Saç Şekillendiriciler saç düzleştiricisi

vtredh

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2014
45
0
16
35
Adana
Arkadaşlar önceki düzleştiricim 20 liralık öyle böyle bir makinaydı. Artık ömrü bitti ve yeni iyi bir şey almak istiyorum. Hepsiburadada vidal sassoon diye bir markanın yaklaşık 120 tl lik bir düzleştiricisi bana özel bir fırsatla 35 tl ye düştü almayı düşünüyorum ama bu markayı daha önce hiç duymamıştım. Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını merak ediyorum. Bu arada düzleştirici bu bir bakıp siz de fikirlerinizi söylerseniz sevinirim. :)) Vidal Sassoon VSST2958E Pure Saç Düzleştirici

Arkadaşlar önceki düzleştiricim 20 liralık öyle böyle bir makinaydı. Artık ömrü bitti ve yeni iyi bir şey almak istiyorum. Hepsiburadada vidal sassoon diye bir markanın yaklaşık 120 tl lik bir düzleştiricisi bana özel bir fırsatla 35 tl ye düştü almayı düşünüyorum ama bu markayı daha önce hiç duymamıştım. Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını merak ediyorum. Bu arada düzleştirici bu bir bakıp siz de fikirlerinizi söylerseniz sevinirim. :)) Vidal Sassoon VSST2958E Pure Saç Düzleştirici

En kullanışlı ve çabuk yapanı erdem kıramer 120 150 tl arası fiyatları 4senedir kullanıyorum hiç şikayetim olmadı bozulur diye korktuğum tek eşyam :ssz:

En kullanışlı ve çabuk yapanı erdem kıramer 120 150 tl arası fiyatları 4senedir kullanıyorum hiç şikayetim olmadı bozulur diye korktuğum tek eşyam :ssz:

canım anladım ama o kadar para vermek istemiyorum. Dediğim düzleştirici de 120-150 arası değişiyor kullanıcı yorumlarında herkes memnun görünüyordu ve şansıma fiyatı 35 tl olmuş kaçırmak istemedim aldım. İnşallah pişman olmam.

2.el mi? normalde bu kadar fiyatı düşük olmaması gerekiyo şaşardım birden.

2.el mi? normalde bu kadar fiyatı düşük olmaması gerekiyo şaşardım birden.

Canım ben de şaşırdım ama bu indirim kişiye özel bazen birkaç günlüğüne gelir ve sonra aynı fiyata döner benim şansıma da böyle oldu yani siz baksanız size 35 tl görünmez. Hem de hepsiburada olduğu için kuşkulanmadım.

Canım ben de şaşırdım ama bu indirim kişiye özel bazen birkaç günlüğüne gelir ve sonra aynı fiyata döner benim şansıma da böyle oldu yani siz baksanız size 35 tl görünmez. Hem de hepsiburada olduğu için kuşkulanmadım.

hee anladım cnm ben üye olmadığım için bilmiyorum da tam olarak :52::52: bide onların satışları nasıl oluyo şahıs mı satılıyo?

canım hepsiburada gittigidiyor gibi değil hepsiburada deposundan sitedeki ürünleri yolluyo

anladım sıfır orjinal ürün gönderiyo yani :34::34: ben o tarz yerlerden pek alışveriş yapmıyorum ya genelde yılbaşı 14şubat 8mart anneler gününde fln her yer indirime giryo hem de uygun oluyo oralardan alıyorum o yüzden nettekilerin satışları nasıl oluyo bilmiyorum nete de pek güvenmiyorum nedense.

anladım sıfır orjinal ürün gönderiyo yani :34::34: ben o tarz yerlerden pek alışveriş yapmıyorum ya genelde yılbaşı 14şubat 8mart anneler gününde fln her yer indirime giryo hem de uygun oluyo oralardan alıyorum o yüzden nettekilerin satışları nasıl oluyo bilmiyorum nete de pek güvenmiyorum nedense.

anladım canım ama hepsiburada güvenilirdir defalarca siparişlerde bulundum bi sorun yaşamadım yani güvenebilirsin hepsiburadaya

Ahh ahh o saç düzleştiriciyi kaçırdığıma o kadar üzülüyorumki şimdi.Bende o düzleştiriciden vardı ve ben bana özel o indirimi fırsat bilerek o düzleştiriciden almadım bi tane daha. elimdeki bozuldu ve tamir edemiyorum.Hatta o düzleştirici içinde yorumum vardır orda.şimdi ise siteden kaldırmışlar nasıl emin edebileceğimide bilemiyorum.

Back
X