Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç dökülmesine ısırgan otu deneyimim

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Blackswan0

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
132
319
103
İzmir
arkadaşlar 2009dan bu yana saç dökülmesi yaşıyorum piyasada çok fazla ürün denedim dökülmeler bir ara azalıyor sonra birden şiddetli bi biçimde artıyor yaklaşık 2 yıldır dökülmelerim epey azalmıştı tam kurtuldum derken şimdi yeniden dökülmeye başladı:43: . ısırgan otu kürünü uygulamaya başladım bugün gün gün gelişmeleri buraya yazacağım.

(saçlarım ince telli ve çok çabuk yağlanıyor. günlük sadece elime gelen saç sayısı 100 civarında yani toplamda 150yi aşıyor dökülmeler azaldığında günlük elime gelen 20 civarıydı. hashimoto rahatsızlığım var yani triodim düzgün çalışmıyor, demir eksikliği kansızlık vs. yok.)

Bende her aksam isirgan cayi iciyorum bi faydasi oldu mu emin degilim.ama soyle bi durum var sac koparma hastaligim var elimi sacima attigimda hemen sacim kopardi simdiyse daha az kopuyolar kokleri az da olsa saglamlasti sanirim. Tabi dokulmeye devam. Saclarima da uygulamak istiyorum ama sanirim derimin ph dengesi bozuldu kafamin her yani kepek saclarim kupkuru ne kullansam iyice kurutuyo sacimi nasil duzelticem bunu bilmiyorum:( onceden isirgan suyuyla yikadigimda ise yarardi artik yaramiyo bu yuzden hatta hic bisey ise yaramiyo

arkadaşlar 2009dan bu yana saç dökülmesi yaşıyorum piyasada çok fazla ürün denedim dökülmeler bir ara azalıyor sonra birden şiddetli bi biçimde artıyor yaklaşık 2 yıldır dökülmelerim epey azalmıştı tam kurtuldum derken şimdi yeniden dökülmeye başladı:43: . ısırgan otu kürünü uygulamaya başladım bugün gün gün gelişmeleri buraya yazacağım.

(saçlarım ince telli ve çok çabuk yağlanıyor. günlük sadece elime gelen saç sayısı 100 civarında yani toplamda 150yi aşıyor dökülmeler azaldığında günlük elime gelen 20 civarıydı. hashimoto rahatsızlığım var yani triodim düzgün çalışmıyor, demir eksikliği kansızlık vs. yok.)

Sonuc nedir acaba?

Back
X