saç kesmek hakkında

Eyylxuxl

önce rütbeni bilicen
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2007
1.214
15
118
A.B.D.
Merhaba gebeş hatunlarsempatiksalakcinni
Saçlarım fazlasıyla uzun, çok seviyorum fakat bakımı zorlamaya başladı hamilelikte. Hamilelikte saç kesilmez diye bir inanış var. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?:hulya:

bence batıl inanç...benimkiler de cok uzadı...en kısa zamanda kestirmeyi düşünüyorum...zaten hamilelikte saçlar ve tırnaklar iyice güçsüzleşiyo...saçları canlı tutmak için de aralıklarla kestirmek lazıma.s

ben de kestirmek istiyorum ama bi şüphe oluyor insanda.
bu arada babu senle aynı gidiyoruz cinsiyeti öğrendin mi?

cok sacmaa canimlmaz: Allah askina boyle hurafeler zaten bizim milleten cikiyor.. 4 bucuk aylik hamileyim ve gecen hafta gittim boyatamazsam $öyle havali bi kesim olsun bari dedim kestirdim geldim..yok bebegin ömrü kisa olurmus yok boyu kisa olurmus ne alaka ozaman baska yerlerimizide temizlemeyelim killi tüylü bakimsiz gezelim ortalikta -tatlicadiarzu-
git catir catir kestir kas-biyik aldir tiril tiril gezz olumunekankayizsmile

canım ben 8 aylık hamıleyım.vallah arefe günü saclarımı bı guzel kestırdım.ohh nede ıyı yapmısım basım hafıfledı ya.batıl ınanc onlar ya ınanmayın....

ya ben inanmıyorum böyle hurafelere.kestirme bebğin ömrü kısa olur dedi herkes ama ben sanırım 4 aylık falan hamileydim hatta 3 bile olabilir kestirdim bir güzel saçlarımı rahatladım.Rabbim kötülüklerden korusun tüm bebişleri.ben böyle saçma koca karı laflarına inanmıyorumçneyi düşünürseniz o başınıza gelir.kötüye yormayın bence.

ben de kestirmek istiyorum ama bi şüphe oluyor insanda.
bu arada babu senle aynı gidiyoruz cinsiyeti öğrendin mi?

yok canım öğrenmedim henuz..en son 20 agustosta gittim doktora ikili test için o zmn görememiştik..persembe gideceğim herhalde ögreniriz artık hayırlısıyla:)))

Bende sizin gibi düşünüyorum zaten. Aslında hiç tereddüt bile etmem bu gibi konularda, fakat konu bebeğiniz olunca insan herşeyi sorguluyor. Allahım korusun meleklerimizi.:Saruboceq:

kestirin kestirin..nasıl epilasyon yapıyorsunuz, tırnak kesiyorsunuz...saçlarınızı da kestirin...tamamen batıl inanç o...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…