Arkadaşlar uzun ve belime kadar olan saçlarımı kısa bir süre önce omuzlarımın çok az aşşağısında kestirdim.Bakımı çok zordu hergün yıkamak zorunda kalıyordum , kendimce daha az görüneceğini umdum ve ama malesef her delikten üç tel fışkırıyor nerdeyse
Asıl mesele şu saçımı nasıl daha az gösterebilirim, kesim önerilerinizi bekliiyorum
ama benim saçım öyle böyle değil çok gür , o kadar ki şekil bile almıyor bide tiftik tiftik olması var onu hiç saymıyorum .Çok olsa yine bişey demiyeceğim benimki fazla fazla gür
Ara makas attırmayın, 1-2 ay güzel olur, sonra yeni saçlar çıktıkça tekrar eski haline döner.
Hacim alıcı özelliği olan, düzleştirme etkili şampuan ve saç kremi kullanın, ama set halinde olsun.
Arkadaşlar uzun ve belime kadar olan saçlarımı kısa bir süre önce omuzlarımın çok az aşşağısında kestirdim.Bakımı çok zordu hergün yıkamak zorunda kalıyordum , kendimce daha az görüneceğini umdum ve ama malesef her delikten üç tel fışkırıyor nerdeyse
Asıl mesele şu saçımı nasıl daha az gösterebilirim, kesim önerilerinizi bekliiyorum
Katlı kestirip efile makasıyla uçlarını incelttir.Bu işlemi iyi bir kuaför yaparsa orantılı katların olur, tiftiklenen saçların gider,fönlü-fönsüz-açık-toplu her şekilde gözel görünür saçın.Kötü bir kuaför orantısız katlar yaparsa kırkılmış gibi durur ve o katlar ayrı ayrı kabarır.O yüzden iyi bir kuaför şart.Lee Stafford poker straight şampuan+krem ve morfose keratinli serum saçının kabarmasını ve tiftik tiftik görüntüyü önler.
Aayy sakın ara makas attırmak gibi bi hataya kalkışmayın en fazla 1 ay güzel durur sonrası yine yaptırsanız bile çirkin görünüm olur valla ben 2 senede zor toparladım ara makas attırmıştım mahvolmuştu saçlarım
kesimi iyi yapan biyer araştrın ben mesela omuz hizasında düz küt kesim kullanıyorum şuan ve aşırı memnunum hem bakımı hem şekil vermesi çok rahat ve çok kullanışlı bir model :)
iyi kesim yapan biyere giderseniz pek sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.. bunun dışında saç şekillendirici kremleri uçlarına sürerek doğal bırakabilirsiniz saçlarınızı hem kabarmaz saçlarınız hemde tiftik tiftik olan görüntüsünü bi nebze azaltmış olursunuz..