- 9 Kasım 2012
- 246
- 47
- 118
- Konu Sahibi ela gozlum
-
o zaman ben de kullanayım sağol canım zaten yağlansın istiyorum ben de :)Ben bir süre kullanmıştım, dökülmeyi gerçekten geçiriyor ama çabuk yağlandırdığı için kullanmayı bıraktım. Saçın kuru olduğu için aşırı yağlanma yapmaz sanırım :)
çörek otunu sevmeyen biri olarak karanfil daha cazip geldi şu an :)Kızlar birde gürleştirmek için her sabah kahvaltıda 1 tatlı kaşıgı çörek otu tüketmeyi duymuştum belki işinize yarar :) ne yaglanma ne de bi işlem gerektirmiyo sonucta.
ben de cok sevmem dogrudur :) Kendim lavanta kürü yapıyorum 1 haftadır su an devamlılığı olmadığı için bişey yok ama bakalım :)çörek otunu sevmeyen biri olarak karanfil daha cazip geldi şu an :)
lavanta kürü nasıl oluyor canım aynı bu karanfil gibi sonuçlar veriyor mu kokusu da çok hoş olur onun :)ben de cok sevmem dogrudur :) Kendim lavanta kürü yapıyorum 1 haftadır su an devamlılığı olmadığı için bişey yok ama bakalım :)
sen ne kadar süre yaptın canım bu karanfili ? 2 veya 3 ay sonra etkisini gösterirmiş çünkü hemen olmazmış faydasıkaranfıl kürü yapmıştım.ama faydasını görmemiştim
benim saclarım cok dokuluyor bu yuzden bi arastırma yapmıştım Dr.İbrahimSaracoğlunun kürünü buldum. 3 bardak klorsuz suyu kaynatıosunuz kaynayınca 1 tatlı kasıgı lavantayı koyup 5 dk demliyosunuz temiz saca yarım saat etki ettiriyosunuz.sadece suyla duruluyosunuz ben durulamıyorum kokusu da kalıyo şimdilik sanki azaldı ama devam ettirmem lazım tabiki. :) anlatabildiysem ne mutlu :)lavanta kürü nasıl oluyor canım aynı bu karanfil gibi sonuçlar veriyor mu kokusu da çok hoş olur onun :)
bu lavanta da aklıma yattı benim uygulaması da gayet kolaymış ama karanfilden bi sonuç alamazsam lavantayı denerim 2-3 ay kullanayım bakalım ne olacak sen de hiç bırakmadan devam et bence çünkü anca o zaman olumlu bi sonuç alabiliyorsun :) çok teşekkür ederim :*benim saclarım cok dokuluyor bu yuzden bi arastırma yapmıştım Dr.İbrahimSaracoğlunun kürünü buldum. 3 bardak klorsuz suyu kaynatıosunuz kaynayınca 1 tatlı kasıgı lavantayı koyup 5 dk demliyosunuz temiz saca yarım saat etki ettiriyosunuz.sadece suyla duruluyosunuz ben durulamıyorum kokusu da kalıyo şimdilik sanki azaldı ama devam ettirmem lazım tabiki. :) anlatabildiysem ne mutlu :)
aynen daha 1 hafta oldu bakalım bu arada haftada 2 kere uygulayabiliyorsun aklında olsun :) Rica ederim canım :)bu lavanta da aklıma yattı benim uygulaması da gayet kolaymış ama karanfilden bi sonuç alamazsam lavantayı denerim 2-3 ay kullanayım bakalım ne olacak sen de hiç bırakmadan devam et bence çünkü anca o zaman olumlu bi sonuç alabiliyorsun :) çok teşekkür ederim :*
bu daha iyiymiş o zaman :) ben karanfili haftada 4 defa yapıyorum biraz uğraştırıyor lavantayı uygulaması daha kolaymış saçımı her yıkadığımda yaparım ama bi ümit işte karanfil inşallah işe yarar :)aynen daha 1 hafta oldu bakalım bu arada haftada 2 kere uygulayabiliyorsun aklında olsun :) Rica ederim canım :)
İnşallah yoksa kel kalıcazbu daha iyiymiş o zaman :) ben karanfili haftada 4 defa yapıyorum biraz uğraştırıyor lavantayı uygulaması daha kolaymış saçımı her yıkadığımda yaparım ama bi ümit işte karanfil inşallah işe yarar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?