- 23 Aralık 2020
- 91
- 66
- 38
- 45
- Konu Sahibi SHAHLA DEVLETOVA
-
Minicik kaldı cumaya kadar geçer dedi olaki geçmez ise bile hallolacak birşey dendi ondan korkmuyorum Dr a güveniyorum çünkü paragöz biri değil ve dermatolog uzmanı kafam rahatAma sizin yüzünüz baya güzel olmuş maşallah o gamze görüntüleri geçtimi?.
Minicik kaldı cumaya kadar geçer dedi olaki geçmez ise bile hallolacak birşey dendi ondan korkmuyorum Dr a güveniyorum çünkü paragöz biri değil ve dermatolog uzmanı
Kalıcılığı ne kadarmış ayrıca ne kadara mal oldu acaba?Minicik kaldı cumaya kadar geçer dedi olaki geçmez ise bile hallolacak birşey dendi ondan korkmuyorum Dr a güveniyorum çünkü paragöz biri değil ve dermatolog uzmanı kafam rahat
1200 e 2 yıllık ip varmış birde 2400 e 10 yıllık kalıcı olan istedim ,üç ip gitti 7200 TL iki yanak bir burun kaldırma,Kalıcılığı ne kadarmış ayrıca ne kadara mal oldu acaba?
Fiyatı normalmiş ben alt yanak ve şakak istiyorum bir de endolift lazer uygulaması var onuda araştırıyorum1200 e 2 yıllık ip varmış birde 2400 e 10 yıllık kalıcı olan istedim ,üç ip gitti 7200 TL iki yanak bir burun kaldırma,
Dr a beklentiniz söyleyin oda nereye uygulaması gerektiğini söylesin ihtiyaç olan yeri söyler mutlakki burnumu hiçbir gün görmedim düşüklüğünü Dr yüzüme baktığı an burunu yapicam ilk dedi şaşırdım düşündüm çünkü ucu düşüktü delik büyüktü ama burun ameliyatı hiç düşünmedim iple olabilecegini de o ana kadar bilmiyordum yan profilimde genç kız gibi görünüyorum bunu kızlarım söylüyor yani Dr nuza bırakın beklentinizi söyleyinFiyatı normalmiş ben alt yanak ve şakak istiyorum bir de endolift lazer uygulaması var onuda araştırıyorum
Yardımcı olursa benim de var fotolarım bakabilirsiniz.Bende ameliyattan korkuyorum 3 ay oldu çok mutluluk veriyor.Yüz olunca insan korkuyor. Bi sürü yorum var formda olumsuz. Asimetrisi olanlar gözleri küçülenler. Herkesin gönlünce olsun.
Siz hangi doktora gittiniz acaba. Fotolara nasıl bakabilirim. BeceremedimYardımcı olursa benim de var fotolarım bakabilirsiniz.Bende ameliyattan korkuyorum 3 ay oldu çok mutluluk veriyor.
Ben Mehmet Akgüne gittim fotoları yüklüyorum bu arada 4 ay oldu düşüyo diyorlar ama düşmedi.Ödem indi aynı kaldı memnun kaldım.Siz hangi doktora gittiniz acaba. Fotolara nasıl bakabilirim. Beceremedim
Güzel olmuş güle güle kullanın. Endoskopik yöntemle oldunuz sanırım. Ameliyat ücreti olarak ne kadar ödediniz.Ben Mehmet Akgüne gittim fotoları yüklüyorum bu arada 4 ay oldu düşüyo diyorlar ama düşmedi.Ödem indi aynı kaldı memnun kaldım.
Kardeşiniz şu an nasıl ne kadar süre geçti memnun mu acaba.Dr u bilemem ama izsiz oluyor zaten bu tip ameliyatlar ,kardeşim oldu hiç böyle bir endişe yasamadi ,
Az da olsa bi iz olur bence ameliyat sonrası çok iyi araştırarak gidinizsiz orta yüz germe operasionu olan varmı. Dr.Nuri Battal çok iyimiş Nişantaşındaymış .araştırıp sonra muayenesine gotmeyi düşünüyorum tabi cesaret edersem yaptıracağım
Soruyu sorduğunuz üye 1 yıl olmak üzere giriş yapmamış. Yani geri dönüş yapamaz size büyük olasılık.Az da olsa bi iz olur bence ameliyat sonrası çok iyi araştırarak gidin
Yani olay şu dr adı ile başlığı açmış bırakmış gitmiş.Soruyu sorduğunuz üye 1 yıl olmak üzere giriş yapmamış. Yani geri dönüş yapamaz size büyük olasılık.
Reklam yapmak istemiş belli ki. Belki daha da hayal yazacaktı vazgeçmiş.Yani olay şu dr adı ile başlığı açmış bırakmış gitmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?