Saç Rengi ve Saç Boyama Saç konusunda master yapmış arkadaşlar yardımmm

Dendistt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2016
5
0
1
28
Arkadaşlar şimdi ben yıllardır aynı saç rengi doğal siyah.Daha yaşım çok genç 20 ama insan aynaya bakınca başka şeyler istiyo yani.Ben de gri saç akımına girmek istiyorum ama saçlarım bayağı bi siyah doğal onu elde etmek için de platine ladar açmak gerekir dediler ama ben aralara hafif ışıltı şeklinde istiyorum ve açıl gri değil fümeye çalan veya biraz daha açık bi gri.Çol az açılarak koyu bi gri elde edilemez mi acaba?Bi de sadece mor şampuan kullanmaz saçı turunculaştırmadan açmaz dimi??

Arkadasimin saci kestane ve sadece uclarina gri attirdi onda bile platine kadar actilar

ben saçımı aklına gelebılecek her tür renk yaptım şu an turuncu mavi var aralarda ,senın yaşında olsam evet heves ederdım ama şu yaşımda keşke heves etmeseydım dıyorum çunku etken maddesı boyada renk pigmentlerını öldürüyor boyamayan doğal kalan arkadaşlarda beyaz yok bende var sırf onları kapatmak için 2 ayda bir kuaföre para veriyorum ,sana şunu tavsiye ediyorum yapacaksan uçlarına yap sakın saç dibine boya sürme ucunu açıcı kullan kendın yapamazsan kuaför yapsın yanarsa pürçüklü olur ,yaparım dersende doğal açıcı ile aç ,şimdiden söyleyim gri 1 hafta ömrü var çok çabuk akıyor ,en uzun kırmızı kalıyor ,birde mavi ile mor karıştırmıştım oda baya uzun kaldı

Sağolun yaa bakıcam bi kuaförle konuşayım.Dert değil bu sadece merak ve bu yüzden konu başlığı açtım.Herkesin kendi derdi kendine ki benim gibi ailesinden kaç km uzakta okuyan sınavlarla boğuşan biri için bu hiçbir şey değil sadece fikir almak istedim.Laf çakmanı gerektircek bişey yok.Ha sözüm size değil kızlar

Arkadaşlar şimdi ben yıllardır aynı saç rengi doğal siyah.Daha yaşım çok genç 20 ama insan aynaya bakınca başka şeyler istiyo yani.Ben de gri saç akımına girmek istiyorum ama saçlarım bayağı bi siyah doğal onu elde etmek için de platine ladar açmak gerekir dediler ama ben aralara hafif ışıltı şeklinde istiyorum ve açıl gri değil fümeye çalan veya biraz daha açık bi gri.Çol az açılarak koyu bi gri elde edilemez mi acaba?Bi de sadece mor şampuan kullanmaz saçı turunculaştırmadan açmaz dimi??
Yaşınız daha 20 heves ediyor olabilirsiniz ama benim bildiğim kadarıyla saçı bir kere açtırınca eski doğal rengine geri dönemiyor, saçlar zarar görüyor, şimdiden saçlarınızı yıpratmayın yazıktır.
Bence saçınızı açtırmayın şimdi akım der yaparsınız o saç boyası aktıkça pişman olursunuz, illa denemek istiyorum diyorsanız sprey boyalar var onlardan alıp uygulayın.
Her akımın peşinden gitmeye gerek yok, bildiğim tek akım elektrik akımı, o da çarpıyor:KK14:

Ahhaha valla elektrik akımı doğru söylüyosun bi de ince telli saçlarım hani de ombre falan da herkes yaptırıyo istemiyorum sanırım bu renge devam

bu dila danişman ın burdaki rengi ne renk dip e vurmadan ombre balyaj seklinde olur mu
dilaa.webp

Back
X