Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnternette en cok övülen modeli s9500. Bende ondan alacağım sanırım.
Evet genelde öyle ben de en son çıkan model diye s9620 aldım. Çok memnunum saçımı bir kere düzleştiriyorum sadece o bana günlerce gidiyor dışarı çıkarken tekrar üstünden geçmeme gerek kalmıyor yani. Resmen yağ gibi saçımdan akıp gidiyor. Yakmıyor,elektriklendirmiyor. Ben memnun kaldım yani en azından fikir olsun diye belirteyim dedim. S9500 kullanan insanlar da memnun sanırım genel olarak Remington markası güzel :)

Evet genelde öyle ben de en son çıkan model diye s9620 aldım. Çok memnunum saçımı bir kere düzleştiriyorum sadece o bana günlerce gidiyor dışarı çıkarken tekrar üstünden geçmeme gerek kalmıyor yani. Resmen yağ gibi saçımdan akıp gidiyor. Yakmıyor,elektriklendirmiyor. Ben memnun kaldım yani en azından fikir olsun diye belirteyim dedim. S9500 kullanan insanlar da memnun sanırım genel olarak Remington markası güzel :)
Evet remington iyi bir marka:) bende de babylissin buharlı düzleştiricisinden var saçı yumuşacık yapıyor buhar sayesinde ama remingtonu da merak etmiyor değilim yani :KK53: sırf merakımdan alacağım sanırım

Evet remington iyi bir marka:) bende de babylissin buharlı düzleştiricisinden var saçı yumuşacık yapıyor buhar sayesinde ama remingtonu da merak etmiyor değilim yani :KK53: sırf merakımdan alacağım sanırım
O zaman almanı kesinlikle tavsiye ederim Remington markasını ben fazlasıyla memnun kaldım. Ben de daha önceden Arçelik kullanmıştım onu çok seviyordum ama şimdi kıyaslayınca Remington daha iyi tabi ki :) Arçelik biraz yakıyordu çünkü

O zaman almanı kesinlikle tavsiye ederim Remington markasını ben fazlasıyla memnun kaldım. Ben de daha önceden Arçelik kullanmıştım onu çok seviyordum ama şimdi kıyaslayınca Remington daha iyi tabi ki :) Arçelik biraz yakıyordu çünkü
Babyliss de öyle yakma sorunu yaşamadım ben aslında zaten en pahalı düzleştiricisi kullandığım..230 küsür fiyatı, buharlı olan. Ama Remingtonu almazsam meraktan catlayacağım :D aslında saçlarım normalde dümdüz ama işte bazen birbirine karışabiliyor saçımı tam kurutmadığım zamanlarda yatıp uyudugumda dolaşma oluyor oda dalgalaştırıyor sacımı. O gibi durumlarda düzleştirici imdadıma yetişiyor işte:KK48:

Babyliss de öyle yakma sorunu yaşamadım ben aslında zaten en pahalı düzleştiricisi kullandığım..230 küsür fiyatı, buharlı olan. Ama Remingtonu almazsam meraktan catlayacağım :KK70: aslında saçlarım normalde dümdüz ama işte bazen birbirine karışabiliyor saçımı tam kurutmadığım zamanlarda yatıp uyudugumda dolaşma oluyor oda dalgalaştırıyor sacımı. O gibi durumlarda düzleştirici imdadıma yetişiyor işte:KK48:
Aynen biz kızlar için zaten düzleştirici olmazsa olmaz yani :KK70: Benim saçım normalde dalgalı kıvırcık aşırı bukle oluyor düzleştiricim olmasa heralde yani ne yapardım bilmiyorum beni o kurtarıyor :)

Aynen biz kızlar için zaten düzleştirici olmazsa olmaz yani :KK70: Benim saçım normalde dalgalı kıvırcık aşırı bukle oluyor düzleştiricim olmasa heralde yani ne yapardım bilmiyorum beni o kurtarıyor :)
En kısa zamanda alacağım Remington bende :KK48: ne yapalım babyliss evde durur, diğerinide yurda götürürüm en azından eve geldiğimde düzleştirici taşımam yanımda:KK48: (bkz:gereksiz para harcadığını kabul etmeyen pollyanna:KK53:)

En kısa zamanda alacağım Remington bende :KK48: ne yapalım babyliss evde durur, diğerinide yurda götürürüm en azından eve geldiğimde düzleştirici taşımam yanımda:KK48: (bkz:gereksiz para harcadığını kabul etmeyen pollyanna:KK53:)
Ben çok memnun kaldım senin de memnun kalacağını düşünüyorum :) Biz kızlar zaten yapımızda var galiba para harcamayı seviyoruz harcamak için bir şey bulmamamız imkansız nerdeyse :KK70:

Ben çok memnun kaldım senin de memnun kalacağını düşünüyorum :) Biz kızlar zaten yapımızda var galiba para harcamayı seviyoruz harcamak için bir şey bulmamamız imkansız nerdeyse :KK70:
haha aynen öyle kızların doğasında var bu alışveriş sevdası :KK70:

Kızlar çok çok kabaran, aşırı gür, kalın telli ve kıvırcığa yakın dalgalı saçlarım var. Düzleştirici ne alacağıma hala karar veremedim. Daha önce 2 remington aşdım, biri bozuldu birinden memnun değilim. Şimdi keratin therapy ve frizz therapy iyi gibi geliyor. 8510 ve 8590 kodları. Fikriniz varsa tavsiyede bulunabilirseniz çok çok sevinirim.

kabarmasını istemiyosan krem kullanabilirsin saçlarına, düzleştiriler kişinin saç yapısına göre değişiyo mesela sinbo benim saçıma uymaz philps ise uyuyor

Daha önce Babyliss buharlı düzleştiricisini kullanıyordum yaklaşık 4 yıl kullandım çok memnundum
Yalnızca plakaları çok kalın olduğu için saçımın diplerini rahat yapamıyordum
Şuan Remington S9500 kullanıyorum, plakaları çok rahat kayıyor, ve ince plakaları ince.:KK68:
Çok da güzel düzleştiriyor.
Rahat bir şekilde dalga da yapılıyormuş fakat ben denedim beceremedim :KK49:

Arkadaşlar merhaba
Saçım kalın ve dalgalı. Geniş plakalı olan Philips hp8325 saç düzleştiricisi kullanan ya da daha önce kullanmış olan var mı acaba ? Çünkü eski bir model. Eminim aranızda kullanan birileri vardır.
Gönül ister ki yeni çıkanları almak ama 100 civarı bir bütçem var.
Lütfen yardımcı olun da alıyım artık şu saç düzleştiricisini noluuuurrrr

Arkadaşlar merhaba
Saçım kalın ve dalgalı. Geniş plakalı olan Philips hp8325 saç düzleştiricisi kullanan ya da daha önce kullanmış olan var mı acaba ? Çünkü eski bir model. Eminim aranızda kullanan birileri vardır.
Kalın ve dalgalı saçlarınızı düzleştirici ile mahvetmeyin desem? Madem dalgalı böyle doğal dalga görünümünü destekleyen, sağlayan ürünler kullansanız? Sprey olarak değil de, durulanmayan ürünler.

Kalın ve dalgalı saçlarınızı düzleştirici ile mahvetmeyin desem? Madem dalgalı böyle doğal dalga görünümünü destekleyen, sağlayan ürünler kullansanız? Sprey olarak değil de, durulanmayan ürünler.
Niyetim sürekli kullanmak değil. Bazen değişiklik istediğimde haftada bir 10 günde bir düzleştirmek. Yoksa saçlarımı seviyorum onları mahvetmeye niyetim yok teşekkür ederim efendim ☺️

Arkadaşlar merhaba
Arkadaşlar cevap verecek kimse yok mu?
Lütfeeennnn

Back
X