• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saç modeli

sumuklukiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2014
380
256
53
merhabalar herkese
saçımı kestirmeyi düşünüyorum bugün.
yüzüm yuvarlağa yakın yanaklarım filan dolgun, suratım ufak
sizce nasıl bir model tercih etmeliyim ?

Kahkül, perçem kestirme. Çok kısa boy da kestirme. Kat verdirme. Düz bi kesim olursa daha çok yakışır.

ben de bilemiyorum ve bilsem de kuaföre anlatmak ayrı bir dert :50:
bilmiyorum ya kendim mi kessem uçlardan başlarım yavaş yavaş :44:

Amanınn işi profesyonellere bırak,kendin kesme :1: Ben hep düz kullanıyorum,kat falan yok.Çok rahat.

Amanınn işi profesyonellere bırak,kendin kesme :1: Ben hep düz kullanıyorum,kat falan yok.Çok rahat.

benim kuaför pek profesyonel değil :9:
ama yine de el yatkınlığı var kadında en azından
5 te gidicem bakalım şahtım şahbaz olucam inşallah :9::9:

benim kuaför pek profesyonel değil :9:
ama yine de el yatkınlığı var kadında en azından
5 te gidicem bakalım şahtım şahbaz olucam inşallah :9::9:

Profesyonel derken eli yatkın kişi demek istedim.Aslında ben de kendi saçımı kendim boyamak,kesmek istiyorum.Belki ilerde kursa giderim.Çünkü bunun için verilen parayı gereksiz buluyorum.

Son düzenleme:
Profesyonel derken eli yatkın kişi demek istedim.Aslında ben de kendi saçımı kendim boyamak,kesmek istiyorum.Belki ilerde kursa giderim.Çünkü bunun için verilen parayı gereksiz buluyorum.

ben de hiç kendim kesmedim saçımı cesaret edemem zaten kuş gibi olurum herhalde
ama kendi saçını kesebilen yetenekli insanlara da özeniyorum
kaşımı da kendim alabiliyorum ama en azından o konuda zamanla eli alışıyor insanın.:97:

Bence sey modeli cok hos neydi ya victoria diyolar. Hani kut gibi ama omuzlarda. Resim ekleyemiyorym Hani onler uzun arkalar kisa . Esim cok istiyo onu sana yakisir fln diyo benimde yuzum aynen senin gibi
Ben kestiricem o modeli ii bi kuaför bulunca

yuvarlak yüze önler uzun arkalar kısa olan saç modeli iyi gidiyor diyorlar.

Benimde yuzum yuvarlak ve bu model gidiyordu.
Ama arkalarini cok kisa yaptirma ozamanda kafa yandan huni gibi duruyor.
Benim sacim dalgali kabarik fonsuz tutmuyodu uzattim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence sey modeli cok hos neydi ya victoria diyolar. Hani kut gibi ama omuzlarda. Resim ekleyemiyorym Hani onler uzun arkalar kisa . Esim cok istiyo onu sana yakisir fln diyo benimde yuzum aynen senin gibi
Ben kestiricem o modeli ii bi kuaför bulunca

benim de bir aralar o modeldi saçım
ama aradan çok zaman geçti artık farklı bir model denemek istiyorum
saçın ön tarafı düz olunca yüzü biraz ince gösteriyor aslında bu model o nedenle yuvarlak yüze yakışıyor
hayırlısı bakalım dediğiniz gibi iyi bir kuaför zaten hangi yüze ne yakışacağına karar verebiliyor..

Benim ablamında yüzü seninki gibi küt saç kesiminden hafif uzun omuzlara değen saç modeli çok yakışıyor bence önlerede çok hafif kat verirse havalı durur derim :)

Back
X