- 26 Haziran 2017
- 485
- 372
- 18
- Konu Sahibi guclukadin28
-
O aliskanlik bende de var maalesef birakamiyorum ara ara tekrar basliyorum.Selam arkadaslar kardesimin bi ara sorunlari vardi.. ayrilik acisi saclarini kasimayi aliskanlik etmis. Bit uyuz falan yok yanlis anlasilmasin.. kepek var sadece. Aliskanlik olmus simdide hala kasiyo sacini cani sıkıldıginda.. herkes napiyosun yapma falan diye ustune gidiyo. Nasil gecer bu aliskanlik bana kendimde degilken oluyo farketmiyorum aliskanlik diyor.. nasil gecer bu
Ahaha delii :) nasil gecerr acaba sıkıntidan oluyo isteAynı sorun bende de var kaşıyıp kaşıyıp yara yapıyorm snra kabuk bağlayan yaralarla uğraşıyorm koparıyorm falan kendimi bildim bileli var 27 yaşındayım hala geçmedi :) Aynen kısa tırnak olunca zevk vermiyor ama yalan yok tırnaklarımı sırf o yüzden çok kısaltmadğım doğrudurFarkettim de yorum yaparken bile bi elim kafamda
Bu yuzdem sac cabuk yaglaniyor amaİşte bende onu diyorm ya geçmiyoAnnem saçını kazıtıcam artık derdi ben denemedim ama belki işe yarayabilir
Bende bayılıyorum kafamı kaşımaya, özellikle bir şey okurken.Aynı sorun bende de var kaşıyıp kaşıyıp yara yapıyorm snra kabuk bağlayan yaralarla uğraşıyorm koparıyorm falan kendimi bildim bileli var 27 yaşındayım hala geçmedi :) Aynen kısa tırnak olunca zevk vermiyor ama yalan yok tırnaklarımı sırf o yüzden çok kısaltmadğım doğrudurFarkettim de yorum yaparken bile bi elim kafamda
Ayyy bende kiza kiziyorum sorunlu diyorum meger herkeste varmisBende bayılıyorum kafamı kaşımaya, özellikle bir şey okurken.
Selam arkadaslar kardesimin bi ara sorunlari vardi.. ayrilik acisi saclarini kasimayi aliskanlik etmis. Bit uyuz falan yok yanlis anlasilmasin.. kepek var sadece. Aliskanlik olmus simdide hala kasiyo sacini cani sıkıldıginda.. herkes napiyosun yapma falan diye ustune gidiyo. Nasil gecer bu aliskanlik bana kendimde degilken oluyo farketmiyorum aliskanlik diyor.. nasil gecer bu
Hiç sorma ya. Bazan minik yaralar olup kabuk bağlıyor. Onlar geliyor elime öyle mest oluyorum ki! Ödül gibi. Delilikmidir nedir artık?Ayyy bende kiza kiziyorum sorunlu diyorum meger herkeste varmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?