Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Dökülmesine Doğum Kontrol Hapı Losyonu

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ama bu ılacları bırakınca ıkı katı dokuluyormus dedıler bence profesyonel bı urun kullanın
baya bıyere yazdım ama burayada yazayım arkadaslar naturalse dıye bıtkısel bı ürün var o bana cok ıyı geldı arkadasım tavsıye ettı onun sacları gercekten vahımdı sımdı sacları cok cok ıyı durumda ...naturalse adı...ben kendı sıtesınden aldım ama arkadasıma dr tavsıye etmıs....saca sıkılıp 2 dk masaj yapıyor sora 8 saat durulanmıyor sacta kalması lazım ıkı haftada kalınşatırıyor ve 2 ayda gürleştiriyor.....deneyenler sonucu yazarsa sevınırım ...benım sacıma bırtek bu urun ıı geldı gerısı hıkaye..denemedıgım maske yag sıgır ılıgı vs kalmadı....ama onlardan hıcbır sonuc alamadım...bıtek bu besledı saclarımı ama bıraz pahalıdır....gerci etkisine göre ıyıdır cunku dıger urunlere doktugum parayı toplasam bu üründen yıllarca kullanırdım heralde

Bence sen ürün satıyorsun madem çok memnunsun kendi konunu aç biz burada kendi deneyimimizi anlattık. Bıktık artık artık her yerde pazarlama yapan üye kılığında ki satıcılardan...

Bence sen ürün satıyorsun madem çok memnunsun kendi konunu aç biz burada kendi deneyimimizi anlattık. Bıktık artık artık her yerde pazarlama yapan üye kılığında ki satıcılardan...
Kendi konusunu da açtı ama içerik hakkında hiç bir bilgi yok. Sadece adını yazıp övüyor her başlıkta. İçeriğini ve etki mekanizmasını yazmasını istedim çünkü nette hiç bir bilgi bulamadım. Elinde varsa en azından kutunun üstünden içeriği yazsa dedim ama ses yok

Benim irsi erkek tipi dökülme var. Bu formül onun için işe yarar mı?

Mesaji görmeye bilirsiniz diye alintilayarak tekrar yazıyorum. Bu losyon erkek tipi dökülme için daha etkili zaten
Merhaba benim sorum saç dökülmesinin durmasında etkili mi?saç çıkışı değilde benim sorunum saç dökülmemin durması :( bu yöntemi denemeyi düşünüyorum

Mesaji görmeye bilirsiniz diye alintilayarak tekrar yazıyorum. Bu losyon erkek tipi dökülme için daha etkili zaten
Merhaba benim sorum saç dökülmesinin durmasında etkili mi?saç çıkışı değilde benim sorunum saç dökülmemin durması :( bu yöntemi denemeyi düşünüyorum

Merhaba benim sorum saç dökülmesinin durmasında etkili mi?saç çıkışı değilde benim sorunum saç dökülmemin durması :KK43: bu yöntemi denemeyi düşünüyorum

Saclarinizin dokulme nedenini bilmiyorum.ama denemeye deger. İse yarar buyuk ihtimalle. Yaramazsa birakirsiniz bir zarari olmaz

arkadaşlar ben bu losyonun tarifini anlayamadım. neyi neyin içine katıyorsunuz. lütfen açıklayarak yazarmısınız. ben de bu dertten muzdaribim. minoxidil kullandım. ilk 1-2 sene işe yaradı. sonra hamilelik ,emzirme derken bıraktım. tekrar başladım ama busefer iyi gelmedi. bıraktım herşeyi. yağla kürle filan uğraşıcak vaktim yok. eğer bu losyonlu tarif kullanımı kolaysa bunu yapıcam. yoksada bırakıcam kel kalıcam(allah korusun). konu sahibi arkadaşım lütfen bu doğum konrol haplı olan losyon tarifini açıkça yazarmısın. şimdiden teşekkürler.

arkadaşlar ben bu losyonun tarifini anlayamadım. neyi neyin içine katıyorsunuz. lütfen açıklayarak yazarmısınız. ben de bu dertten muzdaribim. minoxidil kullandım. ilk 1-2 sene işe yaradı. sonra hamilelik ,emzirme derken bıraktım. tekrar başladım ama busefer iyi gelmedi. bıraktım herşeyi. yağla kürle filan uğraşıcak vaktim yok. eğer bu losyonlu tarif kullanımı kolaysa bunu yapıcam. yoksada bırakıcam kel kalıcam(allah korusun). konu sahibi arkadaşım lütfen bu doğum konrol haplı olan losyon tarifini açıkça yazarmısın. şimdiden teşekkürler.

Ev yapimi losyonla mucizevi sac cikişi baslikli konumda losyonu anlattim.konuyu okuyun sormak istediğiniz olursa cevaplarim. Konu sahibine sormussunuz ama ayni losyonu kullandigimiz için görmüşken cevapliyim dedim

Ev yapimi losyonla mucizevi sac cikişi baslikli konumda losyonu anlattim.konuyu okuyun sormak istediğiniz olursa cevaplarim. Konu sahibine sormussunuz ama ayni losyonu kullandigimiz için görmüşken cevapliyim dedim

teşekkürler. losyonu yaptım kullanmaya başladım . inşallha işe yarar

Neyi anlamadınız ? Elseve arginin spreye belirtiebelirtilen ilaçları atıp eritip süzüyorsunuz daha önce belirtmiştim sacimindoktoru.com adresinde kullananlar resimler ve yığınla benzer soru ve cevaplar var zaten ama yinede yardımcı olmaya çalışırım.

Back
X