Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
annemıde ıkna etım sonunda barun es2 almaya karar verdık gıttıgmız her yer onerdı braunu ben phılıps i de dusnmustum ama bakalım bı kac gun sora barun sahıbı oluyoruz ben kafama takılan saclarım gur deıl okadr benm yenı yenı kendıne gelıo onarıcı kremlerle daha ıyı olur sanrm :içelim:

slm arkadaşlar bende braun es2 var gayet memnunun saçlarım zaten çok dalgalı değildi.10dkkda dümdüz oluyor ama yaptıktan sonra kısa olan saçlarım tel tel kalkıyor bunun olmaması için yaptığınız yada kullandığınız bir şey varmı?

bende de braun es2 var ion shine özellikli hiç kabarmıyor zaten saçlarım düz iyice düz ve parlak olsun diye aldım çok memnunum elektiriklenme yok tavsiye ederim

Bende bugün düzleştiricimi denedim çok memnun kaldım.20 dk filan sürdü düzleştirmem ilk deneme için iyi sayılır alıştıkça zaman kısalır umarın :).Önceden arkadaşımın braun es2 vardı onu denemiştim ama babyliss daha iyi gibi geldi bana.

PHLIPS ÇOK GÜZEL.
BEN KULLANIYORUM.
SAÇLARIM ZATEN DÜZ, BiRDE BUNU KULLANINCA ÇOK DAHA GÜZEL OLUYOR...

sgphhp4647wy5.jpg
PHILIPS 4647

FİYATI : 90 - 110 YTL ARASINDA DEĞİŞİYOR.

iki senedir bunu kullanıyorum süper herkese tavsiye ederim

bende 1 seneden beri philips hp4667 saç düzleştiricisini kullanıyorum ve çok memnunum kabarma veya kırık sorunum yok herkese tavsiye ederim.

selam kızlar bende almaya karar verdim ama ben hem düzleşrici,hem dalga,bide tost olsa iyi olur diyorum ve remington s8660 almayı düşünüyorum her özelliğe sahip yada fakir etna set mi alsam onda bir tek tost yok kullanan arkadaşlar görüşlerini yazarlarsa sevinirim.Kendinize cici bakın muck;)

Kimse bana yardımcı olmuyacakmı ?:çok üzgünüm:

Kimse bana yardımcı olmuyacakmı ?:çok üzgünüm:

cnm braun es2 yi onerırım bugun aldım ve dneedım gercekten cokta gusel buklede yapabılıo cokta gusel duruo eger tost yapmaya ıtıyac duymassan barun es2 al almadan once gıttgım her magza braun onerdı onerdgı kadrda var hıc tereddut etmeden hemen alabılrsın Şeniz

braun satin hair arkadaslar yaklasık 4 aydır kullanıorum ve cok memnunum..duzlestırmek bı yana bnm saclarım cok elektrıklenıodu bu ışede yaradıı :))

cnm braun es2 yi onerırım bugun aldım ve dneedım gercekten cokta gusel buklede yapabılıo cokta gusel duruo eger tost yapmaya ıtıyac duymassan barun es2 al almadan once gıttgım her magza braun onerdı onerdgı kadrda var hıc tereddut etmeden hemen alabılrsın Şeniz

Yazıma cevap verdığin için teşekkür ederim:1rolleyes:Ya aslında ilk braun alamaya karar vermiştim ama işte remingtonu görünce kararsız kaldım..

bşi deıl cnm anlıom bende basta oleydım cunkı bugun aldım denedım gercekten memnun kaldgım ıcın onerıyorum hıc tereddutsuz alabılrsın aldıgına deger:asigim:

bende braun kullanıyorum ion-shine özelliklii yeni serisinde var fiyatı bişe deil 140 ytl ama yaklasık 1 yıldır kullanıyorum ve cok memnunum hem saclarımı parlattı hemde kırmıyoo cok güzell yumusacık yapıyoo tavsiye ederim

kızlar bende bastan çok memnundum ama sonra saçlarımın uçları hep kırıldı:((((çok kullanmayın

mavi denis şu mawi suyun fiyatı ne kadar sadce kuaförlerde mi satılıor bide büyüklüü ne kadar çok merak ettim bende kullanmayı düşünüorum çünkü..

jnm mavı su bndede var erkek arkadaşm almştı bana sarı kız dıede geçio 12 ytl ye almş 500 ml şişede bn 3 aydr kullanıorm hala çoğu druo yaklaşk bı sene gder

arkadaslar herkes sac duzlestırıcısını almıs bıle bır ben kaldım :oklava: philips HP4667 mi yoksa braun ES 2 Mİ alsam cok kararsızım ya BU KONUDA YARDIM LUTFEN ARKADASLARCADIARZU

jnm kardeşimde braun var bnde phılıps hp var ınankıphılıps daha ıyı bana guwen kardeşm benımkını kullanıyor bnde çok memnunum bnce karar senın ama phılps süper

arkadasım oysaki ben tersini duydum saçlar hafif nemliyken düzleştirilmeliymiş...ayrıca kuruyken saçları hertürlü düzleştirici yakar yıpratırmış...CADIARZU

yk jnm arkadşm kullnma kılavzlarnda bıle yazıo kuru saça uygulanır die bnde ıslakken denıyım dedım bı kere nemliyken dumanlar çıktı vala yanık koktu her yer

slm
seni anlıyorum bende daha önce yazmıştım yardımcı olmaları için rica etmiştim ama kimse soruma cvp vermedi oysa buranın paylaşım yeri oldugunu düşünmüştüm.neyse..ben elimden geldigince yardımcı olmaya çalışacam,bende philips kullanıyorum benimde saçlarım ilk düzleştirdigimde düz oluyor sonra hafiftende olsa dalgalanmaya başladı ve özellikle de 3-4 aydır nedenini anlamadım birde zamnla kırık yıpranma oluyor düzleştiriciden,hala da çözüm arıyorum ben düzleştiriciden sonra azıcık briyantin kullanıyorum elektriklernmesin ve şeklini korusun diye ama öyle aman aman faydasını görmüyorum şuan,ve asıl geleyim konuma şu sıkça duydugum mavi su şuan kuaförümden onu alacam çünkü bana düzleştiriciyi bana tavsiye eden arkadaşım söylemişti hem kırılmaları azaltır tam anlamıyla kırılmasını önler demiyorum çünkü illa düzleştiriciler saça zarar verebiliyor zamanla ama en aza indirebilmeye çalışıyorum kırıklarımı bu mavi su hem saçı korumaya çalışıyor hemde fön öncesi sürülüp saçın daha kolay şekil alıp daha düz olmasını saglıyor..zaten birdiger adıda fön suyu olarak anılıyor..bu sitedede mavi su diye bir topik var orada da kullanan sanırım bir iki arkadaş var.bende bugün yada yarın alacam gidip kuaförümden memnu kalacagımı düşünüyorumbenim başka bir tanıdıgım da düzleştirici kullanıyor ve saçları dümdüz oluyor şaşırıyorum onun saçlarını görünce meger oda mavi su kullanıyormuş.sonradan ögrendim biraz geç oldu ama yinede şimdi bunu bildigim için şanslıyım yarından itibaren deneyecem bu ürünüde düzleştirmeden önce bakalım nasıl olacak..umarım yardımcı olabilmişimdir bence sende bu mavi suyu dene..sevgiler

canlrm bn yazılarınızı yenı gördum bnde mavş su kullanıorm çok memnunum öle aman aman pahalı bı ürün deil 12 ytl ve 4 - 5 kez püskürtmk yeterlı sonrada düzleştrıorm ohh ne kırık ne bişi memnunum erkek arkadaşm aldı bana ama bı kötu yanı çabuk yağlanıo tabıkı her saö tıpı farklıdr bnım saçm asla yağlnmzdı ama mavı su kullandm kullnalı yağlanıo olsun amnn kırıklarım gtsın saçlarm duz olsun bn her gun yıkayıp düzlştrrım

phılıps te arkadasımda war ben braunu almadan once onda denedım ütüden farkı yok onun plakaları kotu tmm duzlestırıo ama saca zarar werıo baya..ben braunu hergun kullanıorum saclarımda ole kırıkta yok ama kuru saça kullanılmalı bu çok onemlı tabıı...

bu mavi suyla daha kolaymı duzlesıo ben dax kullanıorum ama o duzlestırdıkten sora..

Back
X