Merhaba gebeş hatunlarsempatiksalakcinni
Saçlarım fazlasıyla uzun, çok seviyorum fakat bakımı zorlamaya başladı hamilelikte. Hamilelikte saç kesilmez diye bir inanış var. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?:hulya:
bence batıl inanç...benimkiler de cok uzadı...en kısa zamanda kestirmeyi düşünüyorum...zaten hamilelikte saçlar ve tırnaklar iyice güçsüzleşiyo...saçları canlı tutmak için de aralıklarla kestirmek lazıma.s
cok sacmaa canimlmaz: Allah askina boyle hurafeler zaten bizim milleten cikiyor.. 4 bucuk aylik hamileyim ve gecen hafta gittim boyatamazsam $öyle havali bi kesim olsun bari dedim kestirdim geldim..yok bebegin ömrü kisa olurmus yok boyu kisa olurmus ne alaka ozaman baska yerlerimizide temizlemeyelim killi tüylü bakimsiz gezelim ortalikta -tatlicadiarzu-
git catir catir kestir kas-biyik aldir tiril tiril gezz olumunekankayizsmile
ya ben inanmıyorum böyle hurafelere.kestirme bebğin ömrü kısa olur dedi herkes ama ben sanırım 4 aylık falan hamileydim hatta 3 bile olabilir kestirdim bir güzel saçlarımı rahatladım.Rabbim kötülüklerden korusun tüm bebişleri.ben böyle saçma koca karı laflarına inanmıyorumçneyi düşünürseniz o başınıza gelir.kötüye yormayın bence.
yok canım öğrenmedim henuz..en son 20 agustosta gittim doktora ikili test için o zmn görememiştik..persembe gideceğim herhalde ögreniriz artık hayırlısıyla:)))
Bende sizin gibi düşünüyorum zaten. Aslında hiç tereddüt bile etmem bu gibi konularda, fakat konu bebeğiniz olunca insan herşeyi sorguluyor. Allahım korusun meleklerimizi.:Saruboceq: