çözüm bulmuş olmanız ve bunu paylaşmanız çok güzel..
karanfilli suyu merak ettim, kendiniz mi yapıyorsunuz, ne şekilde ve ne sıklıkta kullanıyorsunuz acaba
Merhaba evet kendim yapiyorum. Kettle da 5 su bardağı su kaynatıp cam kavanoza koyup içine 100 adet karanfil atıyorum. Ucuz bi şey zaten ben 250 gramı 6 liraya aldım. Neyse sonra 3 4 gün kadar cam kavanozda bekletiyorum ağzını kapatıp. vitaminin kaybolmamasi için cam kavanoz şart. Daha sonra Kuaforlerdeki o fisfis şisesi gibi bi sisenin içine koyuyorum. her sabah saçlarımı tararken diplerine sıkıp öyle tariyorum. Elimi de surmuyorum daha temiz oluyor fisfis kullanmak. Oda spreyi kutusu vs de olur yani kullanılabilir. Durulama yapmaniza gerek yok. Her gün kullanabilirsiniz. Saça hiç bir zararı yok çok yağlı saçlar da kullanabilir. yumuşacık yapıyor , mis gibi kokutuyor, dokülmeyi cidden bıçakla keser gibi 3 4 günde durduruyor. ve saçı hızlı uzatıyor. çok faydalı çok sağlıklı. yapimı kolay maliyeti az saç tararken 5 dk da yapılacak durulama gerektirmeyen güzel bi şey. Tavsiye ederim :) Sevgiler
detaylı cevabın icin cok cok tesekkur ederim canım. Benim de saç çıkartaçak bi şeye ihtiyacim var. Saçlarım Kıvırcık olduğu için çok belli olmasa da epey seyreklesti sacim. Saç kökü hücreleri ölmeden elimizden geleni yapmalıyız valla. yoksa 30 a gelmeden bi tutam saçla kalicam. ; (( teşekkür ederim tekrar canım o sabunu da alicam en kisa zamanda. suan zeytinyağı sarımsak karışımını deniyorum 3 ay kullanip bakicam işte ondan sonra 2. bi şeye gecicem malum pat diye sonuc beklemek saçma en az 2 ay kullanmak lazim. Ben dökülüyor diye kısacık kestirdim güzelim saçları. Bakalım inşallah duzelir. Saclar bi kadının en önemli süsü gerçekten ve insanın psikolojisini ciddi anlamda etkiliyor.Benim saçlarım da çok gürdü herkes saçlarıma hayrandı ama son bir kaç ayda döküle döküle seyrekleştiğini görüyorum. B12 vitamin eksikliğim varmış, o yapar dediler iğneler vuruldum kaç kere cildiyeye gittim yok dermalute şampuan, ducray şampuan, panplus ve çinko hapları, özel karışımlı eczanenin hazırladığı kürler denedim hiçbiri fazda etmedi daha da döküldü. Babam 3 yıldır falan bıttım sabunu kullanıyordu onun kelleşmiş saç derisinde saçlar çıkarmıştı. Gittim aldım aktardan 5 tl falan hem de doğal saç dökülmem durdu diyemem çünkü şu sıralar roaccutane tedavisi görüyorum onun da saç dökme gibi yan etkisi var ama eskiye göre azaldı. Saçlarım boyalı olduğu halde çok yumuşak sertleştirmedi de. Benim saçlarım biraz uzun olduğundan karışmasın diye duştayken uçlarına gliss in saç kremini sürüyorum. Bu sabundan da kullanmanı tavsiye ederim.
canım merhabalar resmen sende kendimi gördüm saçlarım kıvırcık ve öyle gürdü ki yolda dokunabilirmiyim saçlarına diyenler olurdu ama bi boya beni mahvetti saçlarımın yarısı elime geldidoktora gittim tedaviye başladık dökülme azaldı ama bir iş mülakatım vardı olmayınca çok üzüldüm streslendim öyle bir arttı ki saç dökülmem şuan had safhada..tekrar gittim doktoruma vitaminler ve demir hapı başladık saça sürülen losyonlardan da kullanıyorum inş durur çünkü çok korkuyorum bi kadın için ne kadar önemli bişeymiş bu saç..allahtan saçlarımız kıvırcık baya azalsa da açılmalar belli olmuyor bu yönden şanslıyız..ayrıca daha yapmadım ama durulama suyumu ısırgan otu suyu denemeyi düşünüyorum umarım sonuç alırım bende senin gibi..karanfil de kullanayım diyorum ama benim tedaviler iyice birbirine çorba olcak diye kafam karıştı..
ciddi anlamda etki ediyormu lütfen ama lütfen yanıt verirmisiniz.eces2015 ben de karanfilli sudan çok memnunum. ama kendime 3 ay süre verdim 1.5 ayı kaldı bitince lavantayı deneyeceğim. hangisinden en çok memnun kalırsam ömür boyu onla yola devam edicem :) Allah şifa versin daha kötü şeylerden korusun inşallah ama saç da kadının süsü inşallah güzel sonuçlar alırız hepimız saclarimiza korkmadan dokunuruz.
Merhaba, ducray şampuanın faydasını gördünüz mü? Bugün gittiğim cilidiye doktoru önerdi. Normalinde panplus, dermoskin, prozinc, humic vb. birçok dermokozmetik şampuan denemedim. aman aman bir etkilerini gördüğümü söylemeyemem. siz ducray şampuandan memnun muydunuz ?Benim saçlarım da çok gürdü herkes saçlarıma hayrandı ama son bir kaç ayda döküle döküle seyrekleştiğini görüyorum. B12 vitamin eksikliğim varmış, o yapar dediler iğneler vuruldum kaç kere cildiyeye gittim yok dermalute şampuan, ducray şampuan, panplus ve çinko hapları, özel karışımlı eczanenin hazırladığı kürler denedim hiçbiri fazda etmedi daha da döküldü. Babam 3 yıldır falan bıttım sabunu kullanıyordu onun kelleşmiş saç derisinde saçlar çıkarmıştı. Gittim aldım aktardan 5 tl falan hem de doğal saç dökülmem durdu diyemem çünkü şu sıralar roaccutane tedavisi görüyorum onun da saç dökme gibi yan etkisi var ama eskiye göre azaldı. Saçlarım boyalı olduğu halde çok yumuşak sertleştirmedi de. Benim saçlarım biraz uzun olduğundan karışmasın diye duştayken uçlarına gliss in saç kremini sürüyorum. Bu sabundan da kullanmanı tavsiye ederim.
Merhaba, ducray şampuanın faydasını gördünüz mü? Bugün gittiğim cilidiye doktoru önerdi. Normalinde panplus, dermoskin, prozinc, humic vb. birçok dermokozmetik şampuan denemedim. aman aman bir etkilerini gördüğümü söylemeyemem. siz ducray şampuandan memnun muydunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?