Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç nezlesi buysa berbat bişey

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

eda35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
254
95
98
arkadaşlar benım saçlarımda yaklaşık 1 aydır bır sorun var banyo yapıyorum en fazla 1 gun sonra saç dibim ve özellikle aynı yer acımaya başlıyor ama nasıl bi acı sanki birileri surekli kafa tasıma bastırıyor badem yagı yaptım en fazla 1 gun sonra yıne ki asla sacımı kurutmadan banyodan cıkmam acısı berbat bısey ne yapmam şazım şutfen yardım kızlar ılacı falan varmı bunun yaaa cok gıcık bı acı bu çin işkencesi gibi agrı kesıcı falanda fayda etmıyor yardım ne olur:çok üzgünüm:

bende o dediğin adet zamanında oluyor kan mı çekiliyor saç diplerim çok ağrıyor allahtan her zaman böyle değil.ama acısı çok kötü.kansızlık mu var yada saçınızı çok mu sıkı bağlıyorsunuz...

HAYIR CANIM YAA saçım dalgalı zaten hıc toplamam kan degerlerımde gayet normal bugun b vıtamınıne basladım bakalım banyodan sonrakı gun ıyı ıkıncı gun baslıyor gıcık bısey ya ılacı varmıkı

HAYIR CANIM YAA saçım dalgalı zaten hıc toplamam kan degerlerımde gayet normal bugun b vıtamınıne basladım bakalım banyodan sonrakı gun ıyı ıkıncı gun baslıyor gıcık bısey ya ılacı varmıkı

canım saç diplerinde sivilce gibi şeyler var mı?

HAYIR SIVILCE FALAN HICBIRSEY YOK DUN DOKTORA GITTIM sadece saçlarımda acı oldugu ıcın sıvıoce kepeklenme yara falan olmadıgı ıcın bana stres kaynaklı dedı ve atarx dıye bır ılac verdı bende baktım ve o ılacın antı depresan oldugunu soledım evet ama mantaar kasıntı ıcın falanda kullanılır dedı ben almadım ama ılacı bu ne yaa cıldıyecı bıle antıdepresan yazıyor artık ben 3 4 gundur b vıtamını falan alıyorum falan sankı azaldı bıraz bence bır donem bole olcak gecer heralde

aynı sorun bendede var hiç topLamam saçımı
arada çok ağrı yapıyo rahatsız ediyo
yara var gibi acıyo ama yokta
stres kaynakLı oLuyosa bnmde oLabiLr
bi ara saçımda döküLmüştü stres nedeniyLe:delphin:

Benimde bazen böyle oluyor.Kafama elimle dokunduğumda bazı yerleri çok acıyor.Sanki kafanı biyere hızla çarparsında sonrasında dokundukça acır ya aynı oşekilde oluyor.Hatta kuaföre gittiğimde fön çektirirken bile çok acı çekiyorum.Resmen acıdan gözümden yaş geliyor...

bende de saç nezlesi var sanırım kuaför öyle dedi, ne yapıcam, çözümü nedir bunun doktora gitmeden

Back
X