Elbette toparlar. Bir de size özel şampuanlar oluyormuş, google yardımcı olur; hani saç derisi havasız kalıyor ya, ondan da alıp kullanın.kazıtınca toparlar mı sahidenben kapalıyım, sık sık kazıtsam mı diyorum ama cesaret edemiyorum. bugün erkek saçı gibi kestirttim.
Sarımsak sürdünüz mü hiç? Başınızda sivilce yara vs yoksa çok iyi geliyor, diğer türlü tahriş edebilir diye tedirgin olurum.kazıtınca toparlar mı sahidenben kapalıyım, sık sık kazıtsam mı diyorum ama cesaret edemiyorum. bugün erkek saçı gibi kestirttim.
Bende kapalıyım kapandıktan sonra daha da arttı aslında dökülmesi elimi atsam saç çıkıyor çok sinirim bozuluyor kestiricem artık kısacık diyorum ama cesaretimde yok tekrar çıkmama gibi bir ihtimalde varmış galibakazıtınca toparlar mı sahidenben kapalıyım, sık sık kazıtsam mı diyorum ama cesaret edemiyorum. bugün erkek saçı gibi kestirttim.
Bende kapalıyım kapandıktan sonra daha da arttı aslında dökülmesi elimi atsam saç çıkıyor çok sinirim bozuluyor kestiricem artık kısacık diyorum ama cesaretimde yok tekrar çıkmama gibi bir ihtimalde varmış galiba
Erkekler saçını kazıtmıyor, bizim gibi kestiriyor. Jilet gibi düşünebilirsiniz, jilet yapılan, yani kazınan yerden tüyler ve sakallar gür çıkar.saçı çok kısa kestirmek kazıtmak işe yarasaydı erkeklerin tümümün saçı sağlıklı ve çok gür olurdu kazıtmanın faydassı olacagını sanmıyorum
Erkekler saçını kazıtmıyor, bizim gibi kestiriyor. Jilet gibi düşünebilirsiniz, jilet yapılan, yani kazınan yerden tüyler ve sakallar gür çıkar.
Merhaba kızlar :)
Saçlarım çok uzundu çok fazla koparak dökülmeye başladı tararken açılmazdı açmaya çalışırken saç diplerim acırdı artık bende küt kestirdim kolay taransın diye ve koyu renge boyattım ama hala zor açıyorum ve yine çok dökülüyor gürdü saçlarım yavaş yavaş gürlüğü de gitmeye başladı ve ince telli.. kazıtmanın bir faydası olur mu kızlar sizce?
Saçlarım çok uzundu çok fazla koparak dökülmeye başladı tararken açılmazdı açmaya çalışırken saç diplerim acırdı artık bende küt kestirdim kolay taransın diye ve koyu renge boyattım ama hala zor açıyorum ve yine çok dökülüyor gürdü saçlarım yavaş yavaş gürlüğü de gitmeye başladı ve ince telli.. kazıtmanın bir faydası olur mu kızlar sizce?
canım ben saç bakım uzmanıyım saçların hakkında detaylı bilgi için beni ekleyebilrisin eda putiBenim saclarim fazla boyamaktan baya yipranmisti hic uzamazdi hep omuzlarimin ustunde lerdi kazittim 2 yil once simdi cok guzel uzun saclarim var
Canım senın adına sevindim, ama ben saçlarıma kıyamam.Ben saçımi Kazıttim sadece tepesi vardı uzun olarak ceneme doğru geliyordu hayatımda böyle rahatlik yaşamadım :) ve bence çok ta hoş duruyor bence Rihanna modelini yaptır derim
Ben belime kadar uzun saclarima bir anda kıydım Oysaki 3 yıl düşünmüştum keşke dusunmeseydim dedimCanım senın adına sevindim, ama ben saçlarıma kıyamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?