Yaklaşık 2 senedir saçlarım tutam tutam dökülüyordu. Şampuanımı değiştirmenin zamanı geldiğini düşünerek Elidor dökülmelere karşı şampuan ve saç kremini aldım. 1 sene kadar bu şampuanı denedim. Biliyorsunuz ki etkili sonuç alabilmek için epey sabırılı olmak gerekiyor. Elidor'un da saçımda pek bir işe yaramadığını gördüm sonuç olarak Bioblas kullanmaya karar verdim. Ancak Bioblas ilk 1-2 yıkamada etkili oldu gibi geldi ancak daha sonra dökülmelerin aynen devam ettiğini gördüm. Yine de bir şişenin bitmesini bekledim. Bu konuda yapabilecek birşeyin kalmadığını düşündüğüm bir anda Metro Grosmarket'ten ''Schwarzkopf Activ F'' Pembe kutusu bulunan şampuan ve saç toniği (ikisi bir arada) aldım.O kadar memnun kaldım ki herkese mutlaka denemesini tavsiye ediyorum. Ben saç toniğini çok kullanmadım açıkçası ancak şampuanımı yanımdan ayırmıyorum.Bu arada şampuanın yanında krem olarak Elidor'un dökülmeye karşı saç kreminden kullanıyorum. Çünkü şampuan tek başına yumuşatmıyor. Saçlarımı banyoda suyun altında taramaya başladım sonuç dökülen en fazla 10-15 tel saç... :))