Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç kıran çözüm

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Emine0792

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2020
20
4
36
32
(hidrojen peroksit)
Merhaba arkadaşlar saç kıran oldum yaklaşık 6 ay önce sürekli bu sayfaya gelip yorumları okudum ama asla içimi rahatlatacak bir yorum yoktu. Benim sağ kulagımın arkasında 1 TL fen biraz büyük saç kıranım vardı. Ben mağaza da müdür Yrd. Bizim personelin biride aynı sıkıntı olmuş bana bir eczane soyledi bende o kadar özel hastane gittim Evzane deki adam nasıl halledecek dedim. Ama hastaneler sen çözüm alamayınca denemekten zarar olmaz diye gittim . Eczaneci baktı saçıma bir karışım yaptı ismi (hidrojen peroksit) saç kiran yerini tahriş ediyorsunuz sürüyor sunuz . 1 ay demedi saçım çıktı:)ha bide biotin hapı verdi . Şampuan olarak at kuyruğu sampuanı kullandım o süreçte. Revox tu galiba adı🙏🏻İnşallah sizlerede iyi gelir insan piskolajısı bozuluyor. Ama çözümü bu arkadaşlar .

Evet göründüm ilaç verdi . 3 ay boyunca Antalya’da ki özel hastanelerin hepsine gittim . Su an saçlarım çıktı ve kapandı orası .

Evet göründüm ilaç verdi . 3 ay boyunca Antalya’da ki özel hastanelerin hepsine gittim . Su an saçlarım çıktı ve kapandı orası .ama hastanelere boşuma zaman harcadım . Dediğim gibi eczacılar hazırlıyor bu ilacı ölçüleri var bir ay sonunda kapanıyor inşallah birlerinin işine yarar diye yazıyorum

Merhaba bende bu aksam farkettim cok canım sıkıldı bu durumda asla hastaneye gidemem poliklinikler kapalı hep, yarın esimi nobetci eczaneye gonderecegim. Saraçoglunun acıklamasındada %3lük hidrojen proksit eczanede hazırlatıp tahrıs ederek sürün diyor bunu denecegim baska onerisi olursa eczacının onuda deneyecegim bildiginiz dipten kopuyor aksam elime geldi o acık belgedeki butun saclar hafif kasındı elime baktım sac geldi 6,7 adet sasırdım elimi kafama attım yine geldi hafif cektim baktm geliyor korktum esime gosterdim oynama dedi. Abim bayan kuaforu oda sarımsagı kesip sür oraya dedi simdi onu yaptm sabah eczanaden hidrojen proksiti hazırlatayım

Eklentiler

• IMG-20200404-WA0056.webp
    IMG-20200404-WA0056.webp
    49,9 KB · Görüntüleme: 77
kesinlikle gönder ve hazırlat kesin çözüm. Benimki daha büyük ve hiç saç yoktu. Ama biotin hapta kullanman lazım muhakkak kutusunu bulabilir sen atayım akşam resmini. İnşallah iyi olursun.

Ben sarım sak dahil denedim . Hiç bir işe yaramıyor bir ay sonra sonuçtan çok mutlu olacaksın.

Back
X