Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç kazıtmak

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

syarslan

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
110
101
23
Merhaba kızlar :)
Saçlarım çok uzundu çok fazla koparak dökülmeye başladı tararken açılmazdı açmaya çalışırken saç diplerim acırdı artık bende küt kestirdim kolay taransın diye ve koyu renge boyattım ama hala zor açıyorum ve yine çok dökülüyor gürdü saçlarım yavaş yavaş gürlüğü de gitmeye başladı ve ince telli.. kazıtmanın bir faydası olur mu kızlar sizce?

Valla ben de bir ara kazıtayım kurtulayım diye çok düşündüm. Hatta hala ara ara aklıma geliyor. Ama maalesef iş hayatı nedeniyle benim açımdan mümkün değil.
Kazıtınca elbette hem toparlanır hem de gürleşir. Hatta saçı az olan küçük çocukların saçlarını kazıtırlar.

kazıtınca toparlar mı sahiden ben kapalıyım, sık sık kazıtsam mı diyorum ama cesaret edemiyorum. bugün erkek saçı gibi kestirttim.

kazıtınca toparlar mı sahiden ben kapalıyım, sık sık kazıtsam mı diyorum ama cesaret edemiyorum. bugün erkek saçı gibi kestirttim.
Elbette toparlar. Bir de size özel şampuanlar oluyormuş, google yardımcı olur; hani saç derisi havasız kalıyor ya, ondan da alıp kullanın.

Bende kapalıyım kapandıktan sonra daha da arttı aslında dökülmesi elimi atsam saç çıkıyor çok sinirim bozuluyor kestiricem artık kısacık diyorum ama cesaretimde yok tekrar çıkmama gibi bir ihtimalde varmış galiba

ben de cesaret edemiyorum, çıkar yani en azından sanırım olanlar çıkar ama bilemiyorum ki
kestirmem de biraz iyi geldi, ellememeye karar verdim

saçı çok kısa kestirmek kazıtmak işe yarasaydı erkeklerin tümümün saçı sağlıklı ve çok gür olurdu kazıtmanın faydassı olacagını sanmıyorum

saçı çok kısa kestirmek kazıtmak işe yarasaydı erkeklerin tümümün saçı sağlıklı ve çok gür olurdu kazıtmanın faydassı olacagını sanmıyorum
Erkekler saçını kazıtmıyor, bizim gibi kestiriyor. Jilet gibi düşünebilirsiniz, jilet yapılan, yani kazınan yerden tüyler ve sakallar gür çıkar.

Erkekler saçını kazıtmıyor, bizim gibi kestiriyor. Jilet gibi düşünebilirsiniz, jilet yapılan, yani kazınan yerden tüyler ve sakallar gür çıkar.

yok ya ben de bir fark olacağını sanmam.. sonuçta saç köküne yapılan bir şey yok ki saç dediğimiz de kökten çıkar gürleşme dediğimiz de zaten daha fazla kökten saç çıkmasıdır kazıtınca köklere etki olmadığından gürleşme etkisini bekleme derim ama tabi ki çok daha sağlıklı olur saçların..
bir de şöyle bir şey ekleyeyim benim kaşlarımın ortası açıktır biraz bana da kuaför demişti kaş jiletiyle kazıyalım diye e iyi deneyelim bir dedim ama boşuna var olanları da kazıtmış oldum yine aynı şekilde çıktı yani önceden ne kadarsa sonra da aynı miktardaydı ordaki kaşlar bir de o eski haline gelene kadar da bekledim baya hani kazıtayım hızlı çıkar zaten falan diye de düşünme diye belirteyim dedim bunu, aynı hızda çıkıyorlar..

Benim saclarim fazla boyamaktan baya yipranmisti hic uzamazdi hep omuzlarimin ustunde lerdi kazittim 2 yil once simdi cok guzel uzun saclarim var

Benim saclarim fazla boyamaktan baya yipranmisti hic uzamazdi hep omuzlarimin ustunde lerdi kazittim 2 yil once simdi cok guzel uzun saclarim var
canım ben saç bakım uzmanıyım saçların hakkında detaylı bilgi için beni ekleyebilrisin eda puti

saç kazıtmanın etkili bir yöntem olacağını sanmıyorum. dış görünüşü mahvetmeside cabası.
eğer dökülme devam ediyorsa bir dermatologun fikrini almakta fayda var..

canım saç gelişim uzmanıyım sorunun hala devam ediyorsa yardımcı olabilirim özewlden yazabilirisn

Bence sakın kazıtmayın, ben kazıtmadan saçlarımı kurtardım. Bana iyi gelen size de iyi gelmemesi için bir sebep yok. İsterseniz deneyin derim. Ben kuaförde açıcıdan yanan saçlarıma evde kendi kendime katkısız keratin yükledim. Muhteşem bir yapılanma oldu. Daha ilk senasta salarım dirildi. sonra da hızlı uzaması için Keratin Dip Bakım Yağını da aldım ve de kullandım, gerçekten muhteşem bir ikili oldu. Hafada bir kullanıyorum bana yetiyor.

Ben saçımi Kazıttim sadece tepesi vardı uzun olarak ceneme doğru geliyordu hayatımda böyle rahatlik yaşamadım :) ve bence çok ta hoş duruyor bence Rihanna modelini yaptır derim

Ben saçımi Kazıttim sadece tepesi vardı uzun olarak ceneme doğru geliyordu hayatımda böyle rahatlik yaşamadım :) ve bence çok ta hoş duruyor bence Rihanna modelini yaptır derim
Canım senın adına sevindim, ama ben saçlarıma kıyamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…