Saç Bakım Ürünleri Saç dökülmesine karşı Shen Min tablet

Ne durumda CNM saçların bende bugun başladım
2. kutum bitti bitecek bir kutu daha kullanıp dr kontrolüne gidicem
bence saç köklerim kuvvetlendi,saç derimin doğal florasını bozmuştu işlemler ve sonunda düzeldi ,eski sağlığına tam olarak dönemesede işte :KK28:, dökülmesi epey azaldı ayrıca içerdiği keratin tırnaklarımı sertleştirdi
kısacası memnunun :) umarım senle aynı duyguları paylaşırız bi süre sonra
sen kaç kutu bitireceksin?

:nazar:
2. kutum bitti bitecek bir kutu daha kullanıp dr kontrolüne gidicem
bence saç köklerim kuvvetlendi,saç derimin doğal florasını bozmuştu işlemler ve sonunda düzeldi ,eski sağlığına tam olarak dönemesede işte :KK28:, dökülmesi epey azaldı ayrıca içerdiği keratin tırnaklarımı sertleştirdi
kısacası memnunun :) umarım senle aynı duyguları paylaşırız bi süre sonra
sen kaç kutu bitireceksin?
saç derimin florasını bozmuştu işlemler yazmışşın cnm işlemlerden kastın ne saç boyamak felan gibi mi benimde boya aç boya aç saçlarım berbat durumda ve dökülüyor artı yanık galiba bir türlüde kestiremedim düzelir diye ama düzelcegi yok banada doktorum bu ilacı önerdi 3 ay kullan dedi ve gel dedi tabi doktorum saçımın yandığını bilmiyordu erkek doktor anlamadı sanırım gerçi açmamıştım saçımı öyle bakmılştı.ama bu gibi işlemler sonucu saçım saç tellerim incecik çok esnek .bende yeni başladım bakalım ilacıma birde kestirirsem saçımı inlşallah yavaş yavaş düzelmesi için dua ediyorum çünkü saç gerçekten kötü bir şey aşırı morelim bozuluyor döklünce kremlerken felan çok dökülüyor:(çok sevindim cnm senin adına inş dahada güzel olur:nazar:

:nazar:
saç derimin florasını bozmuştu işlemler yazmışşın cnm işlemlerden kastın ne saç boyamak felan gibi mi benimde boya aç boya aç saçlarım berbat durumda ve dökülüyor artı yanık galiba bir türlüde kestiremedim düzelir diye ama düzelcegi yok banada doktorum bu ilacı önerdi 3 ay kullan dedi ve gel dedi tabi doktorum saçımın yandığını bilmiyordu erkek doktor anlamadı sanırım gerçi açmamıştım saçımı öyle bakmılştı.ama bu gibi işlemler sonucu saçım saç tellerim incecik çok esnek .bende yeni başladım bakalım ilacıma birde kestirirsem saçımı inlşallah yavaş yavaş düzelmesi için dua ediyorum çünkü saç gerçekten kötü bir şey aşırı morelim bozuluyor döklünce kremlerken felan çok dökülüyor:KK43:çok sevindim cnm senin adına inş dahada güzel olur:nazar:

açıcı değil de boyayı boyayla açmaya çalıştım ben iki haftada bir farklı kızıl modelleri denedim kahve tonları vs :S yani bayağı saçmaladım 2 yıl önce bu süre zarfında normalde yağlı olan saç derim kurudu,saç köklerim zayıfladı,saçlarım inceldi,seyreldi.döküldü :KK43::KK43: 2014'ten beri de boyatmıyorum saçlarımı 3 aydırda bahsettiğim ilacı kullanıyorum geçen ay 5 karış kadar kestirdim saçlarımı, sende kestir çünkü bu ilaç saçı uzatıyor,saç diplerin için dr yağ önerdi mi? hem nasıl muayene etmiş öyle açmamışsın bile saçlarını köklerini görmemiş..o_O

10 gün sonra ilacım bitiyor dr kontrole gidicem bakalım ne diyecek
bana kalırsa gelişmelerden memnunum dediğim gibi minik saçlarım bile çıktı,saç derim kendine geldi tabi bende elimden geleni yapıyorum en başta kahvaltı alışkanlığım sonra renkli sebzelerle içten düzenlemeye çalışıyorum anlayacağın hep destek tam destek, sadece ilaçla olacak bişey de değil uyku düzenin ,sigarayı bıraktım mesela gibi gibi....
inşallah seninde güzel haberlerini alırım :):cool:

bu arada daha önce bi kutu daha kullanıcam sonra gidicem demişim daha önce :KK58: ilk kullandığımda ilacı içinde 60 tablet var biliyorsun sabah akşam günde 2 defa içmemi söylemişti dr,daha sonraki şişede günde 1
reçetemi kaybettiğimden 3 şişe mi yoksa 3 ay mı kullanacaktım şaşırdım
sanırım 3 ay kullanılacaktı sana bişey dedi mi dr bu konuda?

bu arada daha önce bi kutu daha kullanıcam sonra gidicem demişim daha önce :KK58: ilk kullandığımda ilacı içinde 60 tablet var biliyorsun sabah akşam günde 2 defa içmemi söylemişti dr,daha sonraki şişede günde 1
Canım benim doktorum 3 ay kullan dedi ve bire düşür demedi .sonra gel tekrar düzelmezse bakalım dedi.insanların kendine yaptıgını kimse yapamıyorbeni anlatmışsın aynı seyleri yasıyorum sac teklerin incecik ve ıslakken özellikle lastik gibi.sac kremi kullanmıyorum bi r kaz seferdir çünkü o dahada döküyor duş sırasında morelim çok bozuluyor. Tararken tarak takıla takıla yola yola tarıyorum resmen ve çok dökülüyor.sacların duştan çıkınca ıslakken bile sert ve kuru elimi sanki saça değilde samana dengiyormuşum gibi oluyor .çok uzun saclarım yok omuzumdan biraz aşağıda kestirirsem düzelmezse diye korkumdan kestiremiyorum da ama naylon gibi saç yanmış yani bariz belli

Canım benim doktorum 3 ay kullan dedi ve bire düşür demedi .sonra gel tekrar düzelmezse bakalım dedi.insanların kendine yaptıgını kimse yapamıyorbeni anlatmışsın aynı seyleri yasıyorum sac teklerin incecik ve ıslakken özellikle lastik gibi.sac kremi kullanmıyorum bi r kaz değerdir çünkü o dahada döküyor duş sırasında morelim çok bozuluyor. Tararken tarak takıla takıla yola yola tarıyorum resmen ve çok dökülüyor.sacların dıştan çıkınca ıslakken bile sert ve kuru elimi sanki saça değilde samana dengiyormuşum gibi oluyor .çok uzun saclarım yok omuzumdan biraz aşağıda kestirirsem düzelmezse diye korkumdan kestiremiyorum da ama naylon gibi saç yanmış yani bariz belli

Canım benim doktorum 3 ay kullan dedi ve bire düşür demedi .sonra gel tekrar düzelmezse bakalım dedi.insanların kendine yaptıgını kimse yapamıyorbeni anlatmışsın aynı seyleri yasıyorum sac teklerin incecik ve ıslakken özellikle lastik gibi.sac kremi kullanmıyorum bi r kaz değerdir çünkü o dahada döküyor duş sırasında morelim çok bozuluyor. Tararken tarak takıla takıla yola yola tarıyorum resmen ve çok dökülüyor.sacların dıştan çıkınca ıslakken bile sert ve kuru elimi sanki saça değilde samana dengiyormuşum gibi oluyor .çok uzun saclarım yok omuzumdan biraz aşağıda kestirirsem düzelmezse diye korkumdan kestiremiyorum da ama naylon gibi saç yanmış yani bariz belli
kısa model kullanabiliyorsan,yakışıyorsa hiç düşünme kestir hem tararken daha fazla dökülmesine de engel olmuş olursun..düzelir inşallah sıkma canını :)

kısa model kullanabiliyorsan,yakışıyorsa hiç düşünme kestir hem tararken daha fazla dökülmesine de engel olmuş olursun..düzelir inşallah sıkma canını :)
canım kısa kestirsem artık önemsemeyiyorum yakışıp yakışma
korkuyorum canım bir gün tepem açılcak diye çünkü tararken çok dökülüyor saçı zorluya zorluya çekiştirerek tarıyorum. ben bu 3 modeli beğendim yeterli olurmu sence. ama sanki saç baya yukarılarıda lastik gibi :KK61: kendi kendine kopmuş zaTEN

Eklentiler

• bob-kesim-ayrık-saç-modeli.webp
    bob-kesim-ayrık-saç-modeli.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 98
  • p19c1e7n698811kbft521897i5c6.webp
    p19c1e7n698811kbft521897i5c6.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 74
  • Taylor%20Momsen-SGY-000736.webp
    Taylor%20Momsen-SGY-000736.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 93
canım kısa kestirsem artık önemsemeyiyorum yakışıp yakışma

korkuyorum canım bir gün tepem açılcak diye çünkü tararken çok dökülüyor saçı zorluya zorluya çekiştirerek tarıyorum. ben bu 3 modeli beğendim yeterli olurmu sence. ama sanki saç baya yukarılarıda lastik gibi :KK61: kendi kendine kopmuş zaTEN
bence iyi bir kuaföre git,sana güzel bir model yapsın yüzüne gidebilecek hem de sağlıksız saçları en aza indirebilecek şekilde,,ayrıca maddi durumun iyiyse eğer davines markasının muazzam saç toparlayıcı ürünlerinin olduğunu duymuştum yanan,kurumuş,cansız saçları canlandıran ;)
saç modellerinin hepsi de güzel..saç yapın nasıl? (kıvırcık-dalgalı-düz ona göre bi model olsun çünkü ısıl işlemden uzak duracaksın :)
üzülme inan ilaç sana şifa olacak hem hızlada uzayacak sen bu süre zarfında her türlü işlemden kaçın fön de dahil,bol havuç ve renkli sebzelerle beslen,yumurta,yoğurt vs hem içten hem dıştan
:KK19:

Back
X