Saç Rengi ve Saç Boyama Saç kırıkları

Saçımda çok kırık var kestirmek istemiyorum.. kestirmedende doğal yollarla düzeltme imkanım var mı ?

Canım ben geçen yıl saçlarımı anlık bi karar vererek kısacık kestirdim. Sonra doğal olarak bunalıma girip kaynak, çıtçıt vb gibi sağlıksız yöntemler araştırmaya başladım. Alakasız bir yerde HC Hair Complex adında bir ürüne denk geldim internette. Araştırdım ve saç uzatma konusunda harika olduğunu gördüm. Denemekten zarar gelmez diye düşünerek sipariş verdim. Ve kullandıktan sonra farkettim ki saçlarımı boşuna kestirmişim. Aşırı derecede uzatıyor, ve içindeki bitki özleri ve yağlarla bakımını yapıyor. Sana tavsiyem sakın kestirme, google'a yaz HC Hair Complex diye direkt sitesi çıkar zaten. Ben şampuanını hiç almadım, sadece bakım yağını aldım. Haftada 1-2 kullanıyorum akşam yatmadan sürüyorum sabah da yıkıyorum. Epey faydalı. :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok teşekkür ederim canım tavsiyeni uygulicam :))

Kırıkları kestirmekten başka bir çare yok diye düşünüyorum.Şuan benim saçımda da kırık var kıyamıyorum kestirmeye :) Ben kırıklar için çok şey yaptım saçıma 4 gün hiç kırık yokmuş gibi duruyor sonra yine ortaya çıkıyorlar. HC Hair Complex bunu hiç duymadım ama yine siz bir deneyin.

Kuaförler kırık alacağım deyip saçın yarısını kesiyorlar. Kırıklarla birlikte sağlıklı saçlar da gidiyor. Benim iyi bir kuaför makasım var ara ara gözüme çarpan saç tellerini kendim kesiyorum diğerlerine dokunmuyorum. Tabi uzun vadede kuaföre kestiriyorum bir iki parmak ama altı ayda bir falan yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…