bRaun saTin haiR kuLLanıyorum çokda memnunummm daLqada yaPabiLiyoRsun
teşekkür ederimm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bRaun saTin haiR kuLLanıyorum çokda memnunummm daLqada yaPabiLiyoRsun
 Garantide olursa yenisiyle değiştiriyorlarmış ama yoksa gitti paralar.Yüzde kırk indirimle yenisini veriyorlarmış.Onun bozulmayacağı ne malum.Onun için tavsiye etmiyorum uyarayım dedim.
Garantide olursa yenisiyle değiştiriyorlarmış ama yoksa gitti paralar.Yüzde kırk indirimle yenisini veriyorlarmış.Onun bozulmayacağı ne malum.Onun için tavsiye etmiyorum uyarayım dedim. dalga yapiyor mu bilmiyorum zira ben kivirciktan biktigim icin pirasa gibi dumduz etmek icin anca kullaniyorum benimkini
 dalga yapiyor mu bilmiyorum zira ben kivirciktan biktigim icin pirasa gibi dumduz etmek icin anca kullaniyorum benimkini Saçlarım elektrikli kıvırcık ve süpürge gibiydi ama artık parlak canlı ve dümdüz hiç kabarmıyoo ve saqçlarımı çok seviyorum düzleştiricim sayesinde
 Saçlarım elektrikli kıvırcık ve süpürge gibiydi ama artık parlak canlı ve dümdüz hiç kabarmıyoo ve saqçlarımı çok seviyorum düzleştiricim sayesinde  Kesinlikle öneriyorumm
 Kesinlikle öneriyorumm
babylissin hangi modeli canm