Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ben kendi kullandığım losyonu öneririm canım sanada ,saç dökülmesini tamamen durdurdu ama ben haftada iki kere kullanıyorum hala saçlarımı daha hızlı uzatıyor ve daha güçlü ve parlak oluyor.

Saclarim cok dokuluyor.siz cozum buldunuz mu ?
canım benimde çok dökülüyordu çok doktor doktor gezdim fayda etmedi sonunda sarımsak yağı çamterebentin badem yağı ve içine bemix bepanten ve E vitamini ampulleri kırdım 2-3 günde saç diplerine sürdüm..ve şampuanlarım hep kaliteli alıyordum dökülme önleyici onlarıda bıraktım bebek şampuanı katkısız oluyor kimyasal bişey içermeyeninden aldım 1 ayda saç dökülmesi durdu yeni saçlarım oluşmayada başladı

Canım saç dökülmesinde temel problemler cilt şampuan vs.. çok sağlık sorunlarıdır
iki temel kısma ayırısak,
Dermatolik(cildiye),endokrin(hormon)
bu iki birme gidip değerlerine mutlaka baktırmalısın kadınlar için bu değerler öyle ihmal edilecek şeyler değil
her ay kan kaybettiğimiz için değerlerimizde çok oynama oluyor.
özetle b12,çinko,folikasit,demir bunlardan biri düşükse çok fena döker ayrıca tüylenme sorunuz varsa mesela göğüs arasında e uçlarında karın bölgesinde bunlar testosteron (erkeklik hormonu) fazlalığıdır mutlaka düşürülmesi gerekir
kızlar saçlarımızı ihmal etmeyelim, herkese bol saçlı günler.

Öncelikle bir kan testi yaptırmanı öneririm, vitaminine demirine ve kan oranlarına bakılıp eksik varsa eğer ilaç kullanabilirsin. Tahlil sonucun normal çıkarsa eğer, şampuanını ısırganlı bir şampuan seçip içine de çam terebentin damlatırsan çok iyi gelir. Bir de lavanta kürü var, lavantayı kaynatıp saçlarının son durulama suyu olarak kullanıyorsun dökülme ilk yaptığında duruyor. Ben bunları yapıyorum boşuna kozmetik hiçbir şeye para harcama. Önce tahlil sonucu sonra da doğal şampuan ve lavanta kürü...

saç dökülmesinden ciddi anlamda müzdariptim bir ara... vichy nin en iyi ürünlerinide kullandım işe yaradı ama istediğim sonucu alamadım...
çok basit ve çok ucuz bi ürünle aştım bu sorunu aslında en büyük problem saç derisindeki kan akışının yavaşlaması ve yağlı ciltlerde saç derisindeki sebum ve kir artıklarından kaynaklanıyor .. bunu diyende bir doktor du.... link vermek yasakmı bilmiyorum ama size şiddetle tavsiye edeceğim bir ürün var... saçlarınızı mutlaka ama mutlaka onunla yıkayın arkadaşlar ciddi anlamda canlanma göreceksiniz....
bizde.com diye bir sitede satılıyor ben 4 ay önce almıştım hala varmı bilmiyorum kan dolaşımı arttırıcı diye yazın dediğim sitenin arama bölümüne merak edene özelden linkinide verebilirim...

Selam canım,
Annemin bir sorunu vardı böyle ve kan testinde çıkan sonuç normaldi. Vichy veya Bioblas gibi ürünleri pek önermiyorum. Dökülmeyi durdurmadı ayrıca saçları dirençsiz bıraktı.

Mesleğim kadın kuaförlüğü ve kesinlikle sana doğal yöntemleri kullanamanı öneririrm.

Saclarim cok dokuluyor.siz cozum buldunuz mu ?

Alman marka LR ın şampuan,tonik ve Aloe Vera Acil Durum Spreyini öneririm.Arkadaşım kullanıyor,çok kısa sürede dökülmeyi kestiği gibi,yerine yeni saçlar da çıkmaya başladı.Kardeşime ve eşime aldım.Temini için yardımcı olabilirim.Kolay gelsin.

X