum yapamayacagım ama dokulme ve kepek sorunlarına bırebır

Merhaba.Alman marka LR ın şampuan,tonik ve Aloe Vera Acil Durum Spreyini öneririm.Arkadaşım kullanıyor,çok kısa sürede dökülmeyi kestiği gibi,yerine yeni saçlar da çıkmaya başladı.Kardeşime ve eşime aldım.Temini için yardımcı olabilirim.Yüksek fiyata satış danışmanından almak mantıklı değil.Üye olup indirimli almanızı tavsiye ederim.Kolay gelsin.

Back
X