Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç dökülmesi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

nazlipamukk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2015
32
6
28
günde kaç tel saçınız dökülüyor? benim acayip dökülüyor ya elimi her attığımda 5 tel geliyor sonra böyle durduğum yerde kucağıma koluma dökülüyor iyice sinirimi bozuyor aklıma gelmeyecekse bile sokuyor. 18 yaşındayım ve 5 senedir bu sorunu yaşıyorum gitmediğim doktor kalmadı yok yok :KK43:(( birde banyodan sonra dökülen saçlarınızın fotoğrafını paylaşır mısınız acaba ?

Herkes yasamistir bu anlari oncelikle uzulme ve stres yapma yapinca tetikliyor dokulmeyi.sampuanlar ise yaramiyor kimyasal hep.sen zeytinyagi maskesi yap ve beslenmene dikkat et kan degerleri de onemli ceviz fistik findik gbi yaglar saca iyi geliyor canim ve sacina zarar verme distan :) skilmaa.köku sende.her zaman sükret saci olmayanlar napsin.Allah yardim etsin sifa isteyenlere... bugünlerde gecer dua etmeliyiz:)

Aynı dertten bi aralar bende muzdariptim canım. Yaşadığım bazı şeyler yüzünden stresten avuç avuç saçlarım elimde kalıyodu. Kel kalmama ramak kalmıstı. Biyerde okumuştum ısırgan suyu. Isırganı kaynattın suyla duşta saçını durula son durulama suyu yap. Emin ol faydasını görüceksin çünkü ben gördüm. Ne kokusu var ne bizararı masrafsız güzel bi yöntem dene derim :KK66:

saç dökülmesinden ciddi anlamda müzdariptim bir ara... vichy nin en iyi ürünlerinide kullandım işe yaradı ama istediğim sonucu alamadım...
çok basit ve çok ucuz bi ürünle aştım bu sorunu aslında en büyük problem saç derisindeki kan akışının yavaşlaması ve yağlı ciltlerde saç derisindeki sebum ve kir artıklarından kaynaklanıyor .. bunu diyende bir doktor du.... link vermek yasakmı bilmiyorum ama size şiddetle tavsiye edeceğim bir ürün var... saçlarınızı mutlaka ama mutlaka onunla yıkayın arkadaşlar ciddi anlamda canlanma göreceksiniz....
bizde.com diye bir sitede satılıyor ben 4 ay önce almıştım hala varmı bilmiyorum kan dolaşımı arttırıcı diye yazın dediğim sitenin arama bölümüne merak edene özelden linkinide verebilirim...

günde kaç tel saçınız dökülüyor? benim acayip dökülüyor ya elimi her attığımda 5 tel geliyor sonra böyle durduğum yerde kucağıma koluma dökülüyor iyice sinirimi bozuyor aklıma gelmeyecekse bile sokuyor. 18 yaşındayım ve 5 senedir bu sorunu yaşıyorum gitmediğim doktor kalmadı yok yok :KK43:(( birde banyodan sonra dökülen saçlarınızın fotoğrafını paylaşır mısınız acaba ?
Konu ilgili bolume tasinmistir

işte banyodan sonra dökülen saçım

Eklentiler

• 11714549_851345551601972_1890221502_n.jpg
    11714549_851345551601972_1890221502_n.jpg
    88,4 KB · Görüntüleme: 180
saç dökülmesinden ciddi anlamda müzdariptim bir ara... vichy nin en iyi ürünlerinide kullandım işe yaradı ama istediğim sonucu alamadım...
çok basit ve çok ucuz bi ürünle aştım bu sorunu aslında en büyük problem saç derisindeki kan akışının yavaşlaması ve yağlı ciltlerde saç derisindeki sebum ve kir artıklarından kaynaklanıyor .. bunu diyende bir doktor du.... link vermek yasakmı bilmiyorum ama size şiddetle tavsiye edeceğim bir ürün var... saçlarınızı mutlaka ama mutlaka onunla yıkayın arkadaşlar ciddi anlamda canlanma göreceksiniz....
bizde.com diye bir sitede satılıyor ben 4 ay önce almıştım hala varmı bilmiyorum kan dolaşımı arttırıcı diye yazın dediğim sitenin arama bölümüne merak edene özelden linkinide verebilirim...
doktora gittim herşeyi denedim sanırım genetik bi dökülme :KK43: bak banyodan sonra dökülen saçım çok dimi?

Eklentiler

• 11714549_851345551601972_1890221502_n.jpg
    11714549_851345551601972_1890221502_n.jpg
    88,4 KB · Görüntüleme: 144
Günde 50 tel dökülme normaldir demişti doktorum bana. Boşver sakın kafana takma, çok düşünürsen omzuna değen saç için bile döküldü mü acaba diyip strese girersin kendimden biliyorum :)

Günde 50 tel dökülme normaldir demişti doktorum bana. Boşver sakın kafana takma, çok düşünürsen omzuna değen saç için bile döküldü mü acaba diyip strese girersin kendimden biliyorum :)
aynen ya öyle düşünüyorum artık koluma omzuma gelen saçı alıp atasım geliyor .. aynada şöyle bakayım saçıma diyorum ucundan dökülen 3 5 tel saçı görüyorum artık takıntı olmuş bende ama aslında boş takıntı değil çünkü evin her yeri saç olunca insan rahatsız oluyor yastık yerler odalar ... doktor bana bırak 50 yi 150 tel normal dedi hatta ben olur mu öyle şey diyince kızdı atar yaptı :KK70: normal ben doktorum benden iyi mi bileceksin dedi 150 tel normal dedi 100 bile çok bence ama sanırım saç tipine göre değişiyor

Herkes yasamistir bu anlari oncelikle uzulme ve stres yapma yapinca tetikliyor dokulmeyi.sampuanlar ise yaramiyor kimyasal hep.sen zeytinyagi maskesi yap ve beslenmene dikkat et kan degerleri de onemli ceviz fistik findik gbi yaglar saca iyi geliyor canim ve sacina zarar verme distan :) skilmaa.köku sende.her zaman sükret saci olmayanlar napsin.Allah yardim etsin sifa isteyenlere... bugünlerde gecer dua etmeliyiz:)

Alman marka LR ın şampuan,tonik ve Aloe Vera Acil Durum Spreyini öneririm.Arkadaşım kullanıyor,çok kısa sürede dökülmeyi kestiği gibi,yerine yeni saçlar da çıkmaya başladı.Kardeşime ve eşime aldım.Temini için yardımcı olabilirim.Kolay gelsin.

X