Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç dökülmesi ve çareler :((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

elif2424

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2016
38
3
1
32
merhaba arkadaşlar saçlarım uzun zamandır çok fazla dökülüyor cok yavaş sağlıksız uzuyor cok az sacım kaldı:KK43: bunun için cildiye uzmanına gittim ferratin eksikli olduğunu söyledi ve ferro sanol duodenal hapı verdi sabah akşam kullanıyorum . bunun yanı sıra bazı sitelerde kadın doğum kontrol hapını ezip şampuanın içine karıştırmanında saç dökülmesini durduracağını uzatacağınında söylemlerini duydum yeni evliyim çocuğum yok sizce bu yöntem ilerde çocuk olmamasına engel olurmu ? yada ilaçla birlikte bu yöntemide yapsam fayda mı görürüm zarar mı yardımcı olabilecekmisiniz ?ayrıca bir sorum daha olacak ferro sanol duodenal kilo yapar mı ? şimdiden teşekkür eder hayırlı günler dilerim

sanırım sıze verılen kan hapı , kansızlık vıtamın eksıklıgı genetık nedenler stres vs hepsı sac dokulmesınde bır etken, bence hapı duzenlı kullanın etkısını zaten ılk 3 aydan sonra gorursunuz, bırde ek olarak eczaneden alacagınız karısımlar oluyor onlarla sacınıza masaj yapıp bekletıp 1 saat kadar sonra yıkamayı deneyın , yanı hem ıcten hem dıstan takvıye yapın bırde sacınızı kısaltın ılk etapta uzun sevıyorsanız mesela omuz hızası olsun yada kullanabılırsenız kısa kestırın..

Demir hapini ne zamandır kullaniyosun? Bi ay sonra saclar eskisi gibi guclu oluyor. Bide kendi kullandigim yontemi anlatayim: beyaz sabun.

Dusa giriyosun once normal sampuan yapiyosun. Duruladiktan sonra beyaz sabunla sac diplerine masaj yapiyosun 5dk beklet ve yika. Saclarinin sertligini almak icin sac kremi kullan ama sakin sac diplerine degdirme. Ben 3 ay yaptim saclarim baya gurlesti zaten kivircik baya ise yariyor

sağolun arkadaşlar yeni kullanmaya başladım demir hapını 1 haftadır falan ama 3 ayı beklersem hiç sacım kalmayacak gibi o şekilde dökülüyor saçlarımı kestirdim sırf bu yüzden :( denemediğim yöntem bi bu doğum kontrol hapı kaldı çoğu insan faydasını görmüş memnun kalmış bende bugün aldım sampuanın içine ezip koymak kaldı bide bunu deniyim dedim fakat soru işareti takıldı aklıma ilerde çocuk olmasına yada ciddi bi rahatsızlığa neden olurmu bu yöntem dedim ? :/

Bu saç denilen nesne:) kendisini biraz fazla düşünüp kafaya taktığında şımarıp havalara girer; dökülmeyeceği varsa da dökülür. Dünya para verip aldığın vitaminler, çişe; bakım kremleri, losyonlar, yağlar, iksirler de banyo suyuna karışııır gider.
Taraktaki saçları sayarken sen daha, yenileri çoktaaan ayrılıp yerinden sayılmayı beklemeye koyulur:)))
Kan tahlili sonuçların normal çıkıyorsa, dermatolojik bir hastalığın yoksa artık bu konuyu fazla düşünmemeni tavsiye ederim. Ferro sanolu dr yazdıysa kullanmaya devam et, ama aklın saçlarında olmasın; bunun çok yıpratıcı olduğunu kendi tecrübelerimden biliyorum. Halat gibi saçlar diliyorum:)))))))))))

Demir hapini ne zamandır kullaniyosun? Bi ay sonra saclar eskisi gibi guclu oluyor. Bide kendi kullandigim yontemi anlatayim: beyaz sabun.

Dusa giriyosun once normal sampuan yapiyosun. Duruladiktan sonra beyaz sabunla sac diplerine masaj yapiyosun 5dk beklet ve yika. Saclarinin sertligini almak icin sac kremi kullan ama sakin sac diplerine degdirme. Ben 3 ay yaptim saclarim baya gurlesti zaten kivircik baya ise yariyor

sağolun arkadaşlar yeni kullanmaya başladım demir hapını 1 haftadır falan ama 3 ayı beklersem hiç sacım kalmayacak gibi o şekilde dökülüyor saçlarımı kestirdim sırf bu yüzden :KK43: denemediğim yöntem bi bu doğum kontrol hapı kaldı çoğu insan faydasını görmüş memnun kalmış bende bugün aldım sampuanın içine ezip koymak kaldı bide bunu deniyim dedim fakat soru işareti takıldı aklıma ilerde çocuk olmasına yada ciddi bi rahatsızlığa neden olurmu bu yöntem dedim ? :/
doğum k hpını içerken bile hamile kalanlar var canım

teşekkürler beyaz sabun yönteminide duymamıştım daha önce acaba faydası olur mu

Ben kan konusunda çok muzdaribim.
O ilaçtan çok içtim kilo yapar dediler kabızlık olur dediler bende yapmadı.şuan feramat kullanıyorum günde 2 defa aç karnına.
Portakal suyuyla için sabahları daha etkili.içten düzelmezse dıştan zor.
5 yıldır yoğun kan değeri düşüklüğü ve demir eksikliği anemisi var.kan serumu biraz daha etkili ama size gerek görmemişler demekki.
Bende bu 5 yıldır saçkıran var.ne sarımsaklar iğneler kortizonlar yapıldı yok.

Stres ,Mide ve bağırsak problemi kanı etkiliyor çok.Adetinize de dikkat edin benim en büyük problemden biri o .sorun yok ama 11 gün oluyor ilk günler çok yoğun.bir kaç aya kadar da kordonlarım bağlı olmasına rağmen hormonlu spiral takılması düşünülüyor.

Bu saç denilen nesne:) kendisini biraz fazla düşünüp kafaya taktığında şımarıp havalara girer; dökülmeyeceği varsa da dökülür. Dünya para verip aldığın vitaminler, çişe; bakım kremleri, losyonlar, yağlar, iksirler de banyo suyuna karışııır gider.
Taraktaki saçları sayarken sen daha, yenileri çoktaaan ayrılıp yerinden sayılmayı beklemeye koyulur:)))
Kan tahlili sonuçların normal çıkıyorsa, dermatolojik bir hastalığın yoksa artık bu konuyu fazla düşünmemeni tavsiye ederim. Ferro sanolu dr yazdıysa kullanmaya devam et, ama aklın saçlarında olmasın; bunun çok yıpratıcı olduğunu kendi tecrübelerimden biliyorum. Halat gibi saçlar diliyorum:)))))))))))

sağolun arkadaşlar yeni kullanmaya başladım demir hapını 1 haftadır falan ama 3 ayı beklersem hiç sacım kalmayacak gibi o şekilde dökülüyor saçlarımı kestirdim sırf bu yüzden :KK43: denemediğim yöntem bi bu doğum kontrol hapı kaldı çoğu insan faydasını görmüş memnun kalmış bende bugün aldım sampuanın içine ezip koymak kaldı bide bunu deniyim dedim fakat soru işareti takıldı aklıma ilerde çocuk olmasına yada ciddi bi rahatsızlığa neden olurmu bu yöntem dedim ? :/
Tiroitlerine baktirdin mi tiroitte aşırı saç döker ben de tiroit hastasıyım ve dökülüyor.

Sigara içiyorsan azaltmanı hatta bırakmanı, rafine şeker ve hamur işi mümkün olduğunca az tüketmeni, çiğ badem ve cevizle beraber çekirdekli kuru üzümü her gün abartmadan:) yemeni, et ve yumurtayı yeteri kadar beslenmenden eksik etmemeni öneriyorum ayrıca.

Dogum kontrol hapinin kendisini ictim yillarca, daha yeni biraktim saclarimi avuc avuc doken ta kendisiymis..birakinca anladim, ezip kafama surmek bi yanadursun bi daha yanindan gecmem

teşekkür ederim msjın için :* nasıl aklım saçlrımda olmasın tutam tutam dökülüyor :( ilacı kullanıyorum inşallah kilo yapmaz bide kilo yaptığını söylediler korka korka saçlarım için içiyorum :(

fero sanol benim bildigim demir hapi günde iki tane fazla degilmi? Benimde kansizliktan ötürü saclarim asiri dökülüyor suan azaldi ama sacim dökülmeye basladiginda anliyorum. Saclariniz cok sagliksizsada dökülebilir, boyadan falan yani.

Ben kan konusunda çok muzdaribim.
O ilaçtan çok içtim kilo yapar dediler kabızlık olur dediler bende yapmadı.şuan feramat kullanıyorum günde 2 defa aç karnına.
Portakal suyuyla için sabahları daha etkili.içten düzelmezse dıştan zor.
5 yıldır yoğun kan değeri düşüklüğü ve demir eksikliği anemisi var.kan serumu biraz daha etkili ama size gerek görmemişler demekki.
Bende bu 5 yıldır saçkıran var.ne sarımsaklar iğneler kortizonlar yapıldı yok.

Stres ,Mide ve bağırsak problemi kanı etkiliyor çok.Adetinize de dikkat edin benim en büyük problemden biri o .sorun yok ama 11 gün oluyor ilk günler çok yoğun.bir kaç aya kadar da kordonlarım bağlı olmasına rağmen hormonlu spiral takılması düşünülüyor.
teşekkür ederim güzel mesajınız için kilo alırım korkusuyla korka korka içiyorum rahatladım sayenizde

Back
X