Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar uzun zamndır hollandadaki saç gelişim uzmanlığını bitirdikten sonra evlenince türkiyeye yerleştim saç seyrekliği saç dökülmesi beyazlama çocuklarda farketmez bu konularda yardımcı olabilirim
merhaba arkadaşlar uzun zamndır hollandadaki saç gelişim uzmanlığını bitirdikten sonra evlenince türkiyeye yerleştim saç seyrekliği saç dökülmesi beyazlama çocuklarda farketmez bu konularda yardımcı olabilirim
merhaba inanın merak ettim siz memurlar nete yazmışsınız 17 ocak 2008 saçımı sıfıra vurduracağım.vs vs.diye yazmışsınız.burada 5 Nisan 2013 te saçımı kazıtacağım diye sayfa açmışsınız.sonra burada yine mama53, 4 Aralık 2015 saç uzmanıyım diye msj yazmışsınız.yanlış anlamayınız bunu daha açık ve net yazar mısınız ben anlayamadım.Bir de karışımlarınız sizi özelden eklemeden burada verirseniz herkese faydanız olsun derim.şimdiden teşekkürler...