Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar SaÇ DöKüLmEsİnE KeSiN ÇöZüM

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

gulnida_andelib

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
172
22
48
Ahmet Maranki - saç dökülmesi ve kellik için doğal formül

Ahmet Maranki saç dökülmesi ve kellik için doğal kür öneriyor. Ahmet Maranki tarafından önerilen bu doğal kür ile saç dökülmesini önleyin.

saç dökülmesi ve kellik için kür:

Malzemeler:
• 5 Gram sarımsak yağı
• 5 Gram ısırgan yağı
• 5 Gram çam yağı
• 5 Gram biberiye yağı
• 5 Gram badem yağı
• 5 Gram zeytinyağı

Hazırlama ve uygulama: Tüm yağları bir şişe içinde karıştırdıktan sonra elde edilen bu yağ karışımını;
• 1. hafta: her gece
• 2. hafta: 2 gecede 1
• 3. hafta: 3 gecede 1 uygulayın
Uygulama: Yağ karışımını saçlarınızın diplerine sürdükten sonra saç diplerinize friksiyon yapın. Saçlarınızı streç film ile sarıp yatın.
Durulama şekli:
Sabah uyandığınızda saçlarınızı zeytinyağlı bir sabunla yıkayın. Ardından saçlarınızı aşağıdaki şekilde durulayın. Şampuan kullanmayın.
2-3 litre suyun içine bir su bardağı üzüm sirkesi koyun, bu su ile saçlarınızı durulayın.
Bu uygulamayı 45 gün yapın.
20 gün içinde saç dökülmeniz duracak, 45 günde yeni saçlarınızın çıkmaya başladığını göreceksiniz.

BUNU UYGULUYORUM VE İNANIN BANA SAÇ DÖKÜLMEM GERÇEKTEN AZALDI. ŞU AN 2. HAFTADAYIM TAVSİYE EDERİM BAYANLAR :52:

Ahmet Maranki - saç dökülmesi ve kellik için doğal formül

Ahmet Maranki saç dökülmesi ve kellik için doğal kür öneriyor. Ahmet Maranki tarafından önerilen bu doğal kür ile saç dökülmesini önleyin.

saç dökülmesi ve kellik için kür:

Malzemeler:
• 5 Gram sarımsak yağı
• 5 Gram ısırgan yağı
• 5 Gram çam yağı
• 5 Gram biberiye yağı
• 5 Gram badem yağı
• 5 Gram zeytinyağı

Hazırlama ve uygulama: Tüm yağları bir şişe içinde karıştırdıktan sonra elde edilen bu yağ karışımını;
• 1. hafta: her gece
• 2. hafta: 2 gecede 1
• 3. hafta: 3 gecede 1 uygulayın
Uygulama: Yağ karışımını saçlarınızın diplerine sürdükten sonra saç diplerinize friksiyon yapın. Saçlarınızı streç film ile sarıp yatın.
Durulama şekli:
Sabah uyandığınızda saçlarınızı zeytinyağlı bir sabunla yıkayın. Ardından saçlarınızı aşağıdaki şekilde durulayın. Şampuan kullanmayın.
2-3 litre suyun içine bir su bardağı üzüm sirkesi koyun, bu su ile saçlarınızı durulayın.
Bu uygulamayı 45 gün yapın.
20 gün içinde saç dökülmeniz duracak, 45 günde yeni saçlarınızın çıkmaya başladığını göreceksiniz.

BUNU UYGULUYORUM VE İNANIN BANA SAÇ DÖKÜLMEM GERÇEKTEN AZALDI. ŞU AN 2. HAFTADAYIM TAVSİYE EDERİM BAYANLAR :KK52:

uzun zaman geçmiş ama bu karışımın sonucu ne oldu bilgi verirseniz sevinirim bende 2 haftadır kullanıyorum dökülmem azalmadı sanki .s

aktardan çam yağı istedim çam terebenti aynı şey dedi çam terebenti verdi bana :S

kusura bakmayın çok geç gördüm mesajınızı ilk haftalarda dökümem baya azalmıştı.Sonra kür e devam edemedim şimdi yeniden başladım küçük küçük saçlar çıkmaya başlamış annem öyle diyor. Çam terebentinle çam yağı aynı yağdır

kusura bakmayın çok geç gördüm mesajınızı ilk haftalarda dökümem baya azalmıştı.Sonra kür e devam edemedim şimdi yeniden başladım küçük küçük saçlar çıkmaya başlamış annem öyle diyor. Çam terebentinle çam yağı aynı yağdır
Selam canım. Ben de yeni üye oldum cunku saçlarımdan cok dertlıyım dökülme bir türlü durmuyor.

Benimde dökülüyor du 1 kavanoz dolusu su icine 1 avuc karanfil tanelerinden doldurup 24 saat kuru yerde beklesin ertesi gun suzun ister bi kaba koyup saclarinizi tararken batirin icine isterseniz sac sprey kutusuna bosaltin banyo da dursun gidip geldikce sac diplerinize sıkın. Etkisini aninda gorurusunuz ben 1 ay kullandim biraktim artik

Benimde dökülüyor du 1 kavanoz dolusu su icine 1 avuc karanfil tanelerinden doldurup 24 saat kuru yerde beklesin ertesi gun suzun ister bi kaba koyup saclarinizi tararken batirin icine isterseniz sac sprey kutusuna bosaltin banyo da dursun gidip geldikce sac diplerinize sıkın. Etkisini aninda gorurusunuz ben 1 ay kullandim biraktim artik
Çok ilginç, bu karanfili ilk duyuyorum.. şu an ilgimi çeken bir bu var, bir de keratin dip bakım yağı, kısmetse ilk fırsatta sırayla deneyeceğim.

Cok paralar harcamaniza gercekten gerek yok karanfil cok faydali geliyor
Hklısınız, ama devamlı kllanacağım faydalı bir şampuanım olsun istiyorum, sonuçta hergün hemenhemen ya da 2 gunde bir saç yıkıyorum. Şu an ya Kerastesin Keratinlisiyle ya da Likid Keratin Şampuan arasında kararsızım. Kerastesin kalıtesi malum, Likid Keratin i ise arkadaşımdan duydum, saçını yumuşacık yapmış ve bitkisel olması ilgimi çekti, bakalım bir gün deneyeceğim hepsini.

Bi donem bitkisel şampuan firmasinda calistim. Evet kullandığımiz bilinen marka sampuanlarin hepsi saclari mahvediyor en dogal guzel olani bitkisel olani ama malesef bende dahil saclara ne kdr kotu etki yaptigini gozumle gordugum halde yinede bilinen markalari kullaniyoruz.

Bi donem bitkisel şampuan firmasinda calistim. Evet kullandığımiz bilinen marka sampuanlarin hepsi saclari mahvediyor en dogal guzel olani bitkisel olani ama malesef bende dahil saclara ne kdr kotu etki yaptigini gozumle gordugum halde yinede bilinen markalari kullaniyoruz.
Canım en güzel şampuanlardan biri de şu an Nashi ile bir de likid keratin şampuan bence.

Back
X