olmuyo olmuyo arkadaşlar doktora gitim yüzlerce lira döktüm psikiyatrislere ama yok olmadışu an hiç kaşım kalmadı sınav dönemeindeyim ...kaşlarımı boyamaktan bıktım insanların bakışlarından daha da bıktım ama başaramıyorum bir türlü önüne geçemiyrum inşallah zamanla kurtuluruz hepimiz bu sıkıntıdan. Allah hepimizin yardımcısı olsun
aman canım dikkat et bende öyle başladım koparmaya sakın koparmaya yönelimin olmasın mümkünse oynama saçlarınlahepinize geçmiş olsun. bnde saçlarımla oynamayı çok seviorum. mesela tek tek tellerle oynuyorum döndürüorum filan ders çalışırken. ama koparmıorum. bir telimi bile koparsam yanlışlıkla çok üzülüorum.
ahh canım benimmm keşke dediğin kadar saçım olsa malesef şuan şekil verecek kadar saçım yoktatlım sakın olurmusun lutfennnn...
bak bırgun sacına hos bı sekıl ver, o gun sankı yenı bı hayata baslamıs gbı dusun hısset,dokunmıcam saclarıma de kendı kendıne söz ver. ınan bana tamamen bırakamasanda en azından elın sacına gttıgınde '' ben yenı bı hayata basladım sac koparma yok bu hayatta'' de kenıne ve cek elını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?