- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
Saçımı hiç boyamadım kendi rengi aslında tam istediğim bi renkte yok farklı bi ton istedim birazTam olarak ne renk istediğinizi ve saçlarınızın şu anda boyayla mı, yoksa doğal bir şekilde kahve mi olduğunu söylerseniz, bildiğim kadarıyla yardımcı olurum, çok araştırma yaptım yeni saçlarımı boyamaya başladığım için. Kızıl ve bakır için şunu demek istiyorum, bence çok istemiyorsanız hiç bulaşmayın. Akıyor, hemen matlaşıyor ve bu kadar akmasına rağmen asla saçtan tamamen gitmiyor..
Neler oldu acabaAslında buraya hiç girmiyorum ama tutturup tutturamadığımı, neler yaptığımı yazacağımı söylemiştim.Bugün saçlarımı boyayacağım, akşama bilgilendirme yapmış olurum.
Merhaba, benim saçım koyu kestane. Tarçın kahveye boyadım ilk defa hafiften bir farklılık oldu ama ben daha açık ve canlı bir bakır/kızıl istiyorum. Sizce ikinci aşamada nasıl bir tona boyamalıyım?Sakın saçınızı açmayın, yazık edersiniz güzelim, sağlıklı saçlarınıza. Çok riskli bir şey, saçlarınız lekeli bir şekilde açılabilir, özellikle yıpranmış ve ince telliyse yanıp, kopabilir. Bakır, boyandıkça oturan bir renktir, bence saçlarınızı açmak yerine iki-üç boyama ile renginizin oturmasını bekleyin. Eğer saçlarınız koyu bir renkse bakırı önermiyorum, sürekli dipten gelen saçlarınızı da açmak zorunda kalacaksınız ve saçlarınız güçsüz düşecek, mat ve kopan saçlarınız olacak, sonra kestirmek zorunda kalacaksınız. Bunlara rağmen koyu saçlıysanız ve hâlâ bakır istiyorsanız, güvendiğiniz bir kuaförde açtırmanızı öneririm saçlarınızı.
Garnier 7.40 ile Palette 7.77'yi karıştırdım ve daha ikinci kez yıkamamama, açılmamasına rağmen çok yakın bir renk elde ettim ama sizin de aynı olur mu bilmiyorum, ikinci ve üçüncü boyamalarımda tam olacak, belli.Neler oldu acaba
Tarçın kahve biraz koyu bir renk, keşke ilk başta daha açık bir renge boyasaymışsınız çünkü boyasız saç daha kolay renk alıyor.Merhaba, benim saçım koyu kestane. Tarçın kahveye boyadım ilk defa hafiften bir farklılık oldu ama ben daha açık ve canlı bir bakır/kızıl istiyorum. Sizce ikinci aşamada nasıl bir tona boyamalıyım?
Aa 7.77 yaptım ama Garnieri neden koydunuz acabaa :)Garnier 7.40 ile Palette 7.77'yi karıştırdım ve daha ikinci kez yıkamamama, açılmamasına rağmen çok yakın bir renk elde ettim ama sizin de aynı olur mu bilmiyorum, ikinci ve üçüncü boyamalarımda tam olacak, belli.Eğer yapmak isterseniz, daha canlı olsun diye 7.40'ı bir tık daha fazla koyabilirsiniz.
Garnier daha parlak ve turuncu bir renk, 7.77 de daha kızıla kaçan bir bakır olduğu için, 7.40 hakkında da güzel renk verdiği hakkında bir şeyler duyduğum için denemek istedim. İkinci boyamamda çok daha parlak ve güzel olacak farkındayım ama şimdi bile çok canlı ve tatlı oldu.Aa 7.77 yaptım ama Garnieri neden koydunuz acabaa :)
Bu arada, bence market boyalarındansa kutu boyaları da deneyebilirsiniz, annem kullanıyor ve çok daha güzel renk verdiğini söylüyor. Belki ben de onlara dönerim, bilmiyorum şimdilik. :)Aa 7.77 yaptım ama Garnieri neden koydunuz acabaa :)
Evet 8.77 biraz da mat duruyor garnieri tek uygulasam nasıl olurdu diye düşündüm beni unutmayıp deneyiminizi paylaştığınız için çok memnun kaldım teşekkür ederim denemek isterim :)Garnier daha parlak ve turuncu bir renk, 7.77 de daha kızıla kaçan bir bakır olduğu için, 7.40 hakkında da güzel renk verdiği hakkında bir şeyler duyduğum için denemek istedim. İkinci boyamamda çok daha parlak ve güzel olacak farkındayım ama şimdi bile çok canlı ve tatlı oldu.8.77 çok sarıya kaçıyormuş, onu fark ettim.
Eşit olarak tutmadı dipler baya açıldı uçlar koyu kaldı. Peki hangi aralıkla boyamam gerekiyor? İlk boyadığımdan beri bir ay kadar oldu, tekrar boyamak istiyorum. Bilseydim dediğini gibi yapardım ama ilk olduğu için risk almak istemedim kendi tonuma yakın bir renge boyadım :/Tarçın kahve biraz koyu bir renk, keşke ilk başta daha açık bir renge boyasaymışsınız çünkü boyasız saç daha kolay renk alıyor.Size önerim, tarçın bakır, sultan bakır, yoğun bakır gibi renklere boyamanız. Hemen tupturuncu olacağım diye korkmayın, her boyadığınızda kademeli olarak açılacak ve kapaktaki renge benzeyecek. Saçınız eşit olarak tuttu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?