slm
seni anlıyorum bende daha önce yazmıştım yardımcı olmaları için rica etmiştim ama kimse soruma cvp vermedi oysa buranın paylaşım yeri oldugunu düşünmüştüm.neyse..ben elimden geldigince yardımcı olmaya çalışacam,bende philips kullanıyorum benimde saçlarım ilk düzleştirdigimde düz oluyor sonra hafiftende olsa dalgalanmaya başladı ve özellikle de 3-4 aydır nedenini anlamadım birde zamnla kırık yıpranma oluyor düzleştiriciden,hala da çözüm arıyorum ben düzleştiriciden sonra azıcık briyantin kullanıyorum elektriklernmesin ve şeklini korusun diye ama öyle aman aman faydasını görmüyorum şuan,ve asıl geleyim konuma şu sıkça duydugum mavi su şuan kuaförümden onu alacam çünkü bana düzleştiriciyi bana tavsiye eden arkadaşım söylemişti hem kırılmaları azaltır tam anlamıyla kırılmasını önler demiyorum çünkü illa düzleştiriciler saça zarar verebiliyor zamanla ama en aza indirebilmeye çalışıyorum kırıklarımı bu mavi su hem saçı korumaya çalışıyor hemde fön öncesi sürülüp saçın daha kolay şekil alıp daha düz olmasını saglıyor..zaten birdiger adıda fön suyu olarak anılıyor..bu sitedede mavi su diye bir topik var orada da kullanan sanırım bir iki arkadaş var.bende bugün yada yarın alacam gidip kuaförümden memnu kalacagımı düşünüyorumbenim başka bir tanıdıgım da düzleştirici kullanıyor ve saçları dümdüz oluyor şaşırıyorum onun saçlarını görünce meger oda mavi su kullanıyormuş.sonradan ögrendim biraz geç oldu ama yinede şimdi bunu bildigim için şanslıyım yarından itibaren deneyecem bu ürünüde düzleştirmeden önce bakalım nasıl olacak..umarım yardımcı olabilmişimdir bence sende bu mavi suyu dene..sevgiler