kizil bakir tonlari hos durur diye dusunuyorum beyaz tenli ve cilliysen. bende beyaz tenli cilliyim gozlerim yesile yakin. cilt tipim soguk ve pembe alt tonlu. koyu kahve dogal rengim. o da yakisiyor ama kizil daha canli gosteriyor. bakir tonlarinda dogal bir kizil daha da hos durur. ben irlanda kiziliyla koyu kumrali karisitrip boyadim. dogal koyu bir kizil oldu. bir dahakine tek irlanda kiziliyla boyayacagim. daha dogal kizl tonlari cunku. sna da onerim sarap kizili gibi dogal kizil sac rengi tonu kizillar yerine bakir, irlanda kizili gibi tonlar tercih etmen. kahverengi gozle de cok hos durdugunu dusunuyorum.
canim bakir tonlarida deneyimm yok yanlis yonlendirmek istemem. ama kendim saclarimi natural colors organik boya kullanarak irlanda kizili ve koyu kumrali karistirip boyadim. koyu bakir kizil bir renk cikti ortaya yardimci olmasi acisindan saclarimin rengini gosterebilirim.çok teşekkürler cevap için. çok şanslısın göz renginden dolayı. benim endişem soğuk alt ton ve koyu kahve göz rengim olmasından dolayı bakırın yapay durma ihtimali. alev kızılı tarzında birkaç tonu denemiştim önceden. yakışıyordu aslında ama insan değişiklik arıyor. koyu bakır tonları elde edebilmem için boya karışımı önerin var mı?
Bayiliyorum cilli kizlara yaaHem de saclarin kalin ve dalgaliymis kesinlikle bakir tonlari senin rengin , kaslarinin da rengini bir ton kirarsinn mmmmhh
Eki Görüntüle 1332211 Eki Görüntüle 1332212 Eki Görüntüle 1332213 Eki Görüntüle 1332211 Eki Görüntüle 1332212 Eki Görüntüle 1332213 Eki Görüntüle 1332211 Eki Görüntüle 1332212 Eki Görüntüle 1332213
evet gerçekten de öyleyim işte tam olarak bulmuşsun valla. tek fark saçım dalgalı onun haricinde aynı. ama solgun gösteriyor çok. bu saç rengim doğal rengim ama yapay görünüyor çillerimle. bana öyle geliyor. senin attğın kadar bakır değil de kahverengi ile karışmış koyu bir bakır olabilir belki de.Eki Görüntüle 1332903 Bence sen boyle birseysin :)
tatlım yakışır yakışmasına emin ol ama biz kadınlar cabuk sıkılıp değişiklik istiyoruz,ben saçlarımı epey irlanda kızılı kullandım şimdi hala o turunculuklardan kurtulmaya çalışıyorum ben senin yerinde olsam açık kumral renklere de bakarım
Canim bence de kumral tonlara bak annem de bakir ve tonlarini kisa sureligine kullanmasina ragmen arkadasin dedigi gibi o turunculuklardsn seneler sonra kurtuldu kestire kestire , ben zaten cilli kizlara bayilirim ya brn olsam acik kumral yaparim cok da tatli olurpeki küllü renkler mi içinde bakırlık olan renkler mi yakışır sence? ben tonuna karar veremesem de 2 adet kahverengi (7.7 olabilir) ve bir adet bakırlık olan bir boyayı karıştırmayı düşünmüştüm.
yakın gözlüğüm de var zaten olabilirim öyleOff bence cok kotu amerikan filmlerindeki inek kizlara benzersin oyleekaramelli sicak sicak boyle cikolatali falann yap canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?