Saç Kesim Şekilleri Saç kesimi

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Bayanpilot

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
3
0
1
25
Kızlar merhaba iki uc ay once sacimi katli kestirmistim usturayla ve hic beğenmiyorum uzatmaya calisiyorum uclari dönüyor uzadiktan sonra sizce düz mu kestireyim yoksa v kesim mi sacima v kesim sizce olur mu :(

Eklentiler

• Snapchat-1673447733.webp
    Snapchat-1673447733.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 284
bence once v kestır uzayınca duzlestırırsın. dırek duz kessen baya kısa olabılır. kısa sac sevıyorsan sorun yok tabi

Ben saçınızı beğendim, bence V kesim uçları iyice ince ve cılız gösterebilir, oval şekilde kestirebilirsiniz, kısaltmaktan korkmuyorsanız düz kestirin beraber güzelce uzasınlar.. :KK36:

Katlı kesimse ilk etapta v kesim yaptır sonradan düz kesime geçersin hem saçların fazla kısalmamış olur

Bende bu uzunlukta saca boylara dokundurmadan v kesim hatta hafif kat da verirlerse daha rahat kullanirsiniz. Ve sac boyu daha guzel gorunur. Bende sacimi kestirmek isiyorum ama ayni zamanda sac uzatmaya da calisiyorum. Gur oldugundan duz kesim beni cok zorluyor. Banada yardimci olan olur mu resim eklesem buraya

V kesim saçlarınızı cılız gösterir bence de. Bana kalırsa düz kestirin( kat da artırabilirsiniz) hem daha gür hem modern duruyor

V kesim saçları çok ince gösteriyor, onun yerine hafif oval kestirin, o zaman uçlar daha gür duruyor.
Bu modeli de de beğendim ben, hacimli görünüyor. Arkaya kaç kat attırdınız? Ben de böyle kat attırmak istiyorum.

Sol taraftata kat var sagda yok duz inmis.o yuzden oyle birazi kivrik, birazi duz.iyi bir kuaför esitlemeli onu bence

Back
X