Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesi?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

elperdon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
735
289
303
Merhabalar. Benim şöyle bir sorunum var;saçlarım diplerinden koparak dökülüyor... O kadar aşırı bir kopma yok ama normalinden biraz fazla gibi geliyor, saçımın arasında ellerimi dolaştırırken 1-2 tel dolanıyor mutlaka, eskiden böyle bir şey olmazdı. Son 2 aydır falan başladı. Hormonal desem hormonlarıma 1-2 sene önce baktırmıştım zaten birşey çıkmamıştı. Saçımı yağlıyorum ama gene fayda etmiyor, gene yerlerde saç görüyorum ve dipten kopuyor. Bununla birlikte saçlarım biraz kuru, bunun etkisi olabilir mi acaba, nasıl çözülebilir bu durum? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Gayet normal dökülmesi,her gün 100 tel civarı.
Abartılı bir durum gibi görünmüyor.

Gayet normal dökülmesi,her gün 100 tel civarı.
Abartılı bir durum gibi görünmüyor.
Ama duş aldıktan sonra yerde çok fazla saç görüyorum... Eskiden böyle olmazdı pek :/ Saymıyorum gerçi ne kadar dökülüyor diye ama, duş alırken elime dolanıyor bazen.

Merhabalar. Benim şöyle bir sorunum var;saçlarım diplerinden koparak dökülüyor... O kadar aşırı bir kopma yok ama normalinden biraz fazla gibi geliyor, saçımın arasında ellerimi dolaştırırken 1-2 tel dolanıyor mutlaka, eskiden böyle bir şey olmazdı. Son 2 aydır falan başladı. Hormonal desem hormonlarıma 1-2 sene önce baktırmıştım zaten birşey çıkmamıştı. Saçımı yağlıyorum ama gene fayda etmiyor, gene yerlerde saç görüyorum ve dipten kopuyor. Bununla birlikte saçlarım biraz kuru, bunun etkisi olabilir mi acaba, nasıl çözülebilir bu durum? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Benzer durumu kisa zaman once tecrube ettim, saclarim normalde de dokulurdu ancak son zamanlarda dokulmelerde artis basladi ve kokuyle birlikte elime geliyorlardi.
Dus aldigim ilk gun asla saclarim dokulup, dusmezdi banyoda ve sonrasinda tararim cunku. Ancak ayni gun icerisinde omzumun ustune pit pit dusuyorlar hemen hissediyorum ve kontrolsuz oldugu icin cok rahatsiz edici.

Kan degerlerime bu ay tekrar baktirdim, en son mayis ayinda bakilmisti ki sizin 1-2 yil olmus. Tsh degerim yuksek cikti ve ilac kullaniyorum. Tavsiyem daha fazla gec olmadan degerlerinize bir baktirin. Benim baska birkac sorunum daha vardi. Normalde yagli ciltliyim ancak cildimde kurumalar, tirnaklarimda kirilma, konsantrasyon eksikligi, sacimda dokulmeler artmisti ve kalitesi dusmustu. Saglik bu ihmale gelmez.

Belucha Kozmetik Fitoterapi ürünlerini tavsiye ederim. Ginseng şampuan ve 35 çeşit bitkisel ekstreler ile yapılan saç yağı inanılmaz sonuç veriyor. CNR Expo Sağlık Fuarına ve Merkezefendi Tıp festivaline katılan şeffaf bir firma , sattıkları ürünlerin arkasındalar ve çok başarılı ürünleri var

Saç dökülmesi ile ilgili yaptığım araştırmaları sitemde yayınladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X