• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Dökülmesi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

papatya hastasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2016
62
33
3
42
Arkadaşlar burada yeniyim. çok araştırdım türlü türlü şey denedim bir çözüm bulamadım belki çözümü burda bulurum dedim. Son zamnlarda saçlarımdan dolayı sıkıntı yaşıyorum inanılmaz dökülmeye ve kurumaya başladı.Şampuanımı değiştirdim birsürü bakım seti aldım tüm kozmetik ve bitkisel herşeyi denedim banamısın demiyor varmı bana önerisi olan?

Arkadaşlar burada yeniyim. çok araştırdım türlü türlü şey denedim bir çözüm bulamadım belki çözümü burda bulurum dedim. Son zamnlarda saçlarımdan dolayı sıkıntı yaşıyorum inanılmaz dökülmeye ve kurumaya başladı.Şampuanımı değiştirdim birsürü bakım seti aldım tüm kozmetik ve bitkisel herşeyi denedim banamısın demiyor varmı bana önerisi olan?
Tatlım,konuyu yanlış yere açmışsın :KK56:

ayy evet bende yeni farkettim yanlış yere yazmışım estetik konusunun altına yazmışım nasıl değiştiricem acaba yada nasıl silicem yardımcı olurmusun ben henüz burayı öğrenemdim:olamaz:

Kan tahlili yaptırın benimde dökülmeye başlamıştı doktora gittim tahlil yapıldı b12 eksikliği çıkmıştı ilaç kullandım ve duzeldi

aslında yeni doğum yaptım 3 ay önce. o zaman tüm tahlillerim yapılmıştı. kime sorsam mevsimseldir diyor ama mevsimlik durumu geçti artık bu durum saçlarım ellerimde kalcak diye korkuyorum. ama haklısın doğumunda eksikliğiyle b12 düşmüş olabilir bir bakıyım

dermatolojiye git önce bütün testlerin normal çıkarsa. strestendir. şampuanın içine meyan kökü at çalkala öyle kullan iyi geliyo.

arkadaşlar banyodan çıktıktan sonra saçlarımın aşırı döküldüğünü gördüm. mevsim geçişlerinde bu normal mi yoksa doktora gitsem mi bilemedim. sizin de bu aralar saçlarınız dökülüyor mu?

arkadaşlar banyodan çıktıktan sonra saçlarımın aşırı döküldüğünü gördüm. mevsim geçişlerinde bu normal mi yoksa doktora gitsem mi bilemedim. sizin de bu aralar saçlarınız dökülüyor mu?
canım benim daha geçen gün aynı dertten muzdariptim bir ara kan tahlili yaptırcam sende bir o yolu dene istersen canım. Mevsimsel olarak düşünürüz sonra bir sıkıntı olur işi garantiye almak lazım

canım benim daha geçen gün aynı dertten muzdariptim bir ara kan tahlili yaptırcam sende bir o yolu dene istersen canım. Mevsimsel olarak düşünürüz sonra bir sıkıntı olur işi garantiye almak lazım

Tamam canım doğru söylüyorsun ben de bir tahlil yaptırayım bari ama önce şampuanımı değiştirmeyi düşünüyorum. Eczaneden alıcam bu sefer paraya kıyıcam olmucak yoksa böyle :skandal:

Tatlım,konuyu yanlış yere açmışsın :KK56:
Merhaba . Ben buraya 2009 da üye olmuşum . Ve yıllardır saç dökülmesi icjn. Care aradım. Burdada konu açtım. Ne sarımsak kürleri . Ne ürünler denedim hiçbir sonuç vermedi. Ve mucize gibi bir ürün buldum nihayet. Uzun zamandır takip ettiğim bir üründu. Şuan işlermden dolayı düzenli kullanamadim. Fakat 2 kişi daha aldı benle birlikte .. 1 haftada ıkisinde de saç çıktı . Bende de aynı şekilde . Şaka gibi bir ürün . Sonunda buldum .

Back
X