Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç dokulmesi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

tontriko

Rabbim sana emanetiz...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
38.023
70.824
798
Kızlar,

3 ay once dogum yaptim ve son bir kac haftadir inanılmaz sac dokulmesi yasiyorum : (
Her ne kadar normal oldugunu bilsemde bu durum canimi sıkıyor.

Sabah taradim saclarimi bi ton sac dokuldu, az once banyodan sonra gene taradim gene bi ton: (

Bir kac aya dokulme duracak biliyorum.. ama suan icin bunu nasil en aza indirgerim? Ya da durdurabilir miyim? Guclendirebilir miyim saclari? Bildiginiz ve yaptığınız bi kür var mı?

7 ay oldu dogum yapali hala dökülüyor
Bilen varsa bende uygulayım :işsiz:

Takıpteyım .
Doğum yapmadım ama saçkmı taramaktan artık nefret edıyorum.
Kedilerimden daha çok kıl döküyorum :110:

Kızlar,

3 ay once dogum yaptim ve son bir kac haftadir inanılmaz sac dokulmesi yasiyorum : (

Sabah taradim saclarimi bi ton sac dokuldu, az once banyodan sonra gene taradim gene bi ton: (

Bir kac aya dokulme duracak biliyorum.. ama suan icin bunu nasil en aza indirgerim? Ya da durdurabilir miyim? Guclendirebilir miyim saclari? Bildiginiz ve yaptığınız bi kür var mı?
Bence önce kan tahlili yaptırın,demir eksikliği,vitaminsizlik ve tiroid saç dökülmesine neden oluyor,benim de tiroid kaynaklı dökülüyor.

Bence önce kan tahlili yaptırın,demir eksikliği,vitaminsizlik ve tiroid saç dökülmesine neden oluyor,benim de tiroid kaynaklı dökülüyor.
Benim demirim dusuk cnm, gebeliktede dusuktu maalesef. Bi turlu tam cikaramiyorum
Onuda ne yazikki : (

O zaman demir eksikliğinden kaynaklı ilaç kullanabiliyor musun doktora sordunuz mu hiç.
Ilac kullanacak kdr kotu degilmis ama iyide degilmis. Ilac kullansam etki eder mi etmez mi arada bi durummus. Gebeliktede yapmadigim kalmadi 0.02 cikmisti anca : )

Kızlar,

hiçbirşey fayda etmiyor
bizzat denendi onaylandı
dogum gebelık oncesı her hafta ıkı kere yaglardım bakardım
dogumdan sonrada devam ettım ama o zaman ki etkiyi goremedım
hormıonlar daha agır basıyor malesef
gunluk ıkı avuc sacım gıdıyordur garantı

Benim 5 ay oldu 3. Ayda basladi felaket dokuluyor kisacik kestirdm.karisik vitamin hapida iciyorm hala ayni yarin tahlil verecm

Biotin hapı kullanıyorum saç dökülmesi için maşallah saçlarım dışındaki bütün kıllara yaradı. Lazere gidiyorum. Daha ilk seanslarda azalan kıllar tüyler çoğaldı. :işsiz:

7 ay olmak uzere dokulmesi biraz azaldi
Heryer sac butun gun sac topluyorum
Ustelik hep toplu

Eczanede satılan moos die şapuan var için de 12 vitamin mevcut birinci kutunun sonuna doğru dökülme durdu tararkende bir iki tel geliyo tarağa oda saçım ince telli olduğu için çok dolaşıyor.ayrıca saçım yağlydı üçüncü veya dördüncü yıkamada farkettim iyi sonuç alıyorum

Dogumdan sonra sac mi dokuluyor o_O

Ilk defa duydum. Neyse ki gecici diyorsunuz sabredin.

Kızlar,

dökülmeyi durdurmak zor. ama dökülenlerin yerine yenisini çıkartmak için tarifler var nette..
benim iki sinden sonra da dökülmüştü. ebru şallının bir tarifi vardı bayağı dökülen yerlerden çıkmıştı. netten bak sarımsak yağı falan vardı içinde.

2-3. Ay gibi bende de başladı. Şu an 6,5 aydayız hala dökülüyor ama baya azaldı dökülmesi. 9.ayda tamamen biter dökülme diyorlar. Her şeyi denedim bi fayda etmiyor, bu durumun, doğal halinde kendiliğinden geçmesini beklemeye karar vermiştim ben de nitekim de geçiyor.
Dökülenlerin yerine de yenileri şimdiden geliyor merak etmeyin:)

7 ay oldu dogum yapali hala dökülüyor
Bilen varsa bende uygulayım :işsiz:

7 ay mi? O kdr uzun mu suruyodu ya? Onceki dogumlardan hic bisey hatirlamiyorum ben.. ne kdr surdu ne zmn durdu filan : (

2-3. Ay gibi bende de başladı. Şu an 6,5 aydayız hala dökülüyor ama baya azaldı dökülmesi. 9.ayda tamamen biter dökülme diyorlar. Her şeyi denedim bi fayda etmiyor, bu durumun, doğal halinde kendiliğinden geçmesini beklemeye karar vermiştim ben de nitekim de geçiyor.
Dökülenlerin yerine de yenileri şimdiden geliyor merak etmeyin:)
9 ayla arttiriyorum. Tutam tutam geliyor. Banyo zulum her yer benim sacim. Kafamin derisi gorunmeye basladi. Kedi kuyrugu kadar kaldi...

Bitkisel sampuan kullan. Sampuanin icine camterebentin karistur bikac damla. Eczaneden sac bakimi icin vitamin istiyorum de 2 3 vitamin verecektir. Onlari kullan. Aktardan bitkisel karisik bakim yaglarindan al vs vs dogum sonrasi dokulen saclar 1 yili asti yeni cikiyor benim. Ben bunlari yapmadim zaman bulup

Back
X