Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç dökülmesi problemim yok oldu:)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

umutlugunler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
171
0
96
Diyarbakır
arkadaşlar benim saçlarım 1 ay öncesine kadar aşırı tahmin edemeyeceğiniz kadar çok dökülüyordu eşimin üstünde çocuklarımda mutfakta heryerde tutam tutam saç buluyordum tam delirmek üzereydimki saçıma bir şeyler yapmam gerekiyor artık yeter dedim ve şampuan kullanmayı bıraktım mehmet aydın zeytinyağlı defne sabununu kullanmaya başladım .ayrıca saçım için aktardan hint yağı karanfil yağı sarımsak yağı aldım haftada 2 gün 1 tatlı kaşığı hint yağı bir tatlı kaşığı sarımsak yağı 1 tatlı kaşığı karanfil yağı 3 tatlı kaşığı zeytinyağını karıştırıp saçıma sürüp 4-5 saat saçımda bekletiyorum ayrıca 1 tutam karanfili 1 cezve suyun içinde kaynatıp soğutuyorum saçlarımı yıkayıp duruladıktan sonra en son karanfil suyunu saçlarıma döküyorum iyice diplöerine gelecek şekilde ve çıkıyorum 2 haftadır bu bakımı saçlarıma yapmaya başladım ve saç dökülmem durdu tabiiki yine dökülüyor ama çok normal şekilde tararken oda 10 tel kadar bu bakım benim saçlarıma çok iyi geldi saçlarım boyalı ve saç rengimde herhangi bir değişiklik yapmadı bu uygulamam benim saçlarım aşırı yağlı ve ince tellidir hergün saçlarımı yıkıyorum bu bakım yağlanma problemime bir fayda sağlamadı ama şükürler olsun saç dökülmem bıçak gibi kesildi paylaşmak istedim umarım benimle aynı sorunu yaşayan arkdaşlar da denerler ve faydasını görürler ....:34:

canım saca en ıyı gelen yagları kullanmıssın ama dıkkat et o yaglar bellı sure sonra saclarını cok yaglandırmaya baslar..benım sacım cok kuru olmasına ragmen yaglar benım saclarımı bıle yaglandırdı ve 2ay sonra kendıne geldı saclarım..ama karanfıl suyunu gercekten bırakma umarım senın saclarını yaglandırmaz bu yaglar sonra bas edemezsın cunku:12:

zaten bende öyle yapmayı düşünüyorum arkadaşım teşekkürler önerin için yağlara bir süre daha devam edicem ama karanfil suyunu sürekli yapıcam bundan sonra :) şu anda bile hergün saçlarımı yıkıyorum daha da yağlanırsa banyodan çıkamam herhalde

Back
X